Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam daha önce pasaport kayıtlı cihaz kullanıyordum ve direk twrpden sıfırlıyordum pasaport kayıtlı olduğu için imei uçmuyordu. Şimdi imei atılmış cihazı sıfırlamam gerekiyor, efs yedeğini aldım ek olarak yapmam gereken bir şey var mı ?
Hocam zaten onu yapmamak için başka çözüm arıyorum
1630925274
-Anasayfama ulaşarak uygulamanın güncellemelerini kaldırarak sorunu çözebilirim bunun için del_pwd flashladım ama çözüm alamadım.
-Yüklediğim apknın eski versiyonunu Twrpden apk yükleme dosyasına attım ve flashladım yine olmadı.
Yeni kontroller için System UI Plug-in 1.0.2.45 Apksını yükledikten sonra kilit ekranında kaldım ve hiç bir şekilde anasayfama ulaşamıyorum hatta kilit ekranında bir süre bekledikten sonra twrpye atıyor.
saat 13.00 gibi Mı 5s satıcı firma beni aradı ve kargo geldi, teslim almadım. Ben cihaza iade onayı vermedim hepsiburadayla konuşmam lazım dedi.
Bir haber yok. Hepsiburada yine başımı ağrıtacak gibi duruyor.
Telefon delta garantili ve 2 kez red edilip geri geldikten sonra bu olay bana çok şaşırtıcı geldi.
Tabi ki etik olmaz hocam içim rahat etmezdi.
Bu problemle 1 aydır uğraşıyorum ve sıkıldım. Gelmesin artık şu lanetli telefon.
SağolunYes~~
Müşteri hizmetlerini aradım ve bir problem olmuş, cihazı herhangi bir kargo şirketiyle faturadaki adrese alıcı ödemeli olarak yollayın ve konu kapanır dedi.
Telefonu gönderdim ve konu kapandı. Tek tereddüt ettiğim şey telefonun 3. Kez de geri gelmesi.
Para hesabıma yatmış ve şuan telefon evde. İşler sarmaşık olmaya başladı. Telefon delta garantili olup evde durmaktaydı. 2 kez gönderdikten sonra red yedim ve telefon 2 kez elime geri geldi ve bu işler başıma geldi, ne yapacağımı şaşırdım.
Hocam benim iş karışık, Telefon elimde olmasına rağmen aynı mesajı aldım. Ve sizin yapacağınız işlemleri yaptım.
Hepsiburada sitesine girdim hesabım-ödeme/geri ödeme red/onay kısmında aşağıda yeşil bir kısım var ve Iban girmek için tıklayınız yazıyor. Sizden ricam Iban girdikten sonra, yeniden...