Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu sizin fikriniz, esasında iki sistemin de kendilerine göre büyük farklılıkları var ve ben Windows'u seviyorum. Ne WM kullanırsan kanatlanıp uçacak, ne de Android kullanırsan :)
Hadi ya? Ben bu cihazı Windows 10 Mobile ile kullanmak için almayı düşünüyordum. Gerçekten stabilitesi kötü mü o kadar? İzlediğim videolar falan gayet iyiydi. :/
Yorumlar için teşekkür ederim. Cihaza çarpıldım sanki, gerçekten çok güzel geliyor ama başka bir ROM ile kullanacağımdan korkuyorum mesela normalde WM, 512 MB RAM'de bile çok rahatça çalışabiliyordu bu cihazda da aynısı geçerli mi?
Ayrıca tam sürüm ne zaman gelir?
Ya merhaba. Ben önümüzdeki ay Microsoft Lumia 640 XL almayı düşünüyordum Windows Mobile olmasından dolayı ancak Xiaomi Mi 4 fiyat olarak çok yakın olmasından ve donanım olarak da çok daha üstün olmasından bana daha cazip geliyor. Ben Mi 4'ü alırsam şimdi Windows 10 Mobile olarak kullanacağım...