bynihat kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Yanlışlıkla Redmi Note 12 Pro Romu Yükledim Telefon Açılmıyor

arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi dün güncel bir rom ararken redmi note 10 pro kategorisinde paylaşılan ama sweet olduğu belirtilen romu recovery den flash ladım rom sonuna kadar problemsiz kuruldu sonrasında wipe yapıp modemi flash lamak için fastboot moduna geçmek istediğimde telefon...
  2. B

Yardım Telefonuma imei atıcam ama Diag portu açamıyorum

herkese merhaba bilindiği üzere telefonumuza imei atılmanın mümkün olduğu zamanlarda bende videoları takip ederek kendi bilgisayarımda imei attım aylardır kullanıyorum bir sıkıntı yok ama şuan elimde başka bi android telefonun imeisi var onu yazmak istiyorum önceki yazdığım imei eski bi nokia...
  3. B

Yardım Omni Romu yüledim Mi logosunda kalıyor

arkadaşlar bi çok romu yükledim kullandım bu konularda yeni değilim ama özellikle bu romun her versiyonunu yüklüyorum sorunsuz kuruluyor sonrasında başlatınca mi logosunda kalıyor çözüm için yardmıcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.
  4. B

Soru updater process ended with error 7 hatası için yardım

herkese merhaba mi 8 se telefonumda custom rom yüklerken updater process ended with error 7 hatası almam ve sonucunda yaptığım araştırma neticesinde içindeki bir text dosyasındaki bazı satırları silmenin sorunu çözdüğü ileri sürülüyor ama rom içindeki text dosyasında silinmesi gereken satırlar...
Üst Alt