Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5ghz açık ise kapat öyle dene 2.4 ile sorun yok bende aynisni yaşadım böyle çözdüm telefonda sorun yok aslında 5ghz stabil değilse sorun çıkarabiliyor
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Melih senin için kararmış herşeye karşı bı umutsuzsun telefoncu götürdüm 15 dakikada 2 hattı kayıt yaptı ve içi açılmadı cihazın içi direnç filan öyle bişi olayına girmediler hard format ile bile gitmiyor imei denendi onaylandı
Doğubank aldığım telefoncu yu aradım getir yapalım diyor herkez kafasına göre bişi diyor adam sattığı malın arkasında kimse kimseyle uğraşmaz satıp geriye çekilemez kayıt olmazsa zaten satmaz bizim insanımız kesinlikle yöntem bulur
Herkez bişi diyor Doğubank tan aldığım telefoncu yu aradım kapanınca getir kayıt sorunu yok diyor milleti yalan yanlış bilgilendirme yapmayın
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynı sayafaya üyelik ile giriş yapıyorum sayfa açılmıyor üyeliksiz gizli sekmeden açınca site ferrari gibi herşeye tak diye giriyor ben burdaki sorunu anlamak istiyorum
Telefonu kır kasko firması olurda telefonu 14 gün içinde yapamazsa sana tam fatura tutarı telefon çeki verir sende o çekle istedigin telefonu alırsın samsung s8plus vardı aynısını yaptım yetiştiremediler hediye çeki aldım aynı tutar kadar