Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam böyle kurulmuş oluyor mu.
edit
olmuyormuş telefon kapanıp açılmaya mi logosunda dönüp durmaya başladı twrpden bütün her şeyi sildim eu 11.0.5 e düşürüyorum.
Google drive linkini kendi drive hesabınıza kaydedin ardından drive a girip kaydettiğiniz şeyin kopyasını oluşturun onu indirin. Aratıp daha detaylı çözüme ulaşabilirsiniz.
Ya çok oyun oynayan birisi değilim genelde video izliyorum sosyal medyada takılıyorum arada da 101 işte. Kuzenimde düz 9t vardı 12 güncellemesinden önce 3 gün şarjım gidiyor falan diye övüyordu onun merakıyla eski cihazı hanıma verip k20 pro aldım. Aospta deneyebilirim biraz bunu kullanayım da...
Ben ikinci el aldım cihazı aldığım kişi 1.5 yıldır falan kullanıyorum dedi ne kadar doğru bilemem. Telefonu kullanmasam da şarj bi gün gidiyor kullansam da bi gün gidiyor. yoğun kullanımda 6-7 saat ekran süresi alıyorum şarj 20-25 arası kalıyor. Sakin kullanımda kendi kendine şarj yiyor gene gün...