Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar bilindiği üzere arkada 3 tane ufak bir tane büyük kamera var 3 kamerayı da kapatıyorum hiç birşey fark etmiyor sadece büyük olan kamera çalışıyor bu nasıl birşey hiçbir şey anlamadım sizlerde de öyle mi
2201116TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
merhaba arkadas dedıgın gıbı verdıgın balantıdan rom ındırdım ve vendoru da hafıza kartına attım yukleme yaptım ama cıhaz logo da baslayıp duruyor harfıyen uyguladım olmadı cozum sunabılır mısın
herkese merhaba güncelleme geldi en son güncellemeyi dosya olarak ındırdım hafıza kartına attım sonra denılene gore vendor dosyasını da hafıza kartına attım ılk once rom sonra vendor yuklemesı yaptım cıhaz acılmadı logo da kaldı bu sorun nasıl atlatılır bılen den rıca edecegım
Merhaba herkese cihazım gayet temiz 21 ay garanti mevcut ben cihazı Custom rom ile kullanmayı seviyorum sanırım buna Custom rom yok ve o yüzden ya satılık yada Custom rom yüklenen cift hatlı cihazlarla takas yapabilirim
Yer İstanbul
Resim müsait zaman da yükleyeceğim
İsteyene WhatsApp...