c0ldwave kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Mi 9T fabrika ayalarından sonra 3g 4.5g problem yaşıyorum

Merhabalar. Telefonumu fabrika ayarlarına döndükten sonra imei gitti, daha sonra tekrar imei repair yaptım ama 3g 4.5g sorunu yaşıyorum. 3g ve 4.5g hücresel veri ayarladığımda çağrı yapamıyorum çağrı alamıyorum. Sadece 2g de çalışıyor ama internet çok zayıf ve çağrı kopma problemleri yaşıyorum...
  2. C

Soru Endonezya Rom İmei Repair

Merhabalar. Endonezya romu kullanan ve imei repair yaptıran var mı acaba? imei repair yaptırmak istiyorum ama Endonezya sürümünde kalmak istiyorum. Yazılımcı bir arkadaş bu romda imei repair yapılamayacağını söyledi. Bu romu tercih etme sebebim tabi ki çağrı kaydı için.
  3. C

Soru Rom tavsiye

Uzun zamandir revos miui 11 kullaniyorum artık sıkıldım ve bazi sorunlar yaşıyorum. Rom degistirmemin zamani geldi tavsiyelerinizi bekliyorum.
  4. C

Soru Hızlı Şarj 30watt

merhaba arkadaşlar türkiyedeki global ürünlerin içinden 30 watt şarj cihazımı çıkıyor?
  5. C

Soru Rom değişikliği

Bliss aosp rom kullanıyorum yalnız beğenmedim farklı bir aosp roma gecmek istiyorum. Format data dan sonra tekrar vendor ve rom mu kurmam lazim?
  6. C

Yardım Rom değişlikliğinden sonra ses gitmiyor

Merhaba miui ailesi. Revos miui 11 rom kullanıyordum. Miui 12 çıktığını gördüm hemen temiz kurulum yaptım ama telefonla görüşürken sesim gitmiyor karşı tarafa. Hoparlöre aldığımda ses gidiyor ama ahizedeyken sesi duyuyorum ses gitmiyor. Revosta sorun olabilir belki diye masik x miui 12 geçtim...
  7. C

Soru Aosp rom önerisi

En stabil sorunsuz aosp rom hangisidir ?
  8. C

Soru Sim kartı sarj sorunu

Merhaba abilerim kardeşlerim 6 yıldır ayni sim kartini kullanıyorum. Son zamanlarda sarj sorunu cidden canımı sıkmaya basladi onceki telefonlarim mi a1 mi8 lite ayni sorunu yaşıyordum. Ne yapsam bu şarj süresine engel olamadım. Araştırmalarıma gore eski sim kartı kullananların genelinde böyle...
  9. C

Yardım Stock kamera galeri problemi

Eu rom miui 11 android 10a geçtiğimden beri stock kamera ile fotoğraf çektikten sonra uygulama üzerinden fotoğraf görüntüleyemiyorum. Stock kameradan çıkıp galeriye girip bakabiliyorum var mıdır çözümü ?
  10. C

Soru Mi9T Whatsapp PopUp Kamera Sorunu

Uygulamaya kilit koy hocam
  11. C

global rom kullanırken cep modu açıkken cebimde yine kamera açılıyordu denedim çünkü global romda bu soruna uygulamaya kilit koyarak çözdüm. Şuan eu rom beta kullanıyorum pop up kamera efekt ayarları kısmında ekstra bi seçenek geliyor globalde bu yok bunun sayesinde sorunum çözüldü.
  12. C

Uygulamaya kilit koyun. Veya eu rom yükleyin.
  13. C

Yardım Xiaomi Mi 9T Kılıf Önerisi

Teşekkürler hocam yarın sipariş veriyorum. 1571335019 Hocam ekran koruyucu kullaniyormusunuz?
  14. C

Yardım Xiaomi Mi 9T Kılıf Önerisi

Hocam kılıf cidden çok güzel bende almayi düşünüyorum. Yalnız şu anki kullandığım kılıf çok kaygan elimden kayıyor bi yere yasliyorum düşüyor sinirimi bozuyor bu kılıfın kullanımı nasil.
  15. C

Soru Veri kaybı olmadan mi rooma geçiş

Konu başlığında belirttiğim gibi eu romdan mi rooma veri kaybi olmadan geçiş yapabilir miyim?
Üst Alt