canbaba99 kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Poco X6 Pro alımında dikkat edilecekler (Yurt dışı)

Arkadaşlar Yurt dışı Poco X6 Pro almak üzereyim. Alacağım kişi sıfır fiyatına ve imei halledilmiş halde beklediğimden daha ucuz bir fiyat verdi. Bu telefonun global olmama ihtimali var mı? satıcıya sordum global konusunda bir sey bilmiyor muş bende biraz beklesin ben bir araştırayım dedim. daha...
  2. C

MIUI 12.5 Redmi Note 10S - Endonezya Kararlı Rom V12.5.4.0.RKLIDXM İndirme Bağlantıları

Merhabalar, Redmi Note 10S için IMEI repair tam yapılamıyor güncelleme ile ime bozulur diye bir söylenti var doğrumu dur?
  3. C

Rom Mi 8 de Masik p Sirius rom tavsiye?

mi 8 se telefonuma Masik P sirius rom kurmayı düşünüyorum. modem sorunu oluyor mu?(hat çekmeme sorunu mi romlardaki gibi) türkçe dil desteği var değil mi? güncelleme işleri bu rom da nasıl oluyor? şu ün xiaomi eu 11.03 stabil kullanıyorum. sadece pil tüketiminden memnun değilim. Masik romu da...
  4. C

MIUI 12 Masik X 16.1 [MIUI 12] Rom İndirme Bağlantıları

mi 8 se telefonuma Masik P sirius rom kurmayı düşünüyorum. modem sorunu oluyormu?(hat çekmeme sorunu mi romlardaki gibi) türkçe dil desteği var değil mi? güncelleme işleri bu rom da nasıl oluyor? şu ün xiaomi eu 11.03 stabil kullanıyorum. sadece pil tüketiminden memnun değilim. Masik romu da...
  5. C

Yardım Mi 9Lite Rehber Sorunu

Stoya; düzeltmeleri yaptım. ve senkronize yaptım. bakalım düzelecek mi Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  6. C

sorunum bu değil bu aynı kişi aynı numara iki tane gözükmesi benimki tek numara örneği tlf no ...7585 baran isminde ve ....7585 babaanne isminde rehberin kafası karışık acaba gmail hesabını değiştirsem herhalde internete girdiğimde ordan güncelliyor düzeltsem de silsem de ordan hatalı kayıtları...
  7. C

Sorunum şu telefona room attırdıktan sonra rehberi google hesabımdan otomatik aldı. Rehberde bazı kişiler karıştı. örneğin babam ismi iki tane ve farklı numaralarda bazı arkadaşların durumu da böyle. Hata watsap'a da yansıyor. siliyorum düzeltiyorum bir gün sonra gene aynı oluyor Bu mi 9 Lite...
  8. C

Rehber [Mİ8SE] Android 10 Yeni Sorunsuz Modem Dosyası

eu stable v11.0.1.0 sürümü kullanıyorum. kurduğumda modem dosyası (eski olan) yüklemem gerekti. sonuçta potre modu gitti. şimdi twrp den bu dosyayı yüklesem başka bir şeyler bozulmadan potre modu düzelir mi?
  9. C

Rehber [Mİ8SE] Android 10 Yeni Sorunsuz Modem Dosyası

eu stable v11.0.1.0 sürümü kullanıyorum. kurduğumda modem dosyası (eski olan) yüklemem gerekti. sonuçta potre modu gitti. şimdi twrp den bu dosyayı yüklesem başka bir şeyler bozulmadan potre modu düzelir mi?
  10. C

Yardım Twrp yüklerken çıkan sorun

Twrp yükseltmek istediğimde bilgisayarda aldığım hata yükseltme olmadı neden olmuş olabilir?
  11. C

MIUI 11 Mi RooM MIUI 11 Beta 20.3.26

Arkadaşlar bir şey dikkatimi çekti. cihaz mi8 se, miroom 3 defadır güncelleme ile kullanmaktayım. örneğin son güncellemeyi tlf üzerinden indirip yüklediğimde telefonda mobil ağ (yani hat yok veya çekmiyor gösteriyor) ancak bir iki saat hat çekmeden telefonu kurcaladım Porte modu çalışıyor daha...
  12. C

arka kamera potre modu göstermeme sorunu devam ediyor mu? Bir de kurulumdan sonra şebeke çekmemesinden dolayı modem dosyası yüklüyormusunuz?
  13. C

Potre modu yeşil ekran sorunu hala devam ediyor. Mi8 se
  14. C

Arkadaşlar telefonum mi8se otadan 9.12.5 indirdim. Yükle dediğimde trwrp açıldı (açılmaması gerekiyordu her şeyi otomatik yapması gerekirdi) oradan 9.12.5 zip install a girip dosyasını seçtim kısa bir yazılar çıktı telefon sonra açıldı kapandı ancak güncelleme olmamış kurulum ve update...
  15. C

Satış Ekran Değişimi Yapılır...Teknik Servis ve Yedek Parça ...

Redmi 4 prime ekran değişimi ne kadardır? (Takılacak yeni ekranım mevcuttur.)
Üst Alt