c-kaan kullanıcısının son içeriği

1. c-kaan

MIUI 12.5 Mi 10T/Pro (Apollo) - Hindistan Kararlı Rom (Enhanced) V12.5.3.0.RJDINXM İndirme Bağlantıları

arkadaşlar merhaba, şuan endonezya 12.5.2 kullanıyorum. bu rom ondan daha mı iyi ve arama ile mesajlar uygulaması xiaomi nin mi? bilgisi olan yada kullanan var mı?
  2. c-kaan

Rom Mi 10T - Mi10T Pro - K30S Ultra Global Romlar

bootloader kilidi açık cihazlarda bu şekilde ne yazık ki. cihazın yurt dışı ve kaydı tamam ise, mi flash ile rom u atarken flash anda lock seçerek bootloader kilidini kapatabilir ve sorunu çözebilirsin. ileride tekrar kilit açmak ve başka rom denemek istersen mi unlock uygulaması ile anında...
  3. c-kaan

Sohbet Mi10t kılıf ve ekran koruyucu tavsiyesi

Güzele benziyor ancak kenarlarının siyah olması hiç hoşuma gitmiyor. Çerçevesiz bulsak çok güzel olur.
  4. c-kaan

Soru A11 TWRP

Merhaba, 10t Pro da eea a11 kullanıyorum. tek tuş twrp kursam data yı görür mü? poco da görmüyordu. eu rom denemek istiyorum. Cevap için teşekkürler.
  5. c-kaan

MIUI 12 Mi 10T / Mi 10T Pro - EEA Avrupa Kararlı Rom [Android 11] V12.1.2.0.RJDEUXM İndirme Bağlantıları

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum, bunu bootloader ı henüz açılmamış telefonuma mi flash ile fastboot dan atabilir miyim?
  6. c-kaan

Soru Redmi K30 Pro Olarak Kullanma

an itibariyle fastboot üzerinden kurdum ve baktım ancak xiaomi.eu romları daha iyi. yazı karakterine kadar çok boş geldi bana. oyuncak gibi :) 1613059745 yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim.
  7. c-kaan

evet ama android 11 de miui launcher olmuyor ve bir sürü bug var gördüğüm kadarıyla. 1613052056 bilgi için teşekkür ederim. Fastboot denemesi yapacağım ama inşallah cihazı hardbrick yapmayız. :)
  8. c-kaan

merhaba, eşimde redmi note 8 pro var ve arayüzü gayet stabil ve düzgün çalışıyor. ben de poco f2 pro cihazımı redmi k30 pro olarak kullanmak istesem fastboot rom olur yada twrp den zip olarak da olabilir redmi k30 pro nun android 11 versiyonlu stabil romunu kursam çalışır mı? poco launcher dan...
  9. c-kaan

Recovery Redmi K30 Pro- Twrp 3.4.2B-0623 Tek Tuş Yükleme Aracı

ilk kurulumda magisk de install yapıyorum. cihaz yeniden başladıktan sonra datayı görmüyor ne yazık k. 12.0.4 e döndüm globalden.
  10. c-kaan

twrp yapıyor. twrp de açılıyor. data yı görmüyor.
  11. c-kaan

dediğiniz gibi desen vardı, kaldırdım. cihazı kapattım tamamen. bekledim ve twrp ye girdim ama storage yine 0. göremiyorum. çok garip. Bir şeyde hata var ama çözemedim
  12. c-kaan

şimdi tekrar baktım, 1206. mount kısmında data secilmiyor ve select storage de 0 gb görünüyor. fikri olan var mı?
Üst Alt