ByParol kullanıcısının son içeriği

1. B

Sohbet Konu Dışı/Tavsiye Hoşlandığım biri var.

Haklısın, her yorumun tersine hareket ediyorum. Aynı şubede olsak benim için çok sıkıntı olmaz, farklı şubelerdeyiz gidip konuşmaktan çekiniyorum yalnız da görmüyorum kendisini.. Neyse zamanı akışına bırakmak gerekiyor demek. olucağı varsa olur..
  2. B

Ne demek istiyorsunuz? Bu kızdan hoşlanmasam, durumu sevmekten hoşlansam, foruma böyle bir konu açar mıydım? Yanlış düşünüyorsunuz.
  3. B

Bence de çağrıştırması gerekiyor, ancak eğer bana karşı en ufak ilgi duysaydı o takip isteğine geri dönerdi. Adımı bilmiyor desem kitabın ilk sayfasında yazıyor. Profil fotoğrafım siyah. Profil fotoğrafının olmaması ile alakası yok bence. Eğer ufak bir ilgisi olsa zaten adımdan anlayıp o da...
  4. B

Daha Instagramda geri takip atmayan kız gerçek hayatta mı bakacak bana Boş hayaller kurmuşum bu da bana ders olsun bakalım..
  5. B

Instagram takip isteğini onayladı, geri takip atmadı. Hepsi benim kendi kafamda kurduğum boş düşüncelermiş demek ki. Buraya kadarmış. Teşekkürler herkese..
  6. B

Anlaşılan artık takip isteği atma zamanı geldi gibi wasntme~~
  7. B

Güncel/ Bu öğlen tekrar kitabı istedi, getiricem. Gene adımı o attı, bense mal gibi utanıyorum adım atmaya. :( :$ Tavsiyeleriniz neler kitaba bir not mu düşsem veya kitabı geri alırken onun vermesini mi beklesem ya da kendim gidip mi alsam? Acil tavsiyelerinizi bekliyorum. :)
  8. B

Kızla çıkmak mı, sanırım benim için dünyada gerçekleşmesi son ihtimal olan şey. (tabi ben adım atmadıkça :?) Nasıl anlatsam bilmiyorum ne kadar yazıya döksem de duygusu çok farklı. Aşk ölümüne sevgidir benim için, eğer yarıda kalma ihtimali varsa aşk aşk değildir. İki taraf eğer birbirinden...
  9. B

Bilmiyorum gözler anlatır derler, hakkaten de anlatıyor gibi duruyor,haklısın olursa da olmasa da hayrına. Pazartesiyi bekleyeceğiz artık waiting~~
  10. B

Komik değilsiniz, haber vereyim dedim.
  11. B

Hayır, kabul etse bile derslerimde düşüş vs. olmaz, derslere verdiğim önem asla bir kız için düşmez. Tavsiyen için teşekkürler. Profildeki yaş yanlış. Girerken sallamıştım :) . 16 yaşındayım.(9 gün sonra 17 :) ) Düşünüyorum, 3 aylık bir tatil giriyor araya. Unutabilir miyim ki onu en azından 3...
  12. B

Evet o ihtimal de var, bir lise2 olarak arkadaşlarımı inceliyorum, incelediğim zaman ne kadar cesaretsiz olduğumu 2 kat daha iyi anlıyorum. Ancak arkadaşlarımınki gibi haftalık ergen ilişkilerinden(1 hafta sonra ayrıldık vb.) gibi olacaksa hiç olmasın diyorum ve gene içime kapanıyorum sadece...
  13. B

Tecrübe evet tecrübe.. Zaten tek olumlu getirisi bu açılmanın. Reddedilirsem lise sona kadar hep onu göreceğim illa, bu beni acıtır ister istemez.
Üst Alt