c3lik444 kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Güncelleme Doğrulanmıyor Sorunu

Hangi bölge seçince güncelleme geldi
  2. C

Yardım Güncelleme Doğrulanmıyor Sorunu

Aynı cihaz kullanıyorum aynı sorunu yaşıyorum çözüm bulunursa paylaşalım lütfen
  3. C

İnceleme Xiaomi 12T - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Miui 14 güncellenmiş Geekbench skoru
  4. C

Rom Xiaomi 12T (plato) EEA Avrupa Kararlı Rom V13.0.10.0.SLQEUXM İndirme Bağlantıları

Romu dün kurdum, global romdan bir farkını göremedim. Bundan önce MIUI EU rom kurmuştum, o rom stabil gelmedi, bir kaç kez donma oldu, bu rom gayet stabil görünüyor. Ayrıca arama ve rehberde globalde olduğu gibi Google appleri kullanılmış. Pil kullanımında ekran süresi gösterilmiyor. Daha...
  5. C

Eu roma ben de geçtim, twrp gerek yok fastbootdan kolayca flashladım, eu roma geçince ekran süresi de geldi, telefondan gayet memnunum, ilk alanlardanım, hiçbir sorun tespit edemedim, akıyor maşallah, severek kullanıyorum. 1669491715 Eu romun indirme linkini bırakıyorum. PLATO yazan romu indirip...
  6. C

Pubg yüklü değil, hiç oynamadım, cod mobile var
  7. C

Rom Xiaomi 12T (plato) – Tayvan Kararlı V13.0.3.0.SLQTWXM

Bu romun artısı nedir ?
  8. C

Telefonu henüz yeni aldım, iki gündür kullanıyorum, biraz daha kullanıp yorumlarımı yazacağım, şuanda birşey söyleyecek kadar deneyimim olmadı. Telefonla ilgili sorulara cevap verebilirim
  9. C

Rom Xiaomi Mi9 SE - MIUI 12.6 EU Haftalık Beta 21.11.10 (10.11.2021)

Bu romu kurduktan sonra telefon aşırı kasmaya başladı, Binance uygulamasını neredeyse hiç kullamıyordum tekrar eski 12.0.3 e geçtim
Üst Alt