bysah kullanıcısının son içeriği

1. B

Sohbet Android ten kurtuldum

Başlık şahsi yaşadığım deneyim den dolayı note 8 promu sattım geri iPhone dönüş yaptım
  2. B

Satış 3 haftalık note 8 pro KVK cihazı

Cihaza alışamadım ve beğenmedim satmayı düşünüyorum 64 GB full kutu fatura 3 haftalık cihaz KVK cihazı çiziksiz kılıf ile kullandi 1800 fiyatı
  3. B

Sohbet Forumda sorun arıza mı var ?

Foruma ne oluyor sayfalar açılmıyor sürekli sorun girilmiyor
  4. B

İpucu Note 8 pro 60watt sarj

Note 8 pro yu 60watt şarj aleti ile ortalama 10 - 15 dakika içerisinde %60 veya %70 gibi şarj olmakta ve hiçbir zararı olmamak tadir ilk şarjda yazılan değerleri belki görmeye bilirsiniz ve altta hızlı şarj yerine seri şarj yazmaktadır
  5. B

Rehber Note 8 pro bootlop brick titreşimde kalma sorunu çözüldü

Merhaba arkadaşlar bügün cihazımı öldürdüm hiçbir tepki yok sadece ışık ve titreşim hiçbir moda girmiyor ve zenex hocamızın müdehale etmesi gerekiyordu tesadüfen bir şekilde cihazımı çalıştırdım ve bunu siz arkadaşlarım ile akşam saatlerinde paylaşağım buldugum yöntem tamamen tesadüf oldu ve...
  6. B

Haber Redmi note 8 pro android 10 geldi taze

Çin sürümüne android 10 gelmiştir şuan iniyor kurulumdan sonra gerekli açıklamalar eklenecektir.
  7. B

İnceleme Çin rom hakkında

Merhaba arkadaşlar mitool2 ile attıgım çin romdaki farklılıkları sizinle paylaşmak isterim Ultra güç tasarruf modu Normal güç tasarruf modu Mesajlar ve arama uygulaması mi nin Yazı tipi punto kalınlaştırma Nfc vb bütün baglantılar çalışıyor Arayüzde ayarlarda ufak değişiklikler Stabil ancak...
Üst Alt