can.cil kullanıcısının son içeriği

1. can.cil

Rehber [Mİ8SE] Android 10 Yeni Sorunsuz Modem Dosyası

Sadece mi8 se de çalışır diye düşünüyorum
  2. can.cil

Rom Mİ8 SE Pixel Experience Çıktı

Tamamdır geçiyorum o zaman, teşekkürler
  3. can.cil

Rom Mİ8 SE Pixel Experience Çıktı

Arkadaşlar önceki sürümde geliştirici min ekran parlaklığını arttırmıştı, acaba kullananlardan birisi çok karanlık bir ortamda ekran palaklığının en düşük seviyesini söyleyebilir mi? Önceki sürümlerde ekran çok parlak oluyordu bu sürümde öyle değilse bu roma geçmeyi düşünüyorum, cevaplarsanız...
  4. can.cil

Gcam Google Kamera Android 10 FIX

Muhtemelen kameranın depolama izinini yalnızca uygulama açıkken izin ver şeklinde ayarlamışsınız. Depolama iznini her zaman yapın düzelir. Eğer düzelmezse kamera uygulamasının verilerini silin tekrar her zaman iznini verin
  5. can.cil

Rom HAVOC OS 3.6 [OFFICIAL] [ROM] [Android 10] [MI 8 SE] [Sirius]

Havoc ayarlarında otomatik 2g ye geç gibi bir seçenek vardı. Orası açık mı kontrol et. Açıksa kapat. İkinci olarak telefonun kendi ayarlarında mobil ağ seçimi gibi bir şey vardı oraya bak. Orada ki ayarları dene tek tek.
  6. can.cil

Rom Mi 8 Se Xiaomi.eu Miui 12.0.2.0 Stabil Sürüm İndirme Bağlantıları

Bende de bunların hiç biri yok. Kasma çok çok çok nadir oluyor
  7. can.cil

Rom Mi 8 Se Xiaomi.eu Miui 12.0.2.0 Stabil Sürüm İndirme Bağlantıları

Eğer MIUI11 ya da MIUI10 'daysınız kesinlikle geçmeyin. Telefonun şarjı çok çabuk bitiyor ama şuan başka bir MIUI12 sürümü kullanıyorsanız; stabil değil mıuı12 20.9.4 yani son beta sürümünü kurun. Romu bir hafta kullandım, kasma olayı çok çok nadir oluyordu.
  8. can.cil

Rom Pixel Experience [AOSP][OFFICIAL][11.0][sirius][20-01-2021]

telefondaki şifren neyse ordaki şifrede odur
  9. can.cil

Yardım AOSP Romlar için Super Wallpaper Port

İstediğiniz şey burada mevcut fakat aod dan kilit ekranına animasyon olmaz AOSP lerde. Animasyonlar sadece Kilit ekranından ana ekrana gecerken oluyor https://forum.xda-developers.com/android/themes/mod-miui-12-live-super-wallpapers-t4095037
  10. can.cil

Rom Pixel Experience [AOSP][OFFICIAL][11.0][sirius][20-01-2021]

Onu düzeltemezsiniz, çünkü direkt olarak romun içindeki kaynak kodlarında sıkıntı var. Telefonun kendi parlaklığı otomatik olarak %19 un altına düşmüyor. Şuan parlaklığın çalıştığı tek rom RR OS romudur
  11. can.cil

Rom Resurrection Remix OS 8.6.2 [OFFICIAL][10.0][sirius][12-10-2020]

Bende 3-4 sene önce LG G3 cihazımda kullanma fırsatı yakalamıştım. O zamanda çok iyi romdu şuanda. Rom bence şahane. Neredeyse her şeyi kişiselleştirebiliyoruz. Pixel tarzı google telefon uygulamasını sevenler için markette gözüküyor, oradan indirebilirsiniz. Romun güncelleme yeri var pek emin...
  12. can.cil

Rom CrDroid 6.8 [OFFICIAL] [ROM] [Android 10] [MI 8 SE] [Sirius]

Alıntıladığınız mesajın en altında
  13. can.cil

Rom CrDroid 6.8 [OFFICIAL] [ROM] [Android 10] [MI 8 SE] [Sirius]

Arkadaşlar official resurrection remix romu çıktı ve bu rom da parlaklık sorunu da yok, çift tıklama sorunu da. Romu kurdum, rom tam olarak crdroid + evo x diyebilirim ki bu benim için mükemmel bir haber. Linki bırakıyorum şimdilik hatayla karşılaşmadım, sizde deneyin. Hata bulursanız geri dönüş...
  14. can.cil

MIUI 12 Mi 8 SE Masik™ P Android 10 MIUI 12

Orjinal miui12 fontunu kullanıyorum. Kalınlık ayarlarıyla filan hiç oynamadan kullanıyorum. Türkçe karekterlerde sorun olmuyor ama kalınlıkla oynarsanız türkçe karekterlerde sorun oluşabilir, pek emin değilim. Yazı tipleri forumda mevcut. Bende oradan bulmuştum. Yüklemek için magiskten direkt...
  15. can.cil

Rom Mi 8 SE - Xiaomi.eu MIUI 12 BETA - 20.9.4

MI 8 SE 5 Eylül de beta programından çıkartılacak. Tahminimce 4-5 ayda bir stabil rom gelecek. Eğer telefon global olsaydı 2 ayda bir stabil rom gelirdi derdim ama malesef telefon sadece Çin e özel
Üst Alt