Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonum için MIUI 12 kararlı sürüm geldiği yazıyor fakat romu internetten indirip ayarlara girdikten sonra sistem güncelleme kısmından 3 noktaya basıp yüklemeyi denediğimde beta olduğu yazıyordu. Bu beta güncellemeyi oem kilidini açmadan yükleyebilir miyim veya herhangi bir twrp işlemi...
internette gördüğüm bir teknoloji sitesinde miui 12 takviminin geriye çekildiği ve miui 12 güncellemesinin yayınlandığı hakkında bir yazı gördüm doğru mudur?
mi9t için konuşuyorum.
şahsen miui 11 güncellemesinden pek memnun değilim miui 10 daha tatmin edici olduğunu düşünüyorum.
Cihazım şu an miui 1 de ve Xiaomi Türkiye garantili bir cihaz
Eski (yani miui 10) romunu nasıl atarım?
Atarsam garanti bozulur mu ?
Teşekkür ederim.
Mi A2 Lite cihazımda menüyü açtığımda en üstte son girdiğim uygulamaların listesi karşıma geliyor bunu kapatmamın herhangi bir yolu/yöntemi var mı?
Varsa yardımlarınız için yoksa ilginiz için teşekkür ederim.
İyi günler.
Mi 9T cihazımda GBOARD uygulamasını kullanmaktan rahatsızım. Telefonda da stock olarak gelen klavye GBOARD olarak kullanılıyor. Xiaomi'nin bir klavyesi var mı? Varsa bunu nasıl yükleyebilirim?
Hiçbiri olmaz ise bir klavye önerir misiniz dostlar?
Ben Mi 9T kullanıcısıyım ve cihazıma miui 12 yazılımının kapalı betası yayınlandı. Ben bu betayı kurduktan sonra cihazımın garantisi bozulur mu?
Yardımlarınız için herkese teşekkür ederim.
Cihazım Xiaomi Türkiye garantisine sahip.