cagri6717 kullanıcısının son içeriği

1. C

MIUI 12 Mi 9T / K20 - Global Kararlı Rom V12.0.9.0.QFJMIXM İndirme Bağlantıları

Arkadaşlar selam bu romu ve bu süeümü kullanıyorum fakat çok fazla soeun var. Arama geliyor telefon titriyor fakat ekran siyah. Öneriniz nedir ne yapabilirim? Teşekkürler
  2. C

Yardım Galaxy Watch 46 mm Akıllı Saat ile Redmi Note 8 Pro Uyumu Hk.

Arkadaşlar java durumuyla alakalı herles yazsa samsungun dikkate alacağını düşünüyorum
  3. C

Yardım Mi9T Pro ve Samsung Galaxy Watch Active uyumsuzluk sorunu

Arkadaşlar galaxy watch da hava durumunu çözeniniz var mı 46mm modelinde. Telefonu ingilizce yapıyorum düzeliyoe. Türkçeye dönünce tekrar gidiyor. Global 10.3.3 yüklü cihaz mi 9t pro
  4. C

Rehber Mi9T Pro MIUI 11, 12/Android 10 Global Stabil (EU ve MI) için MIUI Arama ve Mesaj uygulaması

Romun görüntülerini atma şansın vae mı hocam ?? Birde twrp silip ota dan güncelleme oluyoe mu o rom da acaba repaieli cihazlarda??
  5. C

Yardım Aşırı ısınma

Arkafaşlar merhaba cihaz mi 9t pro Cihazın tuş kilidini açınca herhangi bir bildirim olmamasına rağmen bildirim srsi geliyor telefona. Ekran kitliyken böyle bir sorun yok fakat ekran kiyliukende durduğu yerde aşırı ısınıyor. Acaba neden olabilir başına böyle bir sorun gelen var mı acaba?? MIUI...
  6. C

Yardım arkadaşlar yardımlarınızı rica ediorum lütfen.

arkadaşlar merhaba acil yardımlarınızı rica ediyorum.cihazaimei attım yanlışlıkla ayarlardan fabrika ayarlarına sıfırladım ve bl kapalı idi. şuanda usb hata ayıklama modunu açamıyorum. insert sim kart diyor. mi hesabını açtım fakat simkart olmadığı iççin diag moda giremiyorum ne yapabilirim
  7. C

Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro EEA Avrupa Kararlı MIUI11 V11.0.3.0.QFKEUXM

hocAM STABİLDE mediaprovidera yı pc ye bağlayınca da göremiyorum dosya yöneticisindede göremiyorum telefonda
  8. C

Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro EEA Avrupa Kararlı MIUI11 V11.0.3.0.QFKEUXM

Romu pc üzerinden indirip flashladıktsn sonra sizde düzeldi mi bu sorun
  9. C

Evet bunu arıyorum ama siz denediniz mi mi9t pro için?? Ben kaç tane stabil yazan eea rom indirdiysem sorun hepsinde var
  10. C

Hocam eu stabilin fastboot linkini bulamıyorum bir türlü
  11. C

Hocam bu rom da kameradan galeriye geçiş sorunu çözüldü mü Türkçe olarak
  12. C

Yardım Çağrılar cevaplandığında titremiyor.

Arkadaşlar merhaba, Cihazı ilk aldığımda MIUI global 10 yüklüydü. Bu öxellik çalışıyordu kaeşı taraf telefonu açınca titriyordu telefon. Daha sonea MIUI 11 geldi ota dan güncelledim fakat beğenmedim. Tekrar MIUI 10 global e döndürdüm fakat özellikler açık olmasına rağmen titremiyor. Konuyla...
Üst Alt