cagrialaf kullanıcısının son içeriği

1. cagrialaf

Uygulama Mi Flash [ Türkçe ] ve Fastboot Rom Kurulumu

Sanırım uykunun verdiği dalgınlık ile Lock'ladım cihazı. Ne olacak şimdi ?
  2. cagrialaf

Soru Oneplus Çin ile Global Farkı

Australiada aynı cihaz ₺ bazında TR garantililerden daha ucuz belki yurtdışı girişli cihazlardan daha pahalıdır :)
  3. cagrialaf

Rom Miui 12.5 Dağıtılmaya Başlandı.

Yanlış anlaşılmasın sıkıntı çektiğiniz doğrudur ancak 4 senedir Xiaomi kullanıyorum tadına bakmadığım rom kalmadı bu sorunları hiç yaşamadım. Bir yerlerde sıkıntı olabilir. Rom ve Cihaz detaylarınızı paylaşın elimizden geldiğince yardımcı olalım.
  4. cagrialaf

Soru Oneplus Çin ile Global Farkı

Arkadaşlar selam, Yakın zamanda yurtdışına çıkıyorum şu an kullandığım telefon oralara hem yetmeyecek hemde orada çekmeyecek. Araştırdım iPhone 12 128 1000$ yaklaşık. Pahalı geldi zaten dünyayı kurtarmıyorum daha uygun ve eli yüzü düzgün bir şey olsun istedim Oneplus 9 12/256 modelini almaya...
  5. cagrialaf

Yardım Güncelleme yardım

Tekrar açılmasa cihaz brick olmuş yeniden işlem yapılmalı derdim. İlginç bir durum merak ettim sonucu
  6. cagrialaf

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Bu Romda VoLTE ve VoWIFI özelliklerini nasıl açabilirim ? Aradım bulamadım
  7. cagrialaf

Recovery [Android 10] Mi Note 10 / Pro / Mi CC 9 Pro - Twrp 3.3.1-4 Tek Tuş Yükleme Aracı

Android 11 cihazım için ne yapmam gerek yükleme aracı tepki vermiyor. İçerisinde ki dosyayı 11'e uyumlu img dosyası ile değiştirmiştim
  8. cagrialaf

Rehber Twrp ile Sorunsuz Rom Kurma Yöntemi (Video)

Yıl olmuş helebilmem kaç Xiaomi kullanmaya başlayalı 3-4 sene oldu bin kere rom atmışımdır hala her rom atarken girerim buraya :D
  9. cagrialaf

Sohbet Bilgisayarda Telefon yedeği açmak

İlk 2 fotoğraf 2020 senesinin yedeği. Son 2 fotoğrafta dosya adı ile beraber 2019 senesinin yedeği mevcut. Dosya adından tarih ve Xiaomi.eu yazıyor. 1. 2. 3. 4.
  10. cagrialaf

Sohbet Bilgisayarda Telefon yedeği açmak

Selam arkadaşlar, 2019 ve 2020'den kalma Mi9T'den kalma yedeklerimi buldum. Eski cihazımdan aldığım yedekler. Şu an kullandığım Mi Note 10 telefonuma yedeği yükledim ne telefon ne de swiftbackup uygulaması yedeği tanımadı. Bu yedeği Bilgisayardan açmamın veya telefondanda olsa en azından...
  11. cagrialaf

Yardım Yedek nasıl alınır ?

Arayüz şahaneymiş yanlız. Hocam Rom üzerinden yapılan yedekten mi bahsediyorsunuz yerel derken ?
  12. cagrialaf

TitaniumBackup'tan incelemeye başlıyorum.
  13. cagrialaf

Selam arkadaşlar, 12.5 veya 12.6'ya geçmek istiyorum ancak cihazımda PUBG gibi bir sürü uygulama tam inmiş vaziyette. Bir kere Arayüzden Yedekleme yaptım uygulamaların hepsi Backup yaptığımda bozuk görünüyordu. PUBG'yi tekrar yüklemek istemiyorum ekran açık zulüm gibi bekleme yaptırıyor. Nasıl...
Üst Alt