Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zahmet etmeyin, elinize sağlık. Mİ 14T pro kullanıyorum. Akbank uygulamasını geçmek için her yolu deniyorum. Neyse ki hallettim nihayet. Api Checker uygulaması ile iki tiki geçtim. Banka uygulamam çalışıyor şimdi. Sizin yolu denedim. Ben de çalışmadı. Elite Lite Rom kullanıyorum. Belki sebebi...
Diğer banka uygulamalarında sorun olmuyor. Lakin Akbank çok kötü. Cihazı sertifikalı gösterdim, buraya kadar sorun yok. LSPosed ve HMA uygulamaları ile gizlemek zorunda kalıyorum..
Malesef olmadı. Bu sürüm modülü yükleyince uygulamaya girmeden telefonu yeniden başlatıyor. 1.10 sürüm module ve apk'da ise giriş yapılıyor ama yüklenmedi yazıyor.
1743889039
Sırf Akbank uygulaması için LsPosed kullanmam gerekiyor.
Bilginiz yoksa bu konularda uzak durun. Bazı yedekleri almanız gerekiyor. Konu başında yazan arkadaş riskleri anlatmış. Brick, imei gitme gibi riskler var. En garantisi yeni bir mi hesabı açıp 30 gün beklemek. Yada forumda ustalar var, uzaktan bağlantı ile ücreti karşılığında halledebilirsiniz.
Forumda LsPosed ve HMA uygulamaları ile nasıl yapıldığına dair konu var.
Üstadım şimdilik LSposed ve HMA (hidemyapp) uygulamaları kesin çözüm gibi görünüyor. Son zamanlarda herkeste var bu sıkıntı. Biraz karışık konudur. Ben tam detayını xda'da bulup çözmüştüm.
https://xdaforums.com/t/guide-guide-for-how-to-use-banking-apps-in-rooted-devices.4630037/
Xda'da HMA yöntemi ile Akbank uygulamasını nihayet geçtim :)
14T pro'da yazılı yöntemle geçtim. İşin ehli bir arkadaşımız yazılı yöntemi temiz bir özetle yayınlarsa süper olur. Zira yazılanlar karışık...