Byson kullanıcısının son içeriği

1. Byson

Yardım Titreşim sorunu

Titreşim modunu açtım (hafif) ve beğenmedim kapattım ama titreşim kapanmadı mesela ınstagramda efektler arasında geçiş yaparken uygulama penceresini kapatırken g fotoğraflarda efekt yaparken vb titriyor ben bunların olmasını istemiyorum nasıl kapatabilirim Ayarlardan titreşim fln kapalı
  2. Byson

Yardım Ekran solması

Son birkaç aydır ekrna solmuş gibi neden böyle yapıyor
  3. Byson

Çözüldü Ekran sararması

Ekran kendi kendine sararıyor okuma moduna geçmiş kadar sarı değil ama kendini belli ediyor bazen kendine geliyor bu neden oldu ilk defa başıma geldi dün nerdeyse ilk defa okuma moduna geçtim bundan sonra böyle oldu acaba ekranda mı sıkıntı var
  4. Byson

Yardım Tuşlar Kendi kendine basıyor

Herkese merhaba ses kısma tuşu ve power tuşu ara ara kendi kendine basıyor Ses tuşu takılı kalıyor ve sesi kısıyor galiba oksit yaptı yedek parçayı nerden alabilirim
  5. Byson

Uygulama YouTube vanced varsa sayıl sorunuan

Her hangi bir YouTube linkini vanced de açmak istiyorum YouTube durdurdum var sayılan ayarla fln yaptım ama olmadı bl kildi açık root yok yardımcı olursanız sevinirim
  6. Byson

Yardım Sim durduk yerde gitti

Sim kartı görmüyor ama söküp taktıktan sonra görüyor 2 gün art arda oldu neden böyle bir şey yapar
  7. Byson

Uygulama Mi9 se için önerebileceğiniz gcam varmı

Telefon sıfırladım ve çok memnum olduğum gcam gitti
  8. Byson

Yardım İp adresi alınıyor hatası

İyi akşamlar herkese şifreyi giriyorum ip adresi alınıyor hatası veriyor başak bir cihazdan bağlandığımda hata vermedi sorun nedir yardımcı olursanız sevinirim
  9. Byson

Yardım YouTube vanced sorunu

Herkese merhaba YouTube vanced için mikro g uygulaması gerekiyor kurdum bir sorun yoktu YouTube vanced silindi geri yükledim hesap kurmak istedim bu hesap zaten bu cihazda var diye hata veriyor ayarlardan hesabı sildim ama gene aynı hatayı verdi aynı sorunu kardeşim telefonunda verdi (note8pro)...
  10. Byson

Soru Mi 12 pil performansı

MIUI 11 geldiğinde pil performansı çok kötü idi mıuı 12 pil performansı hakkında bilgisi olan varmı (android 9 yüklü 10 a yükseltmedim)
  11. Byson

Yardım Var sayılan uygulama

Ben Google fotoğrafları var sayılan uygulama yapmak istiyorum ama galeri ayarlarından var sayılan uygulama ayarlarını sıfırla diyorum ve olmuyor nasıl yapılır yardımcı olursanız sevinirim
  12. Byson

Soru 11.0.6.0 hata

Bu sürümün sıkıntsı varmı daha önce 11i yükledim batarya ömrü kötü geri mıuı 10 yüklettim bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim Mi 9 se mıuı 12 alırmı?
  13. Byson

Yardım Google kamera ayna modu

Selfie fotoğraflar ters dönüyor nasıl düzeltilir
  14. Byson

Soru MIUI 11 güncellemesi

mi Batarya performansı nasıl şuan 10.2.9 kullanıyorum 11 İlk çıktığında çok kötüydü Bir de rom ile ilgilisi varmı
  15. Byson

Yardım Mi9 se stereo hoparlör nasıl yapılır

Sürüm 10.2.9.0 birde ahize ye zararı var mıdır
Üst Alt