c311at kullanıcısının son içeriği

1. C

Sohbet Abra A5 V13.6 15.6" Oyun Bilgisayarı

Zaten oyun için değil, dediğiniz uygulamalar için alıyorum.Lakin nette bazı olumsuz yorumlar görünce sizlerede danışmak istedim..
  2. C

Sohbet Abra A5 V13.6 15.6" Oyun Bilgisayarı

S.a arkadaşlar.Pazartesi günü bu linkteki bilgisayarı almayı düşünüyorum.Buna ek olarak 16gb ram 1 tb hdd ekledim.Toplam fiyat 6022 tl.Sizce alınırmı?Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.. Abra A5 V13.6 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
  3. C

InstAero

2 Numaralı paketi indirdim fakat,''Paketin ayrıştırılmasında bir sorun oluştu'' hatasını aldım.Çözüm hakkında bilgi verirseniz sevinirim..
  4. C

Diğer Redmi not 7 ile çektiğim fotolar

Bazı karelerde pozlama ve iso değerlerini manuel yaptım.Başka herhangi bir ayar yapılmadı..
  5. C

Son resim Adilcevaz. 1568457575 Stok kamera..
  6. C

Hayır kardeşim bende öyle bir sıkıntı olmuyor...
  7. C

Fotoğraflarda herhangi bir düzenleme yapılmadı.Kameranın kendi renk doygunlukları. (örnek:canlı,doğal,yemek v.s)
  8. C

S.a değerli arkadaşlar. Redmi not 7 ile çektiğim fotoğrafları sizin takdirinize bırakmak istedim.
  9. C

Tema Copyright by Ottoman/ 'GökTürk' Temasından ilk taslak görüntüler

Emeğinize sağlık. Hocam kusura bakmayın ama yine bir eleştirim olacak size. Tema yapan bir kişi photoshop tan'dan anlıyor demektir. Kullandığınız görselleri yeniden farklı bir şekilde tasarlayıp kullanabilirsiniz.Kullandığınız görseller artık her telefonda mevcut. Tema ismi madem GÖKTÜRK adına...
  10. C

Tema On The Road (Tema Markette Yayında) Ottoman

Emeğine saglık. İşte bu seferki çok güzel olmuş. İlerde daha iyileri olacağına hiç şüphem yok. Selam ve dua ile...
  11. C

Soru Redmi Note 7 Önerir Misiniz?

Cihazın bana göre en kötü tarafı kamerası. Beş para etmez. Bu arada not7 kullanıyorum. Kamera takıntınız yoksa alınabilecek bir cihaz..
  12. C

Haber 10.3.5 Resmi olarak geldi....

Bana bir hafta önce geldi. Pil durumu baya iyi olmuştu. Dün 10.3.6 geldi yükledim. Sanki pil erken düşüyor.. Bakalım birde şu kamera beyaz dengesini iyleştirseler ozaman iyi olur. Birde ekran kilidini açarken yazılar karalanmış dapunık bir şekilde açılıyor hemen ardındada düzeliyor. 10.3.6 pek...
  13. C

Tema Emui Mix İOS Tema

Çok kaliteli bir tema. Emeğinize sağlık...
  14. C

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Bende isterim....
Üst Alt