Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Saflık bende, hepsini güncelle demek de nereden çıktı yani :) İşin garip yanı, eski sürüme dönsem de yemiyor.
Magisk'ten vs her yerden modülleri kaldırmam, temizlemem gerekiyor. O kadar da önemli değil, şimdilik!
Uygulamaları güncellerken WhatsApp uygulamasını da güncelledim. Galiba fixledim bazı ayarları bu vesileyle. Ne yapmalıyım? Bu iki ayar konusunda geriye dönüp eski sürümlere mi geçmem lazım?
Herşeyi üstüste yapınca olmadı sandım, gelen bildirimlere tıklayınca oradan gerekli işlemleri yaptım.
Lposed yüklendi uyarısı sürekli ana ekranda duruyor. Sağlıklı bir şekilde çalıştı, şu an sorun yok.
MIUIGlobal 13.0.5 rom kullanıyorum.
Sırasıyla bütün kurulumları yaptım. Fakat bu hatayı veriyor.
LSPosed Framework uygulamasında Wa Enhancer modülünü etkinleştirin konusunu anlamadım. Magisk içinden bunu nasıl etkinleştireceğim?
Bu aparatı harddisk veya usb takmak için kullanıyorum ama telefon (redmi9 c) sadece kablosunu takınca şarj alıyor.
Asla dosyalara erişim yok, fastboot erişim yok.
Bu anlamda sanırım bir arkadaşımızın ifade ettiği üzere ''data'' kısmında sorun varmış.
Şarj kısımları çalışıyormuş. Amacım...
Merhaba,
Bu telefona kararlı ve hafif çalışan çok pil tüketmeyen bir rom atmak, root da atıp iyice bloat işlemleri yapmak istiyorum da sıralama olarak hangi konuları atlatmam gerekiyor.
İlk önce bootloader kilidi mi açılacak yani bu konu altındaki sabitlenmiş konularda işlemler mi yapılacak...
Merhaba,
Yakın zamanda Trendyol'dan Xiaomi Redmi Buds 3 Lite Siyah Bluetooth Kulaklık aldım.
Fakat kulaklığın çalışıp çalışmadığı konusunda endişelerim var.
Sorun:
Kulaklıkları sıfırlamaya çalıştım (farklı sürelerde basılı tuttum) fakat herhangi bir sonuç alamadım.
Şarjı bitmiş...
Bu modül sitelerinin hangisi güvenli?
Telegramdaki modül paylaşımı yapan ''Magisk Modules Store ve Xia-ify'' da güvenli midir?
Hani modüller zaten Root'lu cihazlarda kuruluyor. Zaten bir sürü izin veriyroruz farkındayım ama yine de biraz daha güvenli olsun diye aklım karışıyor. Forumda da...
Bazı uygulamalarım var yalnız ROOT'LU olduğu için kullanılamıyor.
Bu durumda VMOS PRO ile dual android kurmaya karar verdim.
Hem bazı testler için kullanacağım hem de birçok işi daha verimli halledebileceğim.
Dual olarak hangi rom sağlıklı çalışır bilmek isterim. Benim rom stok olmadığı...
Merhaba,
Obsidian not uygulamasını çok beğenerek kurdum ve halihazırda kullanıyorum.
Birçok not alma anlamında yakın zamanda ''Digital Garden'' kurmayı da istiyorum. Kendi wikipedia sayfamın olması ve bu notlarımın ''nöronlar'' gibi etiketlerle, başlık, klasör, notlarla senkronize çalışması...
Merhaba,
Telefonumda bazı kişileri engelliyorum fakat aynı zamanda onların beni aramalarını ve mesaj atmalarını da görebilmek istiyorum.
Bunun için, engellediğim kişilerin aramalarının otomatik olarak nasıl cevapsız olarak görünmesini sağlayabilirim.
Ayrıca, mesajları da engelleme listemde...
Merhaba,
Öncelikle Bluecoins ve Giderim Var gibi bütçe yönetimi uygulamaları, gelir ve giderlerinizi takip etmek, bütçenizi yönetmek ve para harcamalarınızı kontrol altında tutmak için oldukça kullanışlı araçlardır.
Bluecoins uygulaması, borç ve alacaklarınızı yönetmeniz için de oldukça...
Merhaba,
''Xiaorni ADB/Fastboot'' ile Root'lu cihazda uygulamaları sileceğim.
Hangi uygulamalar tehlike arz ediyor bunları bilmek istiyorum.
Rom olarak ''Odin'' kurduk ve ''Root'' işlemini ''DftPro 3.5.9'' ile bir abimiz yaptı.
Şimdi telefonda çok fazla düzenleme yapmak istiyorum.
Öncelikle...
Herkese Merhaba,
Poco x3 Pro 128 Gb Telefonu yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum. çok memnunum fakat ilk defa bir ses kaydı almak istedim.
İnstagram'dan ses yollamak istedim. Nedense çok kısık bir şekilde kayıt alıyor. Ses alan yerde zerre pislik, toz falan yok. Kendi ses temizleme özelliğini de...