Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba cihazım mi 9 se eu rom 12.5 kullanıyorum global roma dönmek için twrpye girdim ama dosya atamıyorum telefona bu hatayı veriyor.Telefonu açıp normal dosya aktarım moduna girince de bu hatayı veriyor.Telefondan dosya alabiliyorum ama atamıyorum.Yardım eder misiniz.
Arkadaşlar kullandığım cihazdan tuşlu bir telefona geçeceğim numaraları sime atmaya çalışıyorum ama bir türlü olmuyor 100 tane atıyorum sime 50 tanesi gitmiyor bunun için bir çözüm veya uygulama var mı?
Merhaba arkadaşlar cihazın imei repair yapılmış. Ablamın telefon. dün geceden beri böyleymiş twrp felan yüklemeyi denedim yükledikten sonra yine fastboota atıyor hiçbir şekilde çıkamıyorum twrpden yardım eder misiniz.
Aosp romdan miui globale geçtim root atmak için önce red twrp yükledim red twrpden shrpyi flashladım reboot recovery dedikten sonra fastboota attı bir türlü çıkamıyorum buradan yardım ederseniz sevinirim
Driverları defalarca tekrar kurdum bilgisayardaki farklı portları denedim hatta başka bilgisayarda bile denedim ama cmd penceresinde adb devices yazdığım zaman cihazı göremiyorum.Telefon açıkken adb algılıyor ama fastboota girince algılamıyor ama miflash fastbootta iken algılıyor yardım...
Başlıkta da belirttiğim gibi type-c to ethernet cihazı alacağım fakat bazı cihazların desteklemediğin öğrendim mi 9 se destekliyor mu ethernet ile bağlantıyı yada diğer cihazların destekleyip desteklemediğini nasıl öğrenebilirim?
Arkadaşlar merhaba cihazımda eu rom yüklü 1 hafta kadar önce bir güncelleme geldi ve bu güncellemeyi yaptım açıldıktan sonra cihazdan rootun kalktığını gördüm bunun yanı sıra vanced youtube ve 1 2 tane daha rootlu uygulama da silinmişti tekrar root yapıp uygulamaları yükledim ama ne zaman...
Arkadaşlar miui 12de instagramda ss almaya çalışıyorum bu uygulamada ekran görüntüsü alınmaya izin verilmiyor diye bi hata aldım yardımcı olur musunuz.
Merhabalar bugün 3 adet yurtdışı redmi note 9 aldım ilk olarak ne yapmam lazım.aldığım yerdeki arkadaş mi hesabı kurarsam imei sorunu olacağını belirtti böyle bir durum var mı?elimde kendi imeilerim var imei süresi bitince mi repair yapayım yoksa şimdi mi?teşekkürler şimdiden.
Arkadaşlar merhaba özelleştirme ayarlarından kilit açarken eğer şifre doğru ise kendi kendine açılsını seçtim ve oneplus fp customizer yüklemiştim yeniden başlatmamı istedi.yeniden başlattım şifreyi doğru girmeme rağmen ekran açılmıyordu.twrpye girdim şifre istedi girdim burada da yanlış dedi...
Sorunumu tam anlatabilirmiyim bilmiyorum ama herhangi bir siteye girmeye çalışırken linki yazıp tıkladığımda veya tarayıcıda aratıp tıkladığımda hiçbirşey açılmıyor.örneğin youtube.com yazıp arıyorum kendi kendine youtube.com/# oluyor ve site açılmıyor mevcut açık olan sekmedeki sitelerde bir...