Bytontas kullanıcısının son içeriği

1. B

MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

Xinomi ş Bu yazılım yükleme ya twpr yuklenir yada beta test çıkar öyle yükleme olur şuan da test aşamasında normale dönerse ozamon oto yada recover yükleme yada fasboot çıkarsa
  2. B

MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

Not: Beta kararlı OTA güncellemesini alamadıysanız, bulunan hatalar nedeniyle durdurma veya askıya alma ihtimalleri vardır. SSS S: - Güncellemeyi daha erken aldım, ancak şimdi Güncelleyici herhangi bir Güncelleme göstermiyor, Ne yapmalı? C: - Güncelleştirmeyi aldığınızda indirmeniz /...
  3. B

Yardım Redmi Note 7 V10.3.10.0. PFGMIXM

10.3.10.0 güncelleme yaptıktan sonra wifi kopma kesme sorunu var bende nasıl cozebilrim
  4. B

Yardım Redmi note 7 4.5g yok

konu bu değil ki 1567187301 Teşekkürler sorun konudan anladım imeili guncellenecek
  5. B

Yardım Redmi note 7 4.5g yok

Redmi note 7 kullanıyorum 4.5 g yok cihaz yurtdışı imei ise 3 g telefon imesi atılı ayarları 4.5 ayarladım yinede yok glabol rom son sürüm kullanıyorum çözüm ne 4 g band silindimi yoksa imeili 4 .5 değil ondanni kaynaklı
Üst Alt