bysah kullanıcısının son içeriği

1. B

İnceleme Xiaomi'nin kendi performans modu ne kadar iyi

12.5.7 güzel akıcı ama sanki böyle birşeyler eksik takılmalar var gibi performans modunda sürekli kalsa normal kullanımdan daha mı az şarj gider
  2. B

Soru Poco X3 Pro İmei Kayıt Durumu Hakkında

Güncel bilgi var mı arkadaşlar içi açılmadan yapılan bir yöntem geliştirdiler mi ??
  3. B

İnceleme Poco x3 Pro ve Mükemmel güncellemesi

Globalde de yok ki böyle bi versiyon
  4. B

Yardım 12.5 Sürümü Wi-fi Sorunu

Dostum arayüzde 801 bgn filan yazıyor onları tek tek dene bi ayarları kayıt edip modemi fişten çek biraz bekle öyle tak muhakkak sonuç alırsın
  5. B

Yardım 12.5 Sürümü Wi-fi Sorunu

5ghz açık ise kapat öyle dene 2.4 ile sorun yok bende aynisni yaşadım böyle çözdüm telefonda sorun yok aslında 5ghz stabil değilse sorun çıkarabiliyor M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. B

Ana Başlık Poco X3 Pro - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları]

Melih senin için kararmış herşeye karşı bı umutsuzsun telefoncu götürdüm 15 dakikada 2 hattı kayıt yaptı ve içi açılmadı cihazın içi direnç filan öyle bişi olayına girmediler hard format ile bile gitmiyor imei denendi onaylandı
  7. B

Cihazlar çöp olacak değil ya arkadaşlar illaha çıkacaktır
  8. B

Doğubank aldığım telefoncu yu aradım getir yapalım diyor herkez kafasına göre bişi diyor adam sattığı malın arkasında kimse kimseyle uğraşmaz satıp geriye çekilemez kayıt olmazsa zaten satmaz bizim insanımız kesinlikle yöntem bulur
  9. B

Herkez bişi diyor Doğubank tan aldığım telefoncu yu aradım kapanınca getir kayıt sorunu yok diyor milleti yalan yanlış bilgilendirme yapmayın M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. B

Cihazı yeni aldık elinizde patlamasa bari
  11. B

IMEI durumu netleşti mı arkadaşlar
  12. B

Duyuru Sunucu firmasından bilgi aktarımı

Aynı sayafaya üyelik ile giriş yapıyorum sayfa açılmıyor üyeliksiz gizli sekmeden açınca site ferrari gibi herşeye tak diye giriyor ben burdaki sorunu anlamak istiyorum
  13. B

Soru Kasko ve Değişim

Vatan bilgisayardan almıştım ben
  14. B

Soru Kasko ve Değişim

Telefonu kır kasko firması olurda telefonu 14 gün içinde yapamazsa sana tam fatura tutarı telefon çeki verir sende o çekle istedigin telefonu alırsın samsung s8plus vardı aynısını yaptım yetiştiremediler hediye çeki aldım aynı tutar kadar
  15. B

Soru Kasko ve Değişim

Note 8 pro pişmanlıktır mümkünse kır kurtul
Üst Alt