ByMi kullanıcısının son içeriği

1. ByMi

Yardım 23021raaeg Kod hangi Redmi Note 12 Modeline ait acaba

Başlıkta belirttiğim gibi.
  2. ByMi

Rom Mi max için rom

Emektar mi max için rom ariyorum. Mi max prime diye geçiyor sanırım modeli. Önerebileceğiniz güzel bir rom var mıdır?
  3. ByMi

Yardım Mi9T/Redmi K20 TWRP Atılmıyor

Daha önce açmıştım tekrar nasıl açabilirima acaba unuttum 2 yıl geçti üzerinden.
  4. ByMi

Yardım Mi9T/Redmi K20 TWRP Atılmıyor

Merhabalar acamilik nedeni ile telefona XiaoMiTool V2 ile room yüklemek istedim lakin telefondaki imei uçtu gitti.Şimdi hiç bir şekilde Twrp ya da OrangeFox kuramıyorum tüm sürümleri vs denedim olmuyor twrp hata veriyor hata görüntüsü aşağıda ekte.Rom kurmayı XiaoMiFlash ile yapabiliyorum sadece...
  5. ByMi

Uygulama WhatsApp Karanlık Mod

Hocam o dosya olmadı bu dosyayı buldum oldu olmayan arkadaşlar bakabilir.
  6. ByMi

Mod - Mi Band 4 Türkçe (Stabil) v65

Cinco 1.0.6.24 adlı dosya nerede bulamadım
  7. ByMi

Soru Türkiye`de Vodafone ile 4.5g kullanabiliyor muyuz acaba?

Mi max bendede var Vodafone rezalet 4g de 5mb Turkcell ile 4g de 75mb gördüm ömrü hayatımda pc de bile max 13mb telde 75görunce şok oldum.
  8. ByMi

Miui guncelleme

Birde root olmasina ragmen guncelleme Geldi normalde rootlu cihaz Lara guncelleme gelmiyordu
  9. ByMi

Miui guncelleme

Miui 9 romunu yukledim guncellemeler oto geliyor. Dun guncelleme Geldi twrp Gitti root Gitti tekrar flash ile twrp ve root attim bu hep mi böyle olacak acaba?
  10. ByMi

Kamera ayarlari

Merhaba arkadaslar kamera ayarlari nasil yapiliyor ornek video kayit yapacagim 1080p 60fps gibi yada 720p 120fps gibi video kayit yapmak için seçenek yok nasil ayarlaniyor.
  11. ByMi

Xiaomi mi max 64gb

Anladım hocam teşekkürler. Hocam Stable ROM mu yoksa Developer ROM iyidir.Ben Developer ROMu indirmiştim.
  12. ByMi

Xiaomi mi max 64gb

Hocam bunu Twrp recovery ile yükledim telefon çöktü(sürekli mi hata raporu verdi) Twrp recovery ile geri yükleme yaptım.
  13. ByMi

Xiaomi mi max 64gb

Notlar; Bootloader Kilidini Kaldırdım TWRP Recovery Kurulumu yaptım Root Yapıldı Stock Rom yapamadım nedir bu wipe mi? Başka neler yapabilirim şarjı bitiyor kasmalarda mevcut son zamanlarda.
Üst Alt