Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
12.5.3 eu kullanıyordum 2 yıl bu romu kullandım daha sonra bu olay başladı şimdi de işte buna gectim, donanım olarak sıkıntılı olsa en başta olmaz mı idi, donanımsal bi sıkıntı olsa diğer camera applerde de aynısı olması gerekmez mi
telefonun kamera uygulamasından bir kaç tane fotoğraf çekiyorsun ana ekrana atıyor, işin ilginç kışmı ama playstoreden kurduğum diğer kamera uygulamalarında böyle bir sorun yok, ben de google cam kullanıyorum mecburen
hocam ben de yükledim biraz önce güzel soft beğendim gibi şimdilik, inşallah böyle devam eder. kamera sorunum vardı o hale düzelmedi 4,5 fotoğraf çektikten sonra kamera yine kapanıyor, google kamerayı kurdum kendi kamera uygulaması düzgün çalışmıyor siz böyle bir sorunla karşılaştınız mı
hocam upload tarihlerine bakmıştım aralarında sanırım bi 7,8 ay vardı o yüzden eea daha günceldir gibi düşündüm aydınlattığınız için teşekkür ederim eu kuruyorum
eu V13.0.4.0.SFNMIXM mu tavsiye edersiniz eea V13.0.6.0.SFNEUXM mı tavsiye edersiniz sanki eea olan daha güncel gibi ? bunun dışında önerdiğiniz rom var mı
bakarken gördüm biraz geç olacak ama yeni konuya girenlerin işine yarayabilir diye düşünüyorum, hocam benim ekranım iki kere kırıldı, ikisinde de mi note 10 lite ekran yazıp internetten ekran sipariş ettim, sonra anlaştığım bir telefoncuya 150 200 liraya işçilik parası verip takdırmıştım...
abi çok teşekkür ederim ama biraz önce çözdüm, bu karşılaştığım twrp error 1 hatasına bakıyordum, daha önce karşılaşan birine orangefox üzerinden yüklemesini tavsiye etmişler, twrp üzerinden orangefox yükledim. daha sonra orangefox üzerinden aynı romu yüklemeyi denedim ve bamm gerçekten de...
abi valla şu an benim için aradaki ince farkların hiçbir önemi yok, mevcut durum için ne yapabileceğime, telefonu nasıl açılabilir hala getireceğime dair bir yönlendirme yapabilir misin. dün gece denediğim gibi
yüklerken eror1 diye bir hata veriyor
bu sabah farklı bir sürüm yine denedim aynı hata
bu siteden
https://xiaomitools.com/miui-tum-resmi-romlar/
recovery yazanlardan birini indirdim inen zipi dediğiniz gibi install kısmından gösterip yüklemeyi denedim biraz yükledikten sonra böyle bir hata verdi
dediğim gibi daha önceden belki düzelir umuduyla advanced wipe kısmında olan her şeyi...
abi dediklerini yaptım ardından reboot recovery yaptım şu an o menüdeyim
V13.0.6.0.SFNEUXM bu reklamsız olan hangisi bilmiyorum eu mu veya eaa galiba aynımış
bunlardan birini kurmak istiyorum rica etsem benimle doğru bir link paylaşabilir misin
bi de ben burdan yardım istemeden önce, belki...
abilerim merhaba şimdiden okuyan, okuyup yardım etme zahmetine katlanan herkese çok teşekkür ederim
abim askere giderken bana (eu rom V12.5.3.0.RFNMIXM) yüklü (mi note 10 lite) cihazını bırakmıştı
ben video izleyerek acaba güncelleyebilir miyim diye düşündüm ve izlediğim youtube videoları...