Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben Endonezya sanıyordum in yazıyor diye şimdi baktım evet öyle. Endonezya romuda yok bu modelde Tayvan romunu indiriyorum şimdi onu kullanicam. Destekleriniz için teşekkür ederim. Sağlıklı günler dilerim.
Telefon bootloader kilidi açık biçimde aldım. Kendim custom rom denedim. Sonrasinda tekrar stock Roma döndüm. Ve telefonu rootladim magiskle. Endonezya romunun çağrı kayıt özelliği olduğunu daha öncede biliyordum ama çalışıyor mu diye hiç denemiştim. Şimdi lazım oldu denemek istedim. Videoda...
Google arama uygulaması rom ile birlikte geliyor. Google arama uygulamasını kaldır deyince guncellemeleri kaldırıyor ve arama kaydetme özelliği artık hiç gözükmüyor
Merhaba Endonezya romu kullanıyorum stock rom zaten. Google arama uygulamasından zaten ekran videosu çektim orda direk pasif duruma geçiyor. Google arama uygulaması uygulama ile birlikte geliyor. Google arama uygulamasını kaldır deyince guncellemeleri kaldırıyor ve arama kaydetme özelliği artık...
Merhaba arkadaşlar, aramaları otomatik kaydet seçeneğini için tikladigimda seçenek anında pasif duruma geçip seçeneklerden kalkıyor. Nedenini bilen var mı?
Ekledigim fotodaki driverleri yükle
PC yeniden başlat. Telefonuna uyumlu olan twrpyi indir minimal adb fastboot dosyasının içine at. Fastboot dosyasının içindeki cmdyi yönetici olarak çalıştır. "Fastboot devices" komutu ile bak bağlı olduğundan emin ol telefonun. Ardından komutları yaz yükle
Bu işlemi biliyorum sadece yükseltirken şiddeti %7 ve katları şeklinde artıyor benim demek istediğim ilk katmanda iken bile ses çok geliyor. Daha önce bununla alakalı modül vardı bulamadım. Sesi %2-3 şeklinde artırıyor ve kısıyordu. İnce ayar yapabiliyordum.
Merhaba arkadaşlar şarkı dinlerken sesi kısma ve yükseltirken kisiyorum ses kapanıyor tek tık yukseltiyorum çok geliyor ince ayar yapabilmemi sağlayacak bir magisk modülü var mı?