Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Titreşim modunu açtım (hafif) ve beğenmedim kapattım ama titreşim kapanmadı mesela ınstagramda efektler arasında geçiş yaparken uygulama penceresini kapatırken g fotoğraflarda efekt yaparken vb titriyor ben bunların olmasını istemiyorum nasıl kapatabilirim
Ayarlardan titreşim fln kapalı
Ekran kendi kendine sararıyor okuma moduna geçmiş kadar sarı değil ama kendini belli ediyor bazen kendine geliyor bu neden oldu ilk defa başıma geldi dün nerdeyse ilk defa okuma moduna geçtim bundan sonra böyle oldu acaba ekranda mı sıkıntı var
Herkese merhaba ses kısma tuşu ve power tuşu ara ara kendi kendine basıyor
Ses tuşu takılı kalıyor ve sesi kısıyor galiba oksit yaptı yedek parçayı nerden alabilirim
Her hangi bir YouTube linkini vanced de açmak istiyorum YouTube durdurdum var sayılan ayarla fln yaptım ama olmadı bl kildi açık root yok yardımcı olursanız sevinirim
İyi akşamlar herkese şifreyi giriyorum ip adresi alınıyor hatası veriyor başak bir cihazdan bağlandığımda hata vermedi sorun nedir yardımcı olursanız sevinirim
Herkese merhaba YouTube vanced için mikro g uygulaması gerekiyor kurdum bir sorun yoktu YouTube vanced silindi geri yükledim hesap kurmak istedim bu hesap zaten bu cihazda var diye hata veriyor ayarlardan hesabı sildim ama gene aynı hatayı verdi aynı sorunu kardeşim telefonunda verdi (note8pro)...
Ben Google fotoğrafları var sayılan uygulama yapmak istiyorum ama galeri ayarlarından var sayılan uygulama ayarlarını sıfırla diyorum ve olmuyor nasıl yapılır yardımcı olursanız sevinirim
Bu sürümün sıkıntsı varmı daha önce 11i yükledim batarya ömrü kötü geri mıuı 10 yüklettim bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim
Mi 9 se mıuı 12 alırmı?