caglar103 kullanıcısının son içeriği

1. caglar103

Yardım Revanced Donma Problemi

Arkadaşlar merhaba revanced managar yüklü son sürüm microg youtube yüklü ancak her hangi bir video açtığım da hiç oynatmıyor dönüp duruyor. Yardımınızı rica ederim.
  2. caglar103

Soru Stock Romlarda Orjinal Mi Telefon & Mesaj Uygulaması Nasıl Yüklenir?

Arkadaşlar Merhaba Başlıktada Belirttiğim Gibi Orjinal Stock Rom Yüklü HyperOS Ancak Telefonda Google nin Telefon & Mesaj Uygulaması Mevcut Bunu Nasıl Xiaominin Uygulaması İle Değiştiririm. Yada Hangi Ülkenin Romlarında Vardır.
  3. caglar103

İpucu Hyper OS Güncelleme Almayanlar Bootloader Kilidi Açmadan OTA Güncelleme

Merhabalar arkadaşlar, kullanmış olduğum Telefon Poco F5 Pro'dur. Telefonu güncelleme yapmak için adım olarak Ayarlar - Ek Ayarlar kısmından Bölgeyi "Ukrayna" Yapıyoruz. Size MIUI güncellemesi varsa gelecektir. (Benim Cihaz 14.0.5.0 sürümü idi 14.0.6 sürümü Geldi) Tabi Bu Güncelleme HyperOS...
  4. caglar103

Soru Kendiliğinden Root

Arkadaşlar Merhaba cihaza hangi rom u yüklersem yükliyeyim ilk kullanımda root yok bir kez restart yapınca kendiliğinden root ve magisk yüklü geliyor. TWRP de oluyordu belki Recovery dendir diye düşündüm Orange Fox yükledim yine aynı. Normal de ROM u flashladıktan sonra Wipe Cache/Dalvik ve...
  5. caglar103

Yardım Unroot Olmayan Rom

Arkadaşlar merhaba cihaza Ghost rom yükledim rootlu geldi. Magisk var. Magisten Unroot yapıyorum. Cihazı restart yapıyorum. Sonra cihaz açıkken kendi kendine yine Magisk yükleniyor. Cİhaz rootlu oluyor. Banka uygulamaları olduğu için root u pek kullanmak istemiyorum. Root kaldırma konusunda...
  6. caglar103

Yardım "Cihazı Bul Depolama Alanı Hasarlı. Cihaz Şu An Güvenli Değil" Hatası

Arkadaşlar Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi cihazı açınca ""Cihazı Bul Depolama Alanı Hasarlı. Cihaz Şu An Güvenli Değil" Hatası çıkmakta. Ve "SMS konumlandırma etkinleştirilemedi" hatası da almaktayım. Aslında olay şöyle oldu. Cihazda Ghost custom rom yüklüydü media sesi uçtu TWRP ile yeni...
  7. caglar103

Soru MUIU 12.5 ota dan gelecek mi?

Arkadaşlar bazı yerlerde 12.5 geldi diyor ancak sizin bilginiz varmı benim cihaza gelen bir şey yok. https://shiftdelete.net/xiaomi-mi-9t-icin-android-11-guncellemesi-yayinlandi
Üst Alt