byersinx kullanıcısının son içeriği

1. byersinx

Yardım Öğe kopyalanamıyor sorunu

Arkadaşlar merhaba cihazım mi 9 se eu rom 12.5 kullanıyorum global roma dönmek için twrpye girdim ama dosya atamıyorum telefona bu hatayı veriyor.Telefonu açıp normal dosya aktarım moduna girince de bu hatayı veriyor.Telefondan dosya alabiliyorum ama atamıyorum.Yardım eder misiniz.
  2. byersinx

Yardım 125 GB sistem hafızası sorunu

hafızası sorunı
  3. byersinx

Yardım Sim karta numara yedekleme sorunu

Arkadaşlar kullandığım cihazdan tuşlu bir telefona geçeceğim numaraları sime atmaya çalışıyorum ama bir türlü olmuyor 100 tane atıyorum sime 50 tanesi gitmiyor bunun için bir çözüm veya uygulama var mı?
  4. byersinx

Yardım Mi Note 10 Fastbootta kaldı

Merhaba arkadaşlar cihazın imei repair yapılmış. Ablamın telefon. dün geceden beri böyleymiş twrp felan yüklemeyi denedim yükledikten sonra yine fastboota atıyor hiçbir şekilde çıkamıyorum twrpden yardım eder misiniz.
  5. byersinx

Yardım Fastboot'ta takıldı

Aosp romdan miui globale geçtim root atmak için önce red twrp yükledim red twrpden shrpyi flashladım reboot recovery dedikten sonra fastboota attı bir türlü çıkamıyorum buradan yardım ederseniz sevinirim
  6. byersinx

Yardım Fastboot'ta cihazı göremiyorum

Driverları defalarca tekrar kurdum bilgisayardaki farklı portları denedim hatta başka bilgisayarda bile denedim ama cmd penceresinde adb devices yazdığım zaman cihazı göremiyorum.Telefon açıkken adb algılıyor ama fastboota girince algılamıyor ama miflash fastbootta iken algılıyor yardım...
  7. byersinx

Yardım Xiaomi galeri

Arkadaşlar cihazıma derpfest romu yükledim fakat herhangi bir galeri yok romda xiaomi galerisini nasıl yükleyebilirim.
  8. byersinx

Soru Type-C to Ethernet

Başlıkta da belirttiğim gibi type-c to ethernet cihazı alacağım fakat bazı cihazların desteklemediğin öğrendim mi 9 se destekliyor mu ethernet ile bağlantıyı yada diğer cihazların destekleyip desteklemediğini nasıl öğrenebilirim?
  9. byersinx

Yardım EU Rom güncelleme sonrası ortaya çıkan sorunlar

Arkadaşlar merhaba cihazımda eu rom yüklü 1 hafta kadar önce bir güncelleme geldi ve bu güncellemeyi yaptım açıldıktan sonra cihazdan rootun kalktığını gördüm bunun yanı sıra vanced youtube ve 1 2 tane daha rootlu uygulama da silinmişti tekrar root yapıp uygulamaları yükledim ama ne zaman...
  10. byersinx

Yardım Screenshot sorunu

Arkadaşlar miui 12de instagramda ss almaya çalışıyorum bu uygulamada ekran görüntüsü alınmaya izin verilmiyor diye bi hata aldım yardımcı olur musunuz.
  11. byersinx

Soru Redmi Note 9 İlk Yapılması Gerekenler

Merhabalar bugün 3 adet yurtdışı redmi note 9 aldım ilk olarak ne yapmam lazım.aldığım yerdeki arkadaş mi hesabı kurarsam imei sorunu olacağını belirtti böyle bir durum var mı?elimde kendi imeilerim var imei süresi bitince mi repair yapayım yoksa şimdi mi?teşekkürler şimdiden.
  12. byersinx

Yardım Ekran kilidi açılmıyor.

Arkadaşlar merhaba özelleştirme ayarlarından kilit açarken eğer şifre doğru ise kendi kendine açılsını seçtim ve oneplus fp customizer yüklemiştim yeniden başlatmamı istedi.yeniden başlattım şifreyi doğru girmeme rağmen ekran açılmıyordu.twrpye girdim şifre istedi girdim burada da yanlış dedi...
  13. byersinx

Yardım AOSP Romda AoD kullanma

Başlıkta da belirttiğim gibi miui12 deki gibi bir aod ayarlama arayüzü maalesef yok herhangi bir program veya patch ile bunu sağlamak mümkün mü?
  14. byersinx

Yardım Samsung Experience Launcher

Arkadaşlar merhaba xiaomi cihazımda samsung experience launcher kullanmam mümkün mü?
  15. byersinx

Diğer Url'lerin sonuna # eklenmesi

Sorunumu tam anlatabilirmiyim bilmiyorum ama herhangi bir siteye girmeye çalışırken linki yazıp tıkladığımda veya tarayıcıda aratıp tıkladığımda hiçbirşey açılmıyor.örneğin youtube.com yazıp arıyorum kendi kendine youtube.com/# oluyor ve site açılmıyor mevcut açık olan sekmedeki sitelerde bir...
Üst Alt