Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hızlı cevap için çok teşekkür ederim şuan sadece kapak açılıp müdahale edilecek başka yol yok ben kapağı açıp test noktalarına iki uçlu cımbız gibi birşeyle aynı anda dokunup kabloyu takıcam işlem bu galiba yine araştırıyorum
kabloyla bağladığımda hiç bir tepki vermiyor pc de yani 9008 port verme nasıl olacak bilmiyorum kapak sökme işlemini daha önce hiç yapmadım ucu keskin birşeyle açabilirmiyim ben?
arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi dün güncel bir rom ararken redmi note 10 pro kategorisinde paylaşılan ama sweet olduğu belirtilen romu recovery den flash ladım rom sonuna kadar problemsiz kuruldu sonrasında wipe yapıp modemi flash lamak için fastboot moduna geçmek istediğimde telefon...
herkese merhaba bilindiği üzere telefonumuza imei atılmanın mümkün olduğu zamanlarda bende videoları takip ederek kendi bilgisayarımda imei attım aylardır kullanıyorum bir sıkıntı yok ama şuan elimde başka bi android telefonun imeisi var onu yazmak istiyorum önceki yazdığım imei eski bi nokia...
uzmankan arkadaşımıza çok teşekkürler sonunda mıuı romlarında şöyle kaymak gibi bi rom bulabildim aosp ve mıuı romlar olmak üzere çok fazla rom kurdum denedim mıuı romların içinde bu gerçekten çok düzgün çalışıyor hem uzun süre değiştirmeden kullanmayı hemde telefonuda biraz rahat bırakmayı...
bendede şuan son sürüm var kullanıyorum donma kasma ve akışkanlık olarak bundan daha iyi olan aosp romlar var ama belli başlı sorunları oldukları için söylemeye gerek görmüyorum bu şuan iyi gibi alternatif olarak arrow romuda kullanabilirsiniz onunda bundan aşağı kalır yanı yoktur size tavsiyem...
evet türkçe lakin linkteki elixir romu şarj durumunda daha iyi performans gösteriyor lineage os gece boştayken % 10 yakın şarjı götürdü aynı sürede elixir 1 buçuk şarj götürdü
indimek isterseniz linki burda buda türkçe rom
https://downloads.projectelixiros.com/thirteen/sweet/
teşekkürler bende bunu kaydetmiştim artık ilk fırsatta değiştiririm umarım hayal kırıklığı olmaz bu rom değiştirme olayı baya sıkıcı hale geldi hayır kurduğum yazılımlardada yenilikçi bişey yok aosp romlarında mıuı romlarında içeriği tamamen aynı şimdi baktım global avrupa vs. yok 14 gelmiş yok...
aosp romları bende genelde sevmiyorum aslında ama akışkan takılma kopma falan yapmıyor mıuı romu çok seviyorum ama çok kasıyor dolayısıyla takılmalar yapıyor ve sonuç olarak pilide iyi kullanmıyor bu arada mıuı rom tabanlı stabil ve pili iyi kullanan rom varsa bende tavsiye alabilirim arkadaşlar...
kardeşim biz oraları çoktan geçtik ben kendi bilgisayarımda imei attım 10 aydır kullanıyorum kamera sensör sorunlarınıda aşalı çok oldu eğer almayı düşünüyorsan tavsiye ederim telefonumuzdan ben çok memnunum herşeyinde çözümü var çok şükür ilk aldığımda eyvah elimde patlayacak dedim ama...
kardeşim son olarak lineage os android 13 var kasım 8 güncellemesi ona geçtim ısınma yok stabilite çok iyi bataryaya baya iyi davranıyor çok akışkan şuan her açıdan bana çok iyi geldi tavsiye ediyorum yukarda verdiğim crdroid romları çekmenize gerek yok zaten crdroid android 13 versiyonu hem...