Can123im kullanıcısının son içeriği

1. Can123im

Yardım Ayarları Durdurma Hatası

Ayarlara girdikten sonra ekran yazan yere tıkladığımda direk ana ekrana atıyor ve fotoğrafta olan hatayı veriyor.
  2. Can123im

Yardım Karşıya Ses Gitmemesi

Öncelikle sorunu anlatayım. Telefonda konuşurken normal konuşurken ses çok geriden gidiyor benim sesim ve sanki hoparlördeymiş gibi gidiyor insanlarla anlaşmakta zorlanıyorum. Daha önce yoktu böyle bir sorun son 1 haftadır çok geriden gidiyor ve hoparlördeymiş gibi çıkıyor benim sesim karşı tarafa.
  3. Can123im

Yardım 4.5 G Sorunu

2 hafta önce Red mi note 8 pro telefonuma imei atıldı. Telefonu kullanırken 3g çekiyor fakat 4.5 G çekmiyor hattımı başka telefonlara takıyorum full çekiyor 4.5 G fakat Red mi note 8 pro da bir türlü çekmiyor nadir olarak 1 bazen 2 diş çekiyor. Hatta sıkıntı yok sıkıntı sanırım telefonda ama...
  4. Can123im

Türk Telekom Türk Telekom Bedava İnternet

Türk Telekom 30 GB Bedava internet veriyor! Türk Telekom resmi olaran Sim kartını 4.5G'ye geçirenlere 30 gün geçerli 30 GB bedava internet veriyor. Hemen sim kartınızı 4.5G geçirerek ücretsiz olarak 30 GB internet kazanabiliyorsunuz. Sadece 1 kez geçerli bedava 30 GB internetten faydalanmak...
  5. Can123im

Soru Redmi note 8 panel

Huaxing panel hocam.
  6. Can123im

Sohbet Sohbet köşesi

Herkese günaydın hayırlı sabahlar.
  7. Can123im

Sohbet İp68

Yazdığım şeyi anlamışsınız ki hocam bunu denetleyen kuruluş yok mu bu haksız rekabete girmiyor mu diyorm diğerleri neden parasını ödüyor mesela sadece xiaomi için değil arkadasın biri demiş one plus diye
  8. Can123im

Sohbet İp68

Hocam madem sertifika alma zorunluluğu yok ama suya ve toza dayanıklı neden diğer markalar alıyorlar maliyetini yükseltiyorlar ki diğerleride sertifika almaz bu haksız rekabete girmiyor mu bununla ilgilenen kuruluşlar vardır illaki bilmediğim için soruyorum yanlıs anlasılmasın.
  9. Can123im

MIUI 11 MIUI 11 Sonunda Geldi (Edit: Gelemedi yoldaymış)

Hocam ne bu hiddet bu celal işini herkes düzgün yapsa böyle bir sorun olmaz betayı global diye gönderdiler ilk dedikleri tarihte yapmadılar felan millet hep gelmesi lazım diye bekledi gelmedi şimdi yeniden verip geri çektiler çocuk oyuncagımı bu görüyoruz arka planı işte olan bu testten...
  10. Can123im

Sohbet Sohbet köşesi

Herkese günaydın hayırlı sabahlar
  11. Can123im

Kasma felan söz konusu değil hocam bende gayet güzel 11.3 deykende kasmıyordu uygulama kasası hariç hatta 11.4 ile uygulama kasasına geçerken kasmayı düzeltmişler
  12. Can123im

Arkadaşlar güncellemeyi çekmişlerdi ben çekmeden güncellemiştim. Şimdi yeniden düzeltip vermişler normalde 11.0.3 Dü şimdi 11.0.4 vermişler.
  13. Can123im

Sohbet Sohbet köşesi

Herkese günaydın hayırlı sabahlar
  14. Can123im

Ana Başlık Airdots Dolandırıcılığı

Aynen hocam tedarikçiyi yazarsanız bizde öğrenmiş oluruz ve alışveriş yapmayız. Geçmiş olsun bu arada.
  15. Can123im

Sohbet Sohbet köşesi

Herkese günaydın hayırlı pazarlar.
Üst Alt