Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefoncu tecrübeli ise efs modem yedek almıştır. Geri yüklesin. Diğer çözüm yolu uygun olan stock romu yükleyip devam etmen. Forumda iyice araştırmanı tavsiye ederim.
Merhaba arkadaşlar, aramaları otomatik kaydet seçeneğini için tikladigimda seçenek anında pasif duruma geçip seçeneklerden kalkıyor. Nedenini bilen var mı?
Merhaba arkadaşlar şarkı dinlerken sesi kısma ve yükseltirken kisiyorum ses kapanıyor tek tık yukseltiyorum çok geliyor ince ayar yapabilmemi sağlayacak bir magisk modülü var mı?
Normal konuştuğum zaman problem yok. Sadece online oyunlarda kulakliktaki mikrofonu ağzımın dibine kadar getirmediğim takdirde karşıya çıtırtı bile gitmiyor. Bilgisi olan var mı bu konuda? Yada bu mic sorunu çözecek herhangi bir modül?
NoGravity kernel yüklü iken ACC ile raiden-tweaks, viper4 gibi modülleri kullanmanin sakıncası olur mu risk yaratır mı? Kernel tek başına yeterli mi herhangi bir çakışmaya sebebiyet verebilir mi? Kerneli flashladiktan sonra Unavailable yazıyor çekirdek sürümü no gravity yazması gerekmiyor mu?
Merhaba herkese iyi günler dilerim. Bir sorunum var yardımcı olursaniz sevinirim. Orangefox recoveryden ekran görüntüsü almaya çalışıyorum aldığımda sdcard/Fox/screenshots klasörüne yüklendi diyor. Recovery'den reboot system deyince systemde bulamıyorum kayıt olmuyor. Ve yedek almak istiyorum...