Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende yaptırdım bugün Elite rom kurdum hemen. Bootloader kilidi açılmadan rom değiştiremezsiniz. Yetkili hesapla değişebiliyor ama diye biliyorum. isa_cheff
Detaylı bilgiyi yazılımcılardan öğrenebilirsiniz. Benim bildiğim tek sim kayıt yapılan bir cihazda güncelleme ile imeilerin orjinale dönüyorsa server kaydı yapılıyor. Önemli olan imeilerin orjinale dönmesi zaten orjinale dönmeyenler yani efs si silinen cihazlar güncelleme alamıyor.
Tek sim kayıtlı olduğu için açılmış. 8 ay hyper 2 de kalabilirsiniz son 4 ay hyper 1 e dönüp IMEI atabilirsiniz veya server kaydı yaptırıp hyper 2 de kullanmaya devam edebilirsiniz.
Kardeşime aldık yeni Xiaomi 13 miui 14 de şuan bootloader başvurusu yaptık saat bekliyoruz. O çok anlamıyor rom root işlerinden ben en son kullanırken eu hyperos 1 güzeldi. Bir kere yükleyelim uzun süre kalsin o romda istiyorum o yüzden sordum açıkçası 😊
Size bir taktik vereyim bende bu şekilde uçmadı. Başvuru tamam saat tamam mı unlock ile giriş yaptınız bl kilidi açtığınızda reboot atıyor. O reboot esnasinda ses kısma tuşuna basılı tutun cihazın açılmasına izin vermeden direk fastboot moda girin. Fastboot modda mi flashtan fastboot rom atın...
Ölü fiyatina satılacak bir durum yok hocam. Xiaomi 13 de bile dönüp dolaşıp miui kullanıyorduk güncelleme o kadar da abartılı birşey değil. Son sürüm Rus romu kurup bakın keyfinize derim. Çözüm belki çıkar çıkmazsa da stabil sorunsuz çalışan rom var nasılsa.