canbaba99 kullanıcısının son içeriği

1. C

Rom Mi 8 de Masik p Sirius rom tavsiye?

mi 8 se telefonuma Masik P sirius rom kurmayı düşünüyorum. modem sorunu oluyor mu?(hat çekmeme sorunu mi romlardaki gibi) türkçe dil desteği var değil mi? güncelleme işleri bu rom da nasıl oluyor? şu ün xiaomi eu 11.03 stabil kullanıyorum. sadece pil tüketiminden memnun değilim. Masik romu da...
  2. C

Yardım Mi 9Lite Rehber Sorunu

Sorunum şu telefona room attırdıktan sonra rehberi google hesabımdan otomatik aldı. Rehberde bazı kişiler karıştı. örneğin babam ismi iki tane ve farklı numaralarda bazı arkadaşların durumu da böyle. Hata watsap'a da yansıyor. siliyorum düzeltiyorum bir gün sonra gene aynı oluyor Bu mi 9 Lite...
  3. C

Yardım Twrp yüklerken çıkan sorun

Twrp yükseltmek istediğimde bilgisayarda aldığım hata yükseltme olmadı neden olmuş olabilir?
  4. C

Satış Ekran Değişimi Yapılır...Teknik Servis ve Yedek Parça ...

Redmi 4 prime ekran değişimi ne kadardır? (Takılacak yeni ekranım mevcuttur.)
  5. C

Yardım Rehberdeki bazı isimlerin çift çıkması

Merhabalar rehberde çoğu isim çift olarak görünmeye başladı. birini sildiğimde her ikisi de siliniyor. Tek gözükmesi için ne yapmam gerekiyor. Rehberi yedeklesem, telefonu fabrika ayarlarına döndürsem bir çare olur mu? Fabrika ayarlarına dönünce mi hesabı silinir mi?
  6. C

Yardım Wifi de saatin değişmesi

Arkadaşlar wifi açtığımda telefon saati 1 saat geriye gúncelliyor. Otomatik ayarı kapalı olmasına rağmen saatin değişmesi acaba başka bir programmı tetikliyor dúşüncesi getiriyor.
  7. C

dolandırıldım

Geçmiş olsun arkadaşım; Öncelikle bu insan artığını burada bir teşhir et. bizler de bilelim. Sana tavsiyem. 1700 TL az para değil, hiç adli yola gitme sonuç çıkacağını tahmin etmiyorum. sonuçta aranızda bir satış sözleşmesi yok olayına gelecek. Kendin ilgili kişiyi bulmaya çalış, Şöyle deli dolu...
  8. C

Yardım Temadaki ikonları değiştirme

Telefondaki temalar bölümünde yayınlanan temaları kullanıyorum tema güzel ancak ikonlarını değiştirip kullanmak istiyorum. Temayı indirip uygula dedikten sonra iconlarını değiştirebilir miyim?
  9. C

Yardım Dokunmatik çok hassas

Dokunmatik çok hassas internette gezmek çok bezdirici olmaya başladı.Örneğin bir alışveriş sitesinden sayfayı aşağıları doğru kaydırmak için dokunduğun an kaydırma hareketini bile izin vermeden dokunduğun yere giriyor. Yokmu bi çaresi? Telefon Redmi3 pro Teşekkürler iyi bayramlar...
  10. C

Yardım Boş Usb Depolama birimi mesajı

Hiç bu durumla karşılaşan olmadı mı?
  11. C

Yardım Boş Usb Depolama birimi mesajı

Redmi3 Prime telefonda yukardan kaydırma çubuğunu indirdiğimizde "Boş USB depolama birimi Usb depolama birimi boş veya desteklemiyor" mesajı çıkıyor (telefona herhangi bir usb bağlı değil) Bu uyarıyı nasıl kaldırırız Daha önce sormuştum. Yeniden rom at demişlerdi başka çözümü yok mu? Cuma...
  12. C

Cm 14.1 Rom mu Miui Rom mu

Arkadaşlar YouTube de gezerken Redmi 3pro telefonum için Android 7işletim sistemli CyanogenMod 14.1 Rom gördüm. Kullanan var mıdır? Tavsiye eder misiniz? + - yönleri nelerdir? Yüklenmesi kolay mıdır? Yoksa Miui daha mı iyidir?
  13. C

Rom MIUI 8 7.3.16 Global Beta ROM Güncellemesi

Merhabalar öncelikle Redmi3 kullanmaktayım 7.3.16 global beta sürümünü otomatik olarak aldıktan sonra telefonda bir donmalar yaşanmaya başladı örneğin romun üzerinde gelen güvenlik programını çalıştırıyorum temizleme yaparken donuyor hangi tuşa tıklasam çalışmıyor. çoğu programda donmalar...
Üst Alt