Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar merhaba cihaza twrp üzerinden stock rom yüklediğimde sorunsuz açılıyor ancak xaomi eu rom yüklediğimde sürekli reset atıyor cihaz açılmıyor. eu romun 4-5 sürümünü denedim olmadı sorunu daha önce yaşayıp çözen var mı?
Merhaba arkadaşlar twrp ile eu rom yüklemeye çalışırken sorunla karşılaştım. advanced wipe ile tüm her şeyi sildim ardından pcden rom dosyasını atmak için bağladım. Pc telefonu ve hafızayı görüyor ancak depolama alanının kaç gb boş olduğunu vb göremiyorum. Dosya aktaramıyorum elimde flash disk...
Telefon ara sıra olmadık yerde donuyor bir süre sonra yeniden başlatıyor bu sorunu global ve tr romunda yaşadıktan sonra son sürüm miui12 roma geçtim ondada yaşamaya başladım bunun çözümünü bulan yokmu çok can sıkıcı bir durum
Merhabalar mi 8 lite telefonumun ekranı kırıldı bir süre sonra görüntü vermemeye başladı yeni ekran taktıracağım ve garantisi yok maalesef internetten ekranlara baktım fiyatlar değişiklik gösteriyor en uygun ve sağlam ekranın linkini atarmısınız
Zaten yüklü hocam kötü kullanmıyorum ama şarj soketinde kaynaklı bir sıkıntı var telefon mtp desteklemiyor hızlı şarj almıyor en fazla 700 mAh hızında şarj alıyor bozulmadan önce 1800 mAh hızında alıyordu en azından Ampere uygulaması öyle gösteriyor önceden 1 saat civarında dolarken şuan 3-4...