ByGr33n kullanıcısının son içeriği

1. B

İpucu mi11 T - OrangeFox Unofficial

Arkadaşlar merhabalar, konu linki vericeğim, forum kuralları gereği yasak ise bilmiyorum şimdiden affola.. anladığım kadarı ile android 12 ve miui 13.0.3 için Orange fox unofficial olarak verilmiş. ben konuda ki dosyaları indirdim fakat zamanım olmadı olacak gibi de değil. denemek isteyen için...
  2. B

Soru Mi 9T Kısayollar

Merhabalar, Mi 9T Global kararlı MIUI 11 kısayollardan ön belleği temizle butonunu ana ekrana çekemiyorum. Ve ekranı kilitle butonu vardı daha önceden MIUI 10 da bunda göremedim. Sürekli fiziksel kilitleme tuşuna basıp ekranı kapatmak istemiyorum. Yardımcı olursanız memnun olurum. İyi forumlar...
  3. B

Sohbet Mi 9t Kullanıcı Görüşleri

Merhabalar, Sıfır Mi 9t satın aldım. Daha elime ulaşmadı. Yüksek ihtimal ile android 9 ile gelicek sanırsam miui sürümü ise 10 yanlış ise düzeltirsiniz arkadaşlar. Merak ettiğim kutusundan çıkardığım gibi komple yedek aldıktan sonra güncelleyeyim mi ? Özellikle güncellemeden önce veya sonrasında...
  4. B

Soru Bl kilidi kapatma Global rom yükleme

Merhabalar, bl kilidini kapatıp global rom nasıl yükleyebilirim ? Ayrıca recovery menü eski orjinal haline gelicek mi demek istemem twrp olmadan önceki kendi hali ? Bilen bir arkadaş yardımcı olursa memnun olurum. Forumda sadece farklı cihazlar için bulabildiğim konularda brick ve imei...
  5. B

Recovery Twrp ile full yedek almak

Merhabalar, redmi note 7 mi-globe rom kullanıyorum 9.11.28 e yükselttikten sonra magisk 20.1 yükledim telefon twrp ekranında şifre istedi güvenlik şifremi girdim kabul etmedi sonrasında magisk geldi fakat telefon sıfırlandı. Bunun nedeni bilmiyorum. Sd kartıma twrp ile full yedek almak istiyorum...
  6. B

Yardım Redmi note 7 (ghoat screen)

Benimde tam 3 ay oldu instagram ve YouTube gibi uygulamalarda 15 dk geçirdikten sonra ana ekrana dönünce az belli ediyor kendini. Fakat pubg olsun saatlerce oynamama rağmen bir şey yok anlamadım bu işi şimdi bu telefonu garantiye yollasam hangi panel ile değişimi olacak şu anki 64 GB olan tianma...
  7. B

Soru Mi band 4 Ekran Koruyucu

Merhabalar, Mi band 4 için tavsiyede bulunabiliceğiniz ekran koruyucu var mı ? İnternetten sipariş ile satın aldım fakat 2 adet çöp oldu. Yanlardan hava boşluğu kalıyordu bir türlü oturmuyordu fön makinesi vs. Çok uğraştım yardımcı olabilicek varsa memnun olurum. Redmi Note 7 cihazımdan...
  8. B

Soru Uygulamaları yedekleme

Merhabalar, Öncelikle konunun yeri burasımı bilmiyorum. Redmi note 7 cihazıma rom attım fakat tekrardan farklı rom deneyeceğim zaman yüklü olan uygulamalar silindiği için önceden uygulamaların yedeğini apk olarak paketleyebiliyormuyuz ? veya twrp ile yedekleyebiliyormuyum ? Örneğin dosya boyutu...
  9. B

Soru Redmi Note 7 Video Kaydı

Evet aynen söylediğiniz gibi oluyor fakat bu sefer kaliteden dalgalanmadan ödün veriyor. Teşekkür ediyorum ilginize. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. B

Tabiki buyrun. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. B

Yok mu bilgi sahibi olan ? Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. B

Soru Redmi Note 7 Rom Hakkında

Deneyeceğim artık bakalım. Başka kullanıcılarda yorum yaparsa sevinirim. Sizede teşekkür ediyorum. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. B

Benim düşüncem global sürüm üzerinden bir şeyler yapabilmekti aslında. Ki konu içerisinde alakalı şeyler gördüm teşekkürler. Fakat anladığım kadarıyla hiç uğraşmadan çözüm rom atmak diyorsunuz yani. Siz mi-globe romu kullanıyorsunuz sanırım + Ve - yönleri nelerdir paylaşırsanız memnun olurum...
  14. B

Merhabalar, Redmi Note 7 telefonumda global rom miui versiyon 10.3.6 kullanıyorum. Beni rahatsız eden hiç bir uygulama açık değilken dahi ram'in %50 kullanılıyor. Ram'i biraz daha olsa indirgemenin ve pilden vs. Tasarruf etmenin yolu varmıdır ? Gömülü uygulamaları kaldırma vs. olsun ? Redmi...
  15. B

Merhabalar, Uzun bir süre iphone kullanıcısı olarak redmi Note 7 geçiş yaptım. Çektiğim videolar izlerken bana hızlı geliyor iphone göre. ayar mı gerekiyor yardımcı olabilir misiniz ? Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt