bysyx kullanıcısının son içeriği

1. bysyx

Yardım eu rom kurulumu sonrası bootlop

arkadaşlar merhaba cihaza twrp üzerinden stock rom yüklediğimde sorunsuz açılıyor ancak xaomi eu rom yüklediğimde sürekli reset atıyor cihaz açılmıyor. eu romun 4-5 sürümünü denedim olmadı sorunu daha önce yaşayıp çözen var mı?
  2. bysyx

Yardım Mi router 4a upload çok yavaş

Merhaba arkadaşlar 2 gün önce mi router 4a aldım. 50 Mbps download 5 Mbps upload kablonet internetten 38 mt. Cat 6 kabloyu routere bağladım. Routere kablolu veya kablosuz bağlandığımda 49 Mbps download alıyorum ancak upload 0.01 Mbps oluyor whatsapp üzerinden mesaj atarken bile zor gidiyor...
  3. bysyx

Çözüldü Twrp açıkken pcden dosya kopyalayamıyorum

Merhaba arkadaşlar twrp ile eu rom yüklemeye çalışırken sorunla karşılaştım. advanced wipe ile tüm her şeyi sildim ardından pcden rom dosyasını atmak için bağladım. Pc telefonu ve hafızayı görüyor ancak depolama alanının kaç gb boş olduğunu vb göremiyorum. Dosya aktaramıyorum elimde flash disk...
  4. bysyx

Yardım Note 9Pro Çökme sorunu

Telefon ara sıra olmadık yerde donuyor bir süre sonra yeniden başlatıyor bu sorunu global ve tr romunda yaşadıktan sonra son sürüm miui12 roma geçtim ondada yaşamaya başladım bunun çözümünü bulan yokmu çok can sıkıcı bir durum
  5. bysyx

Çözüldü Mi 8 lite dual speaker

Bu modun çalışan yeni sürümü çıktımı kullanan var mı link bulamadım
  6. bysyx

Rehber Mi 8 Lite Şebeke Sorunu Çözümü

eu kararlı romda çalışır mı deneyen var mı
  7. bysyx

Yardım Ekran değişimi

Satıcının yorumları iç açıcı gözükmüyor yinede teşekkürler
  8. bysyx

Yardım Ekran değişimi

Merhabalar mi 8 lite telefonumun ekranı kırıldı bir süre sonra görüntü vermemeye başladı yeni ekran taktıracağım ve garantisi yok maalesef internetten ekranlara baktım fiyatlar değişiklik gösteriyor en uygun ve sağlam ekranın linkini atarmısınız
  9. bysyx

Yardım Mi 8 Lite V10.2.2.0 Sürümü Mobil Veri,Şebeke,4G Sorunu [ Bilinen ilk çözüm yöntemleri eklendi ]

Bendede o sorun var youtube güncelledim ama düzelmedi eski sürüme geri dönmeyi denicem
  10. bysyx

Çözüldü Mi 8 lite pil kullanımı sorunu

Zaten yüklü hocam kötü kullanmıyorum ama şarj soketinde kaynaklı bir sıkıntı var telefon mtp desteklemiyor hızlı şarj almıyor en fazla 700 mAh hızında şarj alıyor bozulmadan önce 1800 mAh hızında alıyordu en azından Ampere uygulaması öyle gösteriyor önceden 1 saat civarında dolarken şuan 3-4...
  11. bysyx

Çözüldü Mi 8 lite pil kullanımı sorunu

Bendede öyle pil kullanımına bakıyorum herşey normal gözüküyor sorun nerede anlamadım
  12. bysyx

Recovery Mi 8 Lite OrangeFox Kurulum Rehberi

Ekran görüntülerinin çözürürlüğü çok düşük görünmüyor bir şey ama yararlı bir paylaşım olmuş kim kaldı mi 8 litecılardan :D
  13. bysyx

Yardım Kulaklık tuşlarını kapatma

Bende kulaklıktan oluyordu kesşn bir şey söyleyemem
  14. bysyx

Yardım Kulaklık tuşlarını kapatma

Hayır bulamadım kulaklığı değiştirdim son çare olarak düzeldi
  15. bysyx

Yardım Wifiyi telefon'dan paylaşabilirmiyim

Mi6da oluyordu bundada olur herhalde
Üst Alt