Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet bende de var bende rahatsızlık vermiyor ama grı çıkıyor çıkan barın içinde hangi programa giriyorsam o var sanırım o amaçla yapılmış gereksiz birşey . Ayrıca en son güncelleme sonrası konuşmada sesim karşıya kesik kesik gidiyor
Hocam bulamaman çok doğal çünkü fiyatı 760 dolar gibi bir fiyata yükseldi bende bir tane var çok beğendiğim için eşime getirtcektim bir tane daha ama çinde de çok az kalmış kalanlarda 760 dan satıyor 12/512 alan da onu burada 6000den aşşağı satmaz , satamayacağı içinde getirtmez
bende de şuan 12+512 var ve gayet de ingilizce modunda kullanılıyor heleki bir önceki telefon mi6 ise yani xiaomi yapısını biliyorsunuz demektir. mi cloud dan yedek almıştım çoğu direk indi inmeyenler için apk olarak google play indirdim ve oradan indirdim gayet de şuan kullanışlı .
1572634137...
5x alsam fake romludur dimi . Ona yeniden mi9 global rom atmak gerekecek unlock yapmam gerekecek sanirim
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
5x almak istiyorum esime ama muhtemelen fake rom la gelecek . A1 de saf android . İkisi arasinda kararsiz kaldim teknik olarak . Rom olarak tavsiyeniz nedir
Bu yeni guncellemeyle geldi bende muzdadiribim bu konuda sesliye aldigimda telefonu hep mesajlastigim kisilerin mesaj sesini degistirince her bi mesajinda ses cikiyor ama sessiz mod da malesef olmuyor