byserkaan kullanıcısının son içeriği

1. B

Anket Miui 12.5 ile Mi Pay Türkiye'ye gelir mi ? Mobil ödeme sistemleri Türkiye'de neden yok ?

Arkadaşlar merhaba, Biliyorsunuz mobil ödeme sistemleri dünya da 5 seneden fazladır aktif bir şekilde kullanılıyor. Malumunuz pandeminin de etkisiyle, temassız ödeme sistemleri daha fazla önem kazandı. Fakat Türkiye'de bu sistemlerin hiç birisi çalışmamakta. Google Pay, Samsung Pay, Apple Pay...
  2. B

Mod Mi 9T Global MIUI 11.04 - Dolby Atmos

Mi 9T MIUI Global versiyon güncelleme sonrası Dolby Atmos çalışmıyor. Sürekli Crash veriyordu. Sorunu bir kaç denememden sonra çözdüm. Lütfen verilen sıralamaya harfiyen uyun. İşlemleri yapmadan önce TWRP yedek almanızı öneririm. Sadece Global Rom 11.04 de denenmiştir. EU Rom da deneyen olursa...
  3. B

Yardım Mi 9T Türk Telekom Volte

Türk Telekom destek üzerinden cihazın volte ayarını desteklediğine dair kanıtıyla resmini attım arkadaşlar. Böyle durumlarda çoğunluğun talebini işleme alırlar sizde lütfen atarmısınız ?
  4. B

Yardım Hızlı şarj düşüşü sorunsalı

Yeni indirdim yarın yükleyeceğim bu romu xda dada bu rom baya övülmüş. Mi9 T için çok fazla sorun var. Büyük ihtimal global romla bu sorunları çözemeyecekler. Xiaomi artık haftada 2 cihaz çıkarmaya başladı. Yazılım ekibi güncelleme yapmaya yetişemiyor. Custom romlar şuan için en iyisi
  5. B

Yardım Hızlı şarj düşüşü sorunsalı

Bu sorun Global ve Eu romlarında mevcutmuş genel olarak xda forumdan bir ekip bu sorunun çözüldüğü bir rom yayınlamış dün. Şu şekilde: Havoc-OS-v2.9-20191029-davinci-Official Fixed Deep sleep (for real this time) Fixed Idle Drain Fixed Smart Charging Fixed OTG Fixed notifications light always...
Üst Alt