Can bey kullanıcısının son içeriği

1. Can bey

Yardım Güncelleme paketini seç kısmından güncelleme yaparsak IMEI silinir mi

Güzel bir soru cevabını bende merak ettim 2201116TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Can bey

Yardım Note 11 Pro Kamera

Merhaba arkadaşlar bilindiği üzere arkada 3 tane ufak bir tane büyük kamera var 3 kamerayı da kapatıyorum hiç birşey fark etmiyor sadece büyük olan kamera çalışıyor bu nasıl birşey hiçbir şey anlamadım sizlerde de öyle mi 2201116TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Can bey

MIUI 12 JOYUSE MiuiMİX 12 Rom

Selamlar güncelleme geldi veri kaybetmeden nasıl yüklerim
  4. Can bey

Rehber Redmi Note 9 Pro-Redmi Note 9s Miatoll Xiomi Eu 21.3.25 Mıuı 12.5 Rom

Lütfen telegram da nasıl bulurum söyler misin takip edeyim
  5. Can bey

Herkese selam birşey sormak istiyorum Bu Roma güncelleme gelmiyor mu ? Ayarlar bölümünde güncelleme yerine girmiyor da bu konuda bilgi rica ediyorum
  6. Can bey

Rehber Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12.3 Haftalık Güncellenen Beta Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Anlatım

merhaba arkadas dedıgın gıbı verdıgın balantıdan rom ındırdım ve vendoru da hafıza kartına attım yukleme yaptım ama cıhaz logo da baslayıp duruyor harfıyen uyguladım olmadı cozum sunabılır mısın
  7. Can bey

Rehber Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12.3 Haftalık Güncellenen Beta Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Anlatım

herkese merhaba güncelleme geldi en son güncellemeyi dosya olarak ındırdım hafıza kartına attım sonra denılene gore vendor dosyasını da hafıza kartına attım ılk once rom sonra vendor yuklemesı yaptım cıhaz acılmadı logo da kaldı bu sorun nasıl atlatılır bılen den rıca edecegım
  8. Can bey

Gayet başarılı bir rom Grennify ve xposed sorunsuz çok şükür Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Can bey

Soru Redmi Note 9 Pro için Beta Xiaomi.eu Romu var mı?

Bende arıyorum Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Can bey

Recovery PitchBlack Recovery [Resmi] [Twrp] [Miatoll] Sürüm Stabil (Joyeuse-Curtana-Excalibur)[Türkçe] 30.03.2021 Güncellendi

Şu 168 saat bi geçsin anında yapacağım Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Can bey

Sohbet Redmi Note 9/Redmi 10X 4G Kullanıcı Yorumları

Androidten bende memnunum ama bu cihazdan asla
  12. Can bey

Sohbet Redmi Note 9/Redmi 10X 4G Kullanıcı Yorumları

Satışa koydum bu siteden takas veya sıcak satış olursa vereceğim artık
  13. Can bey

Resmi note 9 10x

Merhaba herkese cihazım gayet temiz 21 ay garanti mevcut ben cihazı Custom rom ile kullanmayı seviyorum sanırım buna Custom rom yok ve o yüzden ya satılık yada Custom rom yüklenen cift hatlı cihazlarla takas yapabilirim Yer İstanbul Resim müsait zaman da yükleyeceğim İsteyene WhatsApp...
Üst Alt