byHaKn kullanıcısının son içeriği

1. byHaKn

Ana Başlık Çin Tabanlı Miui 20.12.9 Rom Hakkında

Biraz araştırma sonucu sorunun kolay bir çözümünü buldum. Kendi redmi note 8 telefonumda denedim ve sorunsuz çalıştı her hangi bir format işlemi gerçekleştirmedim eski updateler gibi üstüne kurulum sağlandı. aşağıda linkini vereceğim twrp yi flashlayıp telefonun ana dizinine istediğiniz romu...
  2. byHaKn

merhaba sorunun çözümünü buldum hem de en küçük bir silme format işlemi olmadan isterseniz yazabilirim. kendi telefonumda denedim redmi note 8 çalıştı
  3. byHaKn

format data yapmadan bir çözüm yok mu çünkü telefonun sıfırlanmasını istemiyorum şuan da
  4. byHaKn

Yardım redmi note 8 21.1.6 yüklenmeme sorunu

merhaba ben beta kullanıcısıyım şuanda telefonumda yüklü olan sürüm 20.12.9 bildiğiniz üzere 21.1.6 android 11 update geldi ota olarak indirme sağladım ancak şöyle bir sorun var kurulum için twrp açıldığında error opening başlangıçlı hata çıkıyor ve güncelleme olmuyor. yeni rom da mı sorun var...
  5. byHaKn

merhaba android 11 betası geldi ancak konuda belirtilen hatayı veriyor twrp error opening data/ hatasını alıyorum şuan yüklü olan sürüm 20.12.9 bunu nasıl düzeltebilirim
  6. byHaKn

Yardım Redmi note 8 miui 12 20.6.27 eu beta netflix sorunu

Merhaba ben bugün redmi note 8 cihazıma miui 12 eu beta romunu yükledim şuan aslında sadece bir sorun var o da netflix. Fragmanlar açılıyor ancak dizi bölümleri ve filmler altyazı geliyor ses geliyor ama görüntü siyah bunu düzeltme yolu var mı yoksa rom beta olduğu için mi böyle
  7. byHaKn

Soru Redmi note 8 miui güncellemesi

Merhaba arkadaşlar benim telefonum redmi note 8 şuan telefonda miui 11.0.8.0 sürümü var güncelleme yok gözüküyor ancak android Güvenlik yaması Mart'ta kaldı internetten araştırdığımda Mayıs ta update geldiği gözüküyor ancak 11.0.5.0 yazıyor bunu merak ediyorum. Bana Mart'tan beri güvenlik...
Üst Alt