byks34 kullanıcısının son içeriği

1. byks34

Yardım Facebook telefon satıcıları hakkında

Bu konuda deneyimi olan paylaşabilir mi
  2. byks34

Yardım Telefon romdan sonra hiçbir şekilde çekmiyor

Telefoncu tecrübeli ise efs modem yedek almıştır. Geri yüklesin. Diğer çözüm yolu uygun olan stock romu yükleyip devam etmen. Forumda iyice araştırmanı tavsiye ederim.
  3. byks34

Yardım Mi10i arama kaydetme pasif durumda

Merhaba arkadaşlar, aramaları otomatik kaydet seçeneğini için tikladigimda seçenek anında pasif duruma geçip seçeneklerden kalkıyor. Nedenini bilen var mı?
  4. byks34

Yardım Sesi ince ayar yükseltip kısmaya işe yarayan magisk modülü var mı?

Merhaba arkadaşlar şarkı dinlerken sesi kısma ve yükseltirken kisiyorum ses kapanıyor tek tık yukseltiyorum çok geliyor ince ayar yapabilmemi sağlayacak bir magisk modülü var mı?
  5. byks34

Yardım Dosya yöneticisinde drawable çıkıyor nasıl kapatabilirim bunu?

Stock romu bile flashladim düzelsin diye yapamadım yardımcı olabilecek biri var mı pixel romda böyle oluyor
  6. byks34

Yardım Pixel experince android 13

Gezinti düğmelerini aktif ettim lakin yerlerini değiştiremiyorum. Degistirebilen var mı ? Yada degistirebilecek yardımcı bir uygulama.
  7. byks34

Soru Aosp romlar game turbo?

Aosp romlara miui'nin özelliği olan game turbo yükleniyor mu? Deneyen var mı?
  8. byks34

Çözüldü İcon pack değişiyor mu?

Elite romda özel icon pack yukleyebilen var mı? Varsa nasıl yapılır?
  9. byks34

Yardım Poco X3 pro mic problemi

Normal konuştuğum zaman problem yok. Sadece online oyunlarda kulakliktaki mikrofonu ağzımın dibine kadar getirmediğim takdirde karşıya çıtırtı bile gitmiyor. Bilgisi olan var mı bu konuda? Yada bu mic sorunu çözecek herhangi bir modül?
  10. byks34

Soru No gravity kernel

NoGravity kernel yüklü iken ACC ile raiden-tweaks, viper4 gibi modülleri kullanmanin sakıncası olur mu risk yaratır mı? Kernel tek başına yeterli mi herhangi bir çakışmaya sebebiyet verebilir mi? Kerneli flashladiktan sonra Unavailable yazıyor çekirdek sürümü no gravity yazması gerekmiyor mu?
  11. byks34

Soru Miui call recorder

Kullandığım bu roma birebir bu özelliği ekleyebilir miyim ? Ekleniyorsa nasıl yapabilirim?
  12. byks34

Soru MIUI 13 eu rom uygulamasız

Xiaomi ve Googlenin gereksiz uygulamalarının olmadığı MIUI 13 eu romu var mı?
  13. byks34

Yardım poco x3 pro bootloader 168 saat

poco x3 pro bootloader 168 saat süreyi beklemeden anlık açabilecek program var mı arastırdım baya çözüm bulamadım. bilgisi olan var mı?
  14. byks34

Soru Orangefox recovery ekran ve yedek alma

Merhaba herkese iyi günler dilerim. Bir sorunum var yardımcı olursaniz sevinirim. Orangefox recoveryden ekran görüntüsü almaya çalışıyorum aldığımda sdcard/Fox/screenshots klasörüne yüklendi diyor. Recovery'den reboot system deyince systemde bulamıyorum kayıt olmuyor. Ve yedek almak istiyorum...
  15. byks34

Yardım Crdroid romunda alt panel tuşları yeri nasıl değiştirilir?

Crdroid romunda alt panel tuşları yeri nasıl hangi bölümden değiştirilir?
Üst Alt