cagri6717 kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Aşırı ısınma

Arkafaşlar merhaba cihaz mi 9t pro Cihazın tuş kilidini açınca herhangi bir bildirim olmamasına rağmen bildirim srsi geliyor telefona. Ekran kitliyken böyle bir sorun yok fakat ekran kiyliukende durduğu yerde aşırı ısınıyor. Acaba neden olabilir başına böyle bir sorun gelen var mı acaba?? MIUI...
  2. C

Yardım arkadaşlar yardımlarınızı rica ediorum lütfen.

arkadaşlar merhaba acil yardımlarınızı rica ediyorum.cihazaimei attım yanlışlıkla ayarlardan fabrika ayarlarına sıfırladım ve bl kapalı idi. şuanda usb hata ayıklama modunu açamıyorum. insert sim kart diyor. mi hesabını açtım fakat simkart olmadığı iççin diag moda giremiyorum ne yapabilirim
  3. C

Yardım Çağrılar cevaplandığında titremiyor.

Arkadaşlar merhaba, Cihazı ilk aldığımda MIUI global 10 yüklüydü. Bu öxellik çalışıyordu kaeşı taraf telefonu açınca titriyordu telefon. Daha sonea MIUI 11 geldi ota dan güncelledim fakat beğenmedim. Tekrar MIUI 10 global e döndürdüm fakat özellikler açık olmasına rağmen titremiyor. Konuyla...
  4. C

Yardım Mi9T pro fastboot modunda kaldı

arkadaşlar merhaba. cihazımı miui11 den 10 a çeivrmek için xiaomitool uygulamasını kullandım. fakat uygulama bir süre sonra yükleme bitmiş gibi kapandı. fakt cihaz hala fastboot modundayd. yüklendiğini düşünerek kabloyu çektim ve açmaya çalıştımama açılmıyor. sanırım dosyalaryarım yüklendi...
  5. C

Yardım Pil durumu hk

Arkadaşlar merhaba pil durumu sizce iyi mi
  6. C

Yardım Vakıfbank uygulama hatası

Arkadaşlar merhaba MIUI 11 ve android 10 güncellemesi geldi dün. Fakat vakıfbank uygulamasına giriş yspılmıyor artık hata vwriyor. Kameradan galeriye geçilmiyor ve şarj sorunu mevcut. 3 ü hakkında bilgi cerebilcek olan var mı Vakıfbankı sildim yükledim tekrar ama sorun devam ediyor
  7. C

Rom Miui 11 güncelleme hk

Aekadaşlar merhaba MIUI 11 ve andeoid 10 güncellemesi geldi fakat hala saf android ikknları var herkeste aynı mı
  8. C

MIUI 11 Miui 11 hk

Arkadaşlar merhaba. Androide yeni geçtim global cihaz aldım mi9t pro. Android 9 var şuan cihazımda ve miui 10 yüklü ama saf android uygulaması mevcut. Bilgisayar olmadan miui 11 geçme şansım var mı? Birde miui 11 global mi eu room mu geçmem lazım hoogle play de miui 11 downloader diye bi...
  9. C

Rom [Android 10] Redmi K20 / Mi 9T - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta - v11.0.6.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

Çok tşk ederim içimi rahatlattiniz 1572265453 Bide son olarak bişey sormak istiyorum mesela bunun kilidi açıldıktan sonra telefoncu IMEI atınca diyelim ki cihaz döndü mecburen e tuşla format dediğimiz şekilde format atmak zorunda kaldık IMEI gidic3k mi? İlk kez garantisiz cihaz aldım ve ilk...
  10. C

Rom [Android 10] Redmi K20 / Mi 9T - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta - v11.0.6.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

Mi 8t pro yazıyor baktimda. Herhangi bir sorun yok sanırım. Cihazı aldığımda indirilenler kısmında bı dosya vardi. Ondan biraz şüphelendim işin açığı. Ekli dosya olarak onunda atıyım siize bı bakın isterseniz
  11. C

Valla bana bı kutu verdi üstünde hiç IMEI falan yok. Başka türlü anlama şansımız yokmu. İçine sadece şarj aleti ve kablo koymus
  12. C

Bide şeyden şüpheleniyorum cihazımın mi 9 t pro olduğunu kesin olarak nerden anlayabilirim. K20 ye mi 9t pro romu atmış olabilirler diyorlar. İşin açığı biraz canım sıkıldı ilk defa garantisiz cihaz aldım merak ettiğim şeyler var baya 1572251157 Birde hocam k20 proya mi 9t pro romu atmış...
  13. C

Hocam merhaba size bir kaç sorum olcak bende dün aldım mi 9t pro modeli Şu anda 10,3,2 yüklü ve güncel diyor. Telefoncu bana 1 hafta sonra gel IMEI atacağım dedi. İlk defa android kullaniyorum. Bu söylediğiniz MIUI 11 yüklemeyi denesem gittiğimde acaba bir sorun çıkar mı IMEI atarken, Birde...
Üst Alt