c0ldwave kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Mi 9T fabrika ayalarından sonra 3g 4.5g problem yaşıyorum

Merhabalar. Telefonumu fabrika ayarlarına döndükten sonra imei gitti, daha sonra tekrar imei repair yaptım ama 3g 4.5g sorunu yaşıyorum. 3g ve 4.5g hücresel veri ayarladığımda çağrı yapamıyorum çağrı alamıyorum. Sadece 2g de çalışıyor ama internet çok zayıf ve çağrı kopma problemleri yaşıyorum...
  2. C

Soru Endonezya Rom İmei Repair

teşekkürler forumda yapan var mı acaba ücretli?
  3. C

Soru Endonezya Rom İmei Repair

Merhabalar. Endonezya romu kullanan ve imei repair yaptıran var mı acaba? imei repair yaptırmak istiyorum ama Endonezya sürümünde kalmak istiyorum. Yazılımcı bir arkadaş bu romda imei repair yapılamayacağını söyledi. Bu romu tercih etme sebebim tabi ki çağrı kaydı için.
  4. C

Yardım Mi11 t imei

Aralık ayında kullanım sürem bitiyor. Yılbaşında sıfırlanır mı acaba?
  5. C

Yardım Mi 11 t imei sorunu

Hocam merhabalar yılbaşında sıfırlanmazsa eğer telefon olacak tablet güncelleme pek yapmıyorum. Hangi yazılımla imei atılıyor.
  6. C

MIUI 12.5 Mi̇ 9T/K20 OneOS MIUI 12.5 Android 11 21.11.3(Stabil Sürüm)

Rom da sorun var herhalde donuyor. Whatsapp İnstagram gibi uygulamalardan bildirim gelmiyor. Uygulamaya girince gözüküyor.
  7. C

MIUI 12.5 Mi̇ 9T/K20 OneOS MIUI 12.5 Android 11 21.11.3(Stabil Sürüm)

Merhabalar ben hala miui 11 revos 20.1.31 sürümünü kullanıyorum biraz baymaya başladı artık 1 yıldır aynı romu kullanıyorum. Geçmeye değer mi sizce bu roma?
  8. C

MIUI 12 Mİ 9T Masik™ P Android 10 MIUI 12

miui pro mi9t link verirmisiniz hocam
  9. C

Soru Rom tavsiye

Miroom hangi sürüm kullaniyorsunuz hocam
  10. C

Soru Rom tavsiye

Mi room ne durumda peki hocam stabil mi ?
  11. C

Soru Rom tavsiye

Uzun zamandir revos miui 11 kullaniyorum artık sıkıldım ve bazi sorunlar yaşıyorum. Rom degistirmemin zamani geldi tavsiyelerinizi bekliyorum.
  12. C

Soru Hızlı Şarj 30watt

merhaba arkadaşlar türkiyedeki global ürünlerin içinden 30 watt şarj cihazımı çıkıyor?
  13. C

Rehber Mi 9T Bekleme Sırasında Çok Şarj Tüketme Sorunu Çözümü

başka ayar yaptınız mı hocam pil tasarrufu için
  14. C

Rom Mi 9T TitanOS 2.5 AOSP Rom

fw link ölü
  15. C

Rom [9T/K20] Pixel OS [10.0] [UNOFFICIAL] [21.07.20]

Onuda deneyecegim sanırım. Volte ayarlarda var gözüküyor ama görüntülü konuşma yapamıyorum. Revos miui 11 den sonra bi dikiş tutturamadim
Üst Alt