Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Miui'da uygulamalar arka planda ben kapatmadığım sürece kapanmazken aosp'de kapanıyor deneme amaçlı bi dizi açıyorum tarayıcıdan biraz takılıp tarayıcıya geri dönünce sayfayı yeniden yüklüyor miui da bu yok ve bu durum beni yordu bu problemin olmadığı aosp rom tavsiye edebilirmisiniz ? Miui cok...
Sorununuza tam olarak cevap olmıycak ama alternatif sunmak için paylaşıyorum yt music için alternatif uygulama önericem
https://github.com/mostafaalagamy/Metrolist
Ben Smart Launcher ile rahat ettim. Premium APK'sını kurdum. Başta iki hafta kullandıktan sonra parasını verip satın aldım. Özelleştirmesi bol ve kafa karıştırıyor. Herkese tavsiye ederim.
Voltage iş ile axion os'u karıştırmışım rom ararken fark ettim şimdi voltage os kurdum ui baya güzel infinity x'e kıyasla daha sade ama bildirim paneli iOS gibi şeffaf ama Android 15 sürümünde değil:/ (bu keşke linage'e de gelse) şimdilik hoşuma gitti ve gizliliğe saygı duyan ayarları var gapps...
Evet denedim bu ekran açılmaması hepsinde var nedense
1766227716
Cok
Miui 14'te safetynet olayları daha sıkı malum sebeplerden bootloader kapatamıyorum chatgpt/letgo miui 14'te çalışmıyor miui 13 te çalışıyor
Aralarında pek te fark yok zaten
İnfinity x'te sorunlu 1 battery drain var 2 arama/alarm gibi şeylerde ekran açılmıyor deli etti beni istemeye istemeye miui'a döndüm aosp zehrini almıştım tam oysaki 🥲
Axion os'ta denedim onda da ekran parlaklığı hatası var en kısıkta ekranı komple kapatıyor karanlık ortamda telefonu açamadım...