Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6 ay önce aldığım ve son 3 ay da 2 defa android sisteminin %30 larda şarj tüketimi göründü ilk sarj tüketimini netflix uygulaması yüzünden yaptığını çözdüm silmeme rağmen android sistem gene şarj tüketmeye devam etti telefonu kapattım açtım düzeldi ama şuanda cihazda absürt bir uygulama...
telefonun kamerasındamı sorun var tam olark bilimyorum fakat kamerayı açıp ışıklı herhangi bir yere tutup odakaladığımda ışık süzmelerini kıramıyor 2 farklı örnek var birinde ışık süzmesi yok diğerinde var
hadi ya instagramda gezerken telefon çaldığında pat diye ekrana beliriyor bir anda mi9t proda ama mi9t de ekranın üstünde çıkıyor birde işin güzel yanı teleofn kitliyken mi9t telefon çalınca kişiye fotoğraf atamışsan kocaman ekranda foto çıkıyor bu çok güzel şuan üzüldüm
arkadaşlar merhaba 2 ay önce mi9t pro aldım bugünde kız arkadaşıma mi9t aldık sorun şu mi9t proda google rehber ve arama uygulaması varken mi9t de miui nin rehber ve arama uygulaması var ve mi9t deki rehber ve arama uygulaması çok daha güzel ona nasıl geçebilirim yada değiştirebilirim
(ilkkez...