BySafderun kullanıcısının son içeriği

1. BySafderun

Çözüldü KernelSU

KernelSU'da yüklediğim modüller aktif olmasına rağmen artık çalışmıyor..
  2. BySafderun

Soru Xiaomi.eu temalar sunucu hatası

Arkadaşlar merhaba, xiaomi.eu beta rom final sürümü kullanıyorum, sıfırdan yükleme yaptım. Yaklaşık bir hafta önce başlayan temaları aktif edememe sorunum devam ediyor. Sunucu hatası alıyorum.. Geçici mi yoksa yazılımsal mı bilemedim..
  3. BySafderun

Rehber Mi 11 Lite 5g Ne Lisa OrangeFox Recovery Kurulumu

Arkadaşlar konu daha evvel açıldı ve sanırım net bir kurulum örneği paylaşılmadı... Yapacağınız işlemlerden ben ve miui forum yöneticileri sorumlu değildir... Kurulum fazlasıyla basit.. Linkini verdiğim dosyayı indirip bir adet telefon içine zipli halde atıyoruz. Bir adet pc'ye atıp boş bir...
  4. BySafderun

Soru Font Uygulaması

agit77 Hayırlı akşamlar hocam, kullandığım fontu kalınlaştırma istiyorum. Dream Orphanage kullanıyorum. Bu fontu kalınlaştırma için bir uygulama var mı?
  5. BySafderun

Haber Mi 11 Lite 5g Ne root

Stoya arkadaşımızın açtığı "twrp olmadan root" başlıklı konuyu kullanarak telefonuma root attım... Android 12 Mi 11 Lite 5g Ne 13.0.1 miui sürümü Magisk apk son sürüm çalışmadı..Konuda paylaşılan magisk 23.0 versiyonu tekrar yükleyip şimdilik forumda paylaşılan bir boot animation magisk modülünü...
  6. BySafderun

Yardım mi 11 lite 5g ne twrp

5g ne için twrp var mı?
  7. BySafderun

Yardım mi 11 lite 5g ne fastboot ta kaldı

mi flash telefonu görüyor... taiwan rom fastboot dosyasını yükleme işleminde fastboot modunda takıldı kaldı... yardımlarınızı rica ediyorum...
  8. BySafderun

Yardım Mi 11 lite 5g ne twrp

Mi 11 lite 5g ne için forumda kullanabileceğimiz twrp için yönlendirir misiniz?
  9. BySafderun

Yardım Bootloader Kilidi

Son sürüm mi unlock tool sürümü bilgisayara indirip denedim, kilidi aç tikine bastığımda hata alıyorum. Gerekli dosya, driver vs link ya da konu varsa yardımcı olmanızı rica ediyorum, hayırlı akşamlar...
  10. BySafderun

Tavsiye Mi 9 SE & Redmi Note 8 Pro

Redmi Note 8 Pro kullanıyorum. Performans olarak çok tatmin edici.. Oyun oynamadığım için tek bir sorunla karşılaşmadım. Telefonlarımla görsel olarak çok uğraştığım için amoled ekranı deneyimlemek istiyorum.. Redmi Note 8 Pro'dan mi 9 se'ye geçersem performans olarak sıkıntı yaşarmıyım, tşk...
  11. BySafderun

Yardım Ana ekran ikonlar boyut değiştiriyor...

Redmi Note 8 pro Nova Launcher kullanıyorum.. 12.0.4 Endonezya rom yüklü.. Bazı rastgele uygulamaların ikonları küçük boyutlara dönüşüyor. Bir defa daha olmuş bir şekilde normal boyutlara dönmüştü.. Başına gelen çözüm bulan var mı acaba! 1635968873 Örnek
  12. BySafderun

Soru Twitter font sorunu

Root'lu telefonumda sadece twitter güncellemesi yaptığımda kendi fontum aktif olmuyor! Önbelleği silip girdiğimde aktif oluyor, çıkıp tekrar girdiğimde yine twitter'ın orjinal fontu görünüyor, diğer tüm uygulamalarda kendi fontum aktif... Bu sorunla karşılaşan ya da çözüm önerisi olan var mıdır?
  13. BySafderun

Soru Redmi Note 8 pro Endonezya Rom

12.0.8 redmi note 8 pro global sürüm kullanıyorum. Google rehber ve mesajlar uygulamasının iticiliğinden kurtulmak için rom değiştirmek istiyorum. Endonezya Rom'un note 8 pro için olan güncel sürümünü forumda bulabilme becerisini malesef gösteremedim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Bir...
  14. BySafderun

Yardım 12.0.8 güncellemesi

Redmi Note 8 pro Twrp üzerinden 12.0.8'e güncelleme yapmak istiyorum. Lakin twrp ekranında install menüsünde zip dosyası görünmüyor. İnstall menüsünde rastgele yazılmış numaralı ve harflerden oluşan klasörler var... Verilerimi ve yüklü uygulamalarımı kaybetmeden çözebilmem mümkün mü? Şimdiden...
  15. BySafderun

Tema Dream Orphanage Yazı Tipi Fontu

Magisk dosyasıdır... Redmi Note 8 Pro 12.0.6 versiyonda kullanıyorum...
Üst Alt