caglar23 kullanıcısının son içeriği

1. C

Soru 11.0.4 guncelleme sonrasi pil.iciyor

guncellemden sonra sorun yoktu bayagi iyi.gidiyordu sarj simdi.cok.hizli dusuyor ve isiniyor elimde note 9 pro telefon bl acik emei atildi 1 kez twrp ekraninda kaldi acilmadi yeniden yazilim yuklendi
  2. C

Soru Redmi Note 8 Pro ekran paneli

nasil ogrenebiliriz cikmiyor tianma panelmi var bunlardada acaba bilen varmi
  3. C

Yardım Bootloader actiktan sonra gelen guncelleme

onu goze aldim hocam cok bisey yuklemedim zaten genel herseyim sd kartimda tesekkurler
  4. C

Yardım Bootloader actiktan sonra gelen guncelleme

bootloader basvurusu yaptiktan sonra 168 saat sure verdi 1 gun sonrasi guvenlik guncellemesi geldi yaptim yuklendi sorun olurmu
  5. C

Yardım Bilgisayarım fastboot modundaki telefonumu görmüyor

bende cok ugrastim yapamadim telefoncu baglar baglamaz yapti bilgisayara
  6. C

Rehber XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım

arkadaslar mi unlock programiyla bugun gelen note 8 pro cihazimin bootloaderini acmak istedim ama bilgisayar gordugu halde telefonu program gormuyor nerde hata yapiyorum
  7. C

Ana Başlık Redmi Note 8 Pro - Ana Konu ve İnceleme

cok tesekkur ederim hocam
  8. C

Rehber XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım

anladim tesekkurler oyle yapayim o zaman bootloaderi acayim once emai isi sonra ya kalsin
  9. C

note 8 pro bootloader kilidni bu programla acabilirmiyim emai atilmasi icin sadece rom falan atmayacam birde bootloader actigimizda sure verirse o sure dolunca tekrarmi ayni islemler yapilacak program uzerinden ilk kez yapacagim icin bilgim yok yarin telefon elime gececk
  10. C

Ana Başlık Redmi Note 8 Pro - Ana Konu ve İnceleme

elinize saglik hocam siparis verdim yarin elimde olur 6.128 gray renk yurtdisi
Üst Alt