Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. Telefonumu fabrika ayarlarına döndükten sonra imei gitti, daha sonra tekrar imei repair yaptım ama 3g 4.5g sorunu yaşıyorum. 3g ve 4.5g hücresel veri ayarladığımda çağrı yapamıyorum çağrı alamıyorum. Sadece 2g de çalışıyor ama internet çok zayıf ve çağrı kopma problemleri yaşıyorum...
Merhabalar. Endonezya romu kullanan ve imei repair yaptıran var mı acaba? imei repair yaptırmak istiyorum ama Endonezya sürümünde kalmak istiyorum. Yazılımcı bir arkadaş bu romda imei repair yapılamayacağını söyledi. Bu romu tercih etme sebebim tabi ki çağrı kaydı için.
Merhaba miui ailesi. Revos miui 11 rom kullanıyordum. Miui 12 çıktığını gördüm hemen temiz kurulum yaptım ama telefonla görüşürken sesim gitmiyor karşı tarafa. Hoparlöre aldığımda ses gidiyor ama ahizedeyken sesi duyuyorum ses gitmiyor. Revosta sorun olabilir belki diye masik x miui 12 geçtim...
Merhaba abilerim kardeşlerim 6 yıldır ayni sim kartini kullanıyorum. Son zamanlarda sarj sorunu cidden canımı sıkmaya basladi onceki telefonlarim mi a1 mi8 lite ayni sorunu yaşıyordum. Ne yapsam bu şarj süresine engel olamadım. Araştırmalarıma gore eski sim kartı kullananların genelinde böyle...
Eu rom miui 11 android 10a geçtiğimden beri stock kamera ile fotoğraf çektikten sonra uygulama üzerinden fotoğraf görüntüleyemiyorum. Stock kameradan çıkıp galeriye girip bakabiliyorum var mıdır çözümü ?
global rom kullanırken cep modu açıkken cebimde yine kamera açılıyordu denedim çünkü global romda bu soruna uygulamaya kilit koyarak çözdüm. Şuan eu rom beta kullanıyorum pop up kamera efekt ayarları kısmında ekstra bi seçenek geliyor globalde bu yok bunun sayesinde sorunum çözüldü.
Hocam kılıf cidden çok güzel bende almayi düşünüyorum. Yalnız şu anki kullandığım kılıf çok kaygan elimden kayıyor bi yere yasliyorum düşüyor sinirimi bozuyor bu kılıfın kullanımı nasil.