bykemal432 kullanıcısının son içeriği

1. bykemal432

Soru Mi 8 Se Deji batarya taktiran varmi

mi 8 se deji batarya kullanan biri varmı acaba , ekran süresi vs bilgi verebilirmi ?
  2. bykemal432

Yardım Mi 8 se twrp modunda pc gormuyor

mi 8 se cihazimda twrp modunda pc cihazi gormuyor , driverlar yuklu, başka bi mi 8 se denedim algiliyor. system yuklu degil , yuklemek istiyorum bu sorunla karsilasiyorum Not: Sarj aliyor !
  3. bykemal432

[MI 8 SE] MiuiCC Port 12.5 v21.12.1 a11R EU Test

MiuiCC tarafindan yayimlanan Port romdur , android 11 ile gelmektedir . temiz kurulum yapiniz. ROM : MiuiCCPort_V21.12.1_11.0_Mi8SE_EU_Test.zip
  4. bykemal432

Rom MI 8 SE(sirius) Miui 21.8.18 v12.5 MiuiTR rom

Rom MiuiTR tarafından yapılmıştır. İndirme linki : https://disk.yandex.com.tr/d/RL2Mj8uSD7rh3A Romu 1 haftadır kullanıyorum gayet stabil bir rom . Pil konusunda gayet başarılı , eu 12.5 ten geçtim modem dosyası yüklendikten sonraki kamera portre modu yeşil ekran hatası devam etmekte...
  5. bykemal432

Soru Mi note 10 oto Xiaomi.eu rom arama uygulaması.

Mi note 10 pro'da MIUI global sürümünde Google arama uygulamasını kullanıyor. Peki xiaomi.eu çin bazlı olduğu için miui'in kendi arama uygulamasını mi kullanıyor ?
  6. bykemal432

Rom Mi 8 de için miui 12.5 rom gelmiş

Xiaomi.eu Multilang MIUI ROMs - Browse /xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12 at SourceForge.net bu sitede buldum mi 8 de miui 12.5 yazıyor
  7. bykemal432

Yardım mi 8 se twrp olmadan modem dosyasi flashlama : Mi unlock locked

Merhaba mi 8 se cihazimda miui 12 china rom yuklu ve ve şebeke yok , modem dosyasi flashlamak için ise twrp lazım , twrp için'de mi unlock acik olmasi lazım . Mi unlock'u acmak için mobil veriye ihtiyac lazim , yardımcı olursanız sevinirim.
Üst Alt