Camoka kullanıcısının son içeriği

1. C

Rom [OFFICIAL][11] EvolutionX 5.8 for Mi A3

Merhabalar herkese, Android 11 stock rom üzerine Android 13 tabanlı Evolution X 7.1 çıkmış. Çok da güzel olmuş bence; 3 yıllık cihaz takılma yaşatmıyor, yeni gibi oldu resmen.
  2. C

Tatmin olana kadar denemekte fayda var bence . Düşe kalka öğreniyorsun, ama her defasında aynı heyecan ;)
  3. C

Ben de sizin gibi epey hırpalandım bu rom işlerinde :) ama android 10 üstüne 4.6 evolution x, en beğendiğim rom ve beni tatmin eden tek rom oldu.
  4. C

Ben android 10 üzerine evolution x 4.6 kullanıyorum; çok memnunum. Ama 11 üzerine gelen rom nasıldır yorum yapmayayım.
  5. C

Herkese sağlıklı günler dilerim. Evolution x 4.6 için uygun GCam nedir bir bilginiz var mı? Stock Rom'da iken verdiği gece çekimi ve kaliteyi bulamadım denediklerim arasında.
  6. C

Buraya mı yazılır bilmiyorum ama mi a3 için evolution x 4. 6 gibisini görmedim daha. Evox 5 sürümüne geçtim ama hiç keyif vermedi açıkçası. Şimdi telefon değiştirirsem, yeni telefona uygun evox 4.6 gibi rom nereden bulurum korkusuna kapılmış durumdayım. Çok bir şey istemiyoruz ki; alo desin...
  7. C

Doğrudur, evox 4.6 için güncelleme var deyince geçtim.
  8. C

Merhaba hocam, evox 4.6'dan 5.4'e geçtim ama bu sürüm biraz sorunlu gibi. Örneğin izinler bölümüne müdahale edilmiyor. Sizce sorun olmaksızın evox 4.6'a geri dönüş imkanı var mıdır? Sistemsel bir engel yoktur umarım.
  9. C

Merhaba, bugün whatsapp'ın kişisel veriler ile ilgili sözleşmesi tüm arkadaşlarıma gelmesine rağmen bana gelmedi. Evolution X romu sayesinde Avrupa Bölgesinde görünüyor olabilir miyiz acaba?
  10. C

Özelden mesaj atamıyorum.; evolution x 4.6 romunda şimdiye kadar herhangi bir ses sorunu ile karşılaşmadım, ne kendi videolarımda ne de amazon prime, youtube'da
  11. C

Android 11'e geçip dönüş sıkıntısı olmasın diye Android 10, official 4.6 romu'nu yüklemiştim. Eksik bilgi verdiysem özür dilerim.
  12. C

Miui'den çok az bir eksiği olsa da, temiz, sade ve anlaşılır menüleri olan bir rom. Benim istediğim tüm özellikleri sağlıyor, akıllı piksel (piksellerin bir kısmını yüzdesel olarak çalıştırmama) bonus oldu. 1 yıllık telefonda, 2 gün bekleme ve 10 saati aşan ekran süresi sağlıyor; telefonda oyun...
  13. C

Rom [OFFICIAL][10] Pixel Experience/Plus Mi A3

Miui 12'den Paranoid Android'e twrp ile geçtim, şimdilik memnunum ama Pixel Experience'ı da denemek isterim. Bu romlar arasında twrp üzerinden geçişlerde dikkat etmemiz gereken bir şey var mı? bir de bu kadar deneyimli olmanıza rağmen stock rom'u tercih etmenizin sebebi ne ola ki? Saygılarımla.
  14. C

Rom [OFFICIAL][11] Paranoid Android Ruby Beta 3 for Mi A3

Açıkçası miui 12 benim için çok fazla detaylı, yapmayı istediğim her şeyi yapıyor ama menüleri epey karışık, tesadüfen buluyorum çoğu şeyi; çoğuna da ihtiyacım yok zaten. Onun için, paranoid android neden tercih ediyorsunuz, belli başlı farklılıkları nelerdir?
  15. C

Rehber MIA3 MIUI Fastboot Flasher [ Android 10 Downgrade 9 ]

Twrp üzerinden nasıl temizliyoruz, biliyor musunuz?
Üst Alt