bykadir kullanıcısının son içeriği

1. B

Rom [Discontinued] [MIUI v7 ][ 5.9.1 ][4.4.2][Elife E3] GM Discovery 4-16Gb

Diğer fixlerde sorun çıkarmıyor. Sorun 4gb modelindeki hafıza fixinden kaynaklı. Ama orijinal hafıza fixini yapıp güncelleme yaptıktan sonra tekrar sd kart fixini geri yükleyebilirsin. Eğer wipe/data yapmazsan veri ve uygulamalara bir şey olmuyor. GM Discovery MIUI V7 (ver.5.9.1) ile gönderildi.
  2. B

Eline sağlık usta.;) GM Discovery MIUI V7 (ver.5.9.1) ile gönderildi.
  3. B

Güncelleme tamam. Güncelleme 4gb modelinde biraz sıkıntılı oldu. Nedeni zannedersem hafıza fixi.Yaptıklarım şöyle. İlkin orijinal hafıza fixini yükledim.Yükledikten sonra yine hata verdi. Bende wipe yapmadan romu yükleyeyim dedim yine hata verdi. Bende teli kapattım. Bataryayı söküp takıp...
  4. B

Benim recovery sürümünü buradan indirip yükledim. Öbür telefonda da aynı recovery var. Sürümü doğru. Bu hafıza fixi yüzünden olabilir mi? HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. B

Benim 16gb modelinde sorunsuz güncelleme yaptı ama 4 gb modelinde hata verdi. Manuel gösterdim yine olmadı. :( HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. B

Sağol.Cevapta bu ne hız. :) HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. B

Ben her iki telefona da defalarca yükledim. Bu şekil iki telefonda da ses konusunda hiç sorun yaşamadım. Belki donanımdan da kaynaklı olabilir. Çünkü sesi yükseltme programı daha önce denendiyse hoparlöre zarar vermiş olabilir.Bunlarda hoparlörde entegreye leğimli değil. Oradaki metalde ara ara...
  8. B

Bende biliyordum da önemli bir sorun olduğunu düşünmüyordum. Biraz bekleyeyim bunu üstad çözer düzeltir diyordum. [emoji4] HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. B

Baştan temiz kurulum yaptım. Bu sefer miui hesabındaki yedekten değilde direkt google playdan yükledim.Sorun yok şimdi.Eline koluna sağlık.Yardımların için sağol HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. B

Benim diğer 16 GB da da sorun yok.Ama bende var.bakalım bir daha baştan temiz yükleme yapacam. HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. B

Dediğini yaptım. Ama yine aynı hatayı verdi.İşte hata bu şekil.İşin garibi 16 GB diğer telefonda bu sorun yok. Bunu bütün uygulamalarda yapıyor.Senkronizede de durum bu şekilde. HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. B

Hocam,ROM güzel ama play store de sorun yaşıyorum. İlklerde miu hesaptan yedeklenen uygulamaları yükledi. Sorunsuz kullanıyordum. Fakat yeni uygulama yüklerken ve güncelleme yaparken hata verdi. Mesela facebook programını güncellemeyi denedim. Hata verdi.Sonra uygulamayı silip tekrar yüklemeyi...
  13. B

Eline sağlık hocam... HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. B

Dört gözle bekliyorum. Eline sağlık. Benim 2 cep telefonunda da googlenin "play oyunlar" uygulamasını açtığımda durduruldu hatası veriyor.Bir de alttaki dokunmatik tuşları bildirim ışığı yapamıyorum. Bunların bir çözümü var mı? Değilse romda sıkıntı yok. HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk...
  15. B

Çok sağol romu yüklemeye başladım. O micould. Zıp dosyasını yine fixleyeyimmi yoksa romun içine gömdün mü? Bir de sim 2 de zannedersem 3 g yok. O simlerin yerini fix le falan ayarlama imkanı var mı. Simi mı keseyim. HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt