Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar selam bu romu ve bu süeümü kullanıyorum fakat çok fazla soeun var. Arama geliyor telefon titriyor fakat ekran siyah. Öneriniz nedir ne yapabilirim? Teşekkürler
Arkadaşlar galaxy watch da hava durumunu çözeniniz var mı 46mm modelinde. Telefonu ingilizce yapıyorum düzeliyoe. Türkçeye dönünce tekrar gidiyor. Global 10.3.3 yüklü cihaz mi 9t pro
Arkafaşlar merhaba cihaz mi 9t pro
Cihazın tuş kilidini açınca herhangi bir bildirim olmamasına rağmen bildirim srsi geliyor telefona. Ekran kitliyken böyle bir sorun yok fakat ekran kiyliukende durduğu yerde aşırı ısınıyor. Acaba neden olabilir başına böyle bir sorun gelen var mı acaba??
MIUI...
arkadaşlar merhaba acil yardımlarınızı rica ediyorum.cihazaimei attım yanlışlıkla ayarlardan fabrika ayarlarına sıfırladım ve bl kapalı idi. şuanda usb hata ayıklama modunu açamıyorum. insert sim kart diyor. mi hesabını açtım fakat simkart olmadığı iççin diag moda giremiyorum ne yapabilirim
Arkadaşlar merhaba,
Cihazı ilk aldığımda MIUI global 10 yüklüydü. Bu öxellik çalışıyordu kaeşı taraf telefonu açınca titriyordu telefon. Daha sonea MIUI 11 geldi ota dan güncelledim fakat beğenmedim.
Tekrar MIUI 10 global e döndürdüm fakat özellikler açık olmasına rağmen titremiyor. Konuyla...