caglarakgll kullanıcısının son içeriği

1. caglarakgll

Yardım Mİ 10T Pro Rom atarken sorun yaşadım

Mi 10T pro telefonuma yeni rom yükleyecekken her şey sarpasardı.. Cihaza rom ve magisk flashladım sonrasında ise açılmasını bekledim yarım saat açılmadı adb ile farklı twrp flashlamaya çalışırken onu da beceremedim sanırım ve twrp ekranında kalıyor daha ilerlemiyor. Adb ile cihazı görüyor fakat...
  2. caglarakgll

MIUI 13 Mi 10T / Pro (apollo) – Global Kararlı V13.0.8.0.SJDMIXM

Bunu yüklersem eğer telefondaki verileri gidiyor mu acaba? Yedek almam gerekir mi başka bir romdayım çünkü ben.
  3. caglarakgll

Soru Mi 10T Pro Güncelleme

Teşekkür ederim kral, o zaman ilk önce senin yazdığın şeyleri biraz çözüp öyle uğraşmam lazım biraz. Peki şarj olayına herhangi bi şey söyleyebilir misiniz?
  4. caglarakgll

Soru Mi 10T Pro Güncelleme

Arkadaşlar ben telefonu bi arkadaş aracılığıyla imei atılmış şekilde sıfır aldım. Size bi kaç sorum olacak: 1. Bu cihazın BL kilidi vs açık mıdır acaba yani rom falan yüklemeye kalksam ya da güncelleme yapmaya kalksam ki hiç anlamam bi sıkıntı çıkar mı? 2. Şarjı aşırı derece de hızlı bitiyor ve...
  5. caglarakgll

Yardım Mi 10T Pro Şarj Problemi

Ben de daha telefonu yeni aldım bir hafta oldu olmadı Mi 10T Pro. Batarya niyeyse hiç sıfır telefon gibi durmuyor su gibi akıp gidiyo ve ayriyeten dün saat 03:00 gibi bıraktım gece bugün de 14:00 gibi baktım telefona cidden deli gibi gitmiş şarjı, problem nedir sizce?
  6. caglarakgll

Sohbet Mi10T Pro Kullanıcı Yorumları

Arkadaşlar bugün aldım telefonu daha ve bu durum normal midir acaba? Global 12.5.5.0 Kararlı Rom yüklü ve şarjı gerçekten çok kötü gibi geldi bana
  7. caglarakgll

Çözüldü Ses açınca çıkan simge gitmiyor!

Teşekkür ederim hocam deneyeceğim bu sıra biraz meşguldüm hep unuttum konu açtığımı kusura bakmayın
  8. caglarakgll

Orijinal hocam kendi romu telefonun hâlâ root felan atamadım 1 ay sonra 2 yıllık garantisi de bitiyo :)
  9. caglarakgll

Ses açıp kısınca sağ tarafta çıkan ses simgesi bekliyom bekliyom gitmiyo dokununca gidiyo onu ayarlamak için bi şey var mı ? Oyun falan oynarken aşırı sorun oluyo ve çok sinir bozucu bi şey.
  10. caglarakgll

Yardım Mi Max 2 bir kaç sorun var.

Arkadaşlar Mi Max 2 kullanan var mı ? Bi kaç sıkıntım var da onun hakkında sorular sorucam. 1:) Hoparlörden ses diğer telefonlara oranla çok az çıkıyo sizde de aynı mı?(Ahize değil ha hoparlör) 2:) 5300 Mah batarya var ama bir günü zor çıkarıyorum. (Temmuz da 2 yıllık garantisi bitiyo.) Acaba...
  11. caglarakgll

Soru Mi Max 2 Güncelleme

Var yaa hızlı cevap
  12. caglarakgll

Soru Mi Max 2 Güncelleme

Hâlâ bi haber yok değil mi ?
  13. caglarakgll

Diğer Skorpi neden Mi Max 2 den Mi Max 3’e geçti?

Hocam Max 3 ünüz hayırlı olsun umarım Max 2 limeri unutmazsınız :$haha--
  14. caglarakgll

Çözüldü Miui 10 Mi Max 2

Siteye girdim aralığın ilk pazartesi günü güncelleme listesi belli olacak gibisinden bi şey yazıyo ama bulamadım ben listeyi
  15. caglarakgll

Diğer Yüz Tanıma Özelliği Ekleme

Reis farkındaysan gezinirken bi konu buldum yararı olur belki diye paylaştım ve denemedim yazmışım dikkatli okumuş olsaydın burda böyle yazmazdın. İyi forumlar.
Üst Alt