caglar040 kullanıcısının son içeriği

1. C

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

İyi akşamlar, eski bir model olan Mi 9T pro telefonumu fabrika ayarlarına döndürünce İMEİ gitti, yardımcı olabilecek var mı acaba?
  2. C

Yardım Mi mop pro 2 hakkında yardım talebi

Çok teşekkür ederim, dilimi ısırarak söylüyorum son güncellemelen sonra cihazımız kararlı bir şekilde çalışıyor. İnşallah bu şekilde devam eder, böyle olunca tadından yenmiyor. Hayırlı günler.
  3. C

Yardım Mi mop pro 2 hakkında yardım talebi

Herkese iyi haftasonlari dilerim. Cihazımda maalesef bazı sorunlar yaşamaya devam ediyorum. Mesela; hedef odaya yolluyorum, yarı yoldan temizliği yapmadan geri dönüyor. Salonu yapıyor diyelim, bir yerde biraz takılıyor ve sonra farklı bir model çiziyor kafasına göre, orayı temizleyip dönüyor ve...
  4. C

Diğer Mi 9 T Pro Ekran Süresi Paylaşımı

Ekran süresi olarak 11 saat mı aldınız? İnanılmaz, benim için hayal gibi. Alkışşşş
  5. C

Yardım SIM Kart Servis Yok (K20 PRO)

Merhabalar bende Bayram KAYA'ya ulaşmaya çalışıyordum. İletişim veya adres bilgileri sizde var ise benimle paylaşır mısınız? Ben bir türlü bilgi bulamadım çünkü.
  6. C

Yardım Telefon Tamiratı Hakkında

Teşekkür ederim, Google dan bakıyorum.
  7. C

Yardım Telefon Tamiratı Hakkında

merhabalar, Acaba yorumumuzda Ankara'da bulunup, telefon tamiri yapan üyemiz var mıdır?
  8. C

Yardım k20 pro şebeke bağlantısının kesilmesi

Sağlam Qcn nasıl bulunabilir?
  9. C

MIUI 12 9T Pro/K20 Pro MIUI 12 Global Stabil V12.0.0.8.QFKMIXM

İyi günler forum dostları, bir sorum olacaktı. 9T Pro/K20 Pro MIUI 12 Global Stabil V12.0.0.8.QFKMIXM ile Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı V12.0.1.0.QFKMIXM arasında nasıl bir fark var acaba? Bende şimdi Global karalı 11.0.6 yüklü, benim anladığım şimdi; ben global kararlı 12 yi mi...
  10. C

Rom Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı V12.0.1.0.QFKMIXM İndirme Bağlantısı

Arkadaşlar merhabalar, Benim telefonumda Global 11.0.6 yüklü, bana 12 güncellemesi gelmedi. Kendi isteğim ile Twrp ile 12 yi indirip yükleyebilir miyim, yoksa ato dan güncelleme gelmesini mi beklemeliyim?
  11. C

Yardım Mİ 9T Pro Global Şebeke Sorunu

Aaa iyi ki gözümü karartıp yapmamisim dün, ben eski IMEI döner sanıyordum. Efs yedeği şimdiki IMEI var, zaten oda sıkıntılı,
  12. C

Hattım maalesef, emrahk arkadaşın gibi yeniden IMEI tamir işini yaptırmadan olmayacak galiba! Ben şimdi fabrika ayarlarına dönsem, iki simden toplam sekiz ayım olur, sekiz ay sonunda telefonum kapanır, başka bir sıkıntı ile karşılaşır mıyım sizce? Unluck kilidi mesela ya da bilmediğim bir...
  13. C

Merhabalar, size cevap gelmemiş ama merak ettim, ne yaptınız sorununuzu düzeltebildiniz mi? Aynı durum bende de var ve henüz çözemedim. 1592833602 Galiba sizinde böyle bir sorununuz vardı, ne yaptınız acaba, çözebildiniz mi? Ve nasıl çözdünüz?
Üst Alt