Caba1453 kullanıcısının son içeriği

1. C

Rom [Android 10] Mi 9 Pro 5G - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.19 Beta / v11.0.3.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

Kesinlikle gelen en güzel sürüm hem stabil hemde şuan sarjım 57 ekran kullanım süresi 5 saat 47 dakika mükemmel bence
  2. C

Yardım çift hat sıkıntısı

Ben global romu kast etmiştim hocam . Eu gelen güncellemeler direk geliyor bana sistem üzerinden
  3. C

Yardım çift hat sıkıntısı

Güncelleme nereye geldi ?
  4. C

Rom [Android 10] Mi 9 Pro 5G - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.19 Beta / v11.0.3.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

Evet bende de var bende rahatsızlık vermiyor ama grı çıkıyor çıkan barın içinde hangi programa giriyorsam o var sanırım o amaçla yapılmış gereksiz birşey . Ayrıca en son güncelleme sonrası konuşmada sesim karşıya kesik kesik gidiyor
  5. C

Yardım Mi 9 Pro 5G 12/512

Hocam bulamaman çok doğal çünkü fiyatı 760 dolar gibi bir fiyata yükseldi bende bir tane var çok beğendiğim için eşime getirtcektim bir tane daha ama çinde de çok az kalmış kalanlarda 760 dan satıyor 12/512 alan da onu burada 6000den aşşağı satmaz , satamayacağı içinde getirtmez
  6. C

Rom mi9 pro 5g global rom

168 saat veriyor haftaya açarsın kilidi . önemli olan global değil imei repair yapılabiliyor mu olmuyor mu o önemli bence
  7. C

yedeklediğim programlardan bazıları indi bazıları inmedi bende browserdan playstore indirdim eksik kalanları o şekilde tamamladım
  8. C

kimi kurulu kiminide ben playstore apk indirirek kurdum
  9. C

bende de şuan 12+512 var ve gayet de ingilizce modunda kullanılıyor heleki bir önceki telefon mi6 ise yani xiaomi yapısını biliyorsunuz demektir. mi cloud dan yedek almıştım çoğu direk indi inmeyenler için apk olarak google play indirdim ve oradan indirdim gayet de şuan kullanışlı . 1572634137...
  10. C

Soru A1 mi yoksa 5x mi ?

5x alsam fake romludur dimi . Ona yeniden mi9 global rom atmak gerekecek unlock yapmam gerekecek sanirim MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. C

Soru A1 mi yoksa 5x mi ?

5x almak istiyorum esime ama muhtemelen fake rom la gelecek . A1 de saf android . İkisi arasinda kararsiz kaldim teknik olarak . Rom olarak tavsiyeniz nedir MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. C

İnceleme MIUI 9 7.11.16 Global Beta ROM Güncelleme Özetleri

Suanki en son guncellemeyi yaptim telefon eski haline geldi MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. C

Turkiyeden aldiysan hocam . Fake surum yuklu oluyor . Mi nin sitesinden istedigin surumu indirip yuklemen lazim MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. C

Bu yeni guncellemeyle geldi bende muzdadiribim bu konuda sesliye aldigimda telefonu hep mesajlastigim kisilerin mesaj sesini degistirince her bi mesajinda ses cikiyor ama sessiz mod da malesef olmuyor MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. C

Rom MIUI 9 7.11.6 Global Beta ROM Güncellemesi

7.11 de bende ne mesaj sesi nede titreme oluyor whatsappda nedendir ? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt