byersinx kullanıcısının son içeriği

1. byersinx

Soru Mi 9 Se Android 11/12

hocam android 12 ile uyumlu gcam bulamadım.anx camera kurdum o da cant connect camera hatası veriyor siz hangi gcami kullanıyorsunuz?
  2. byersinx

Yardım Öğe kopyalanamıyor sorunu

Arkadaşlar merhaba cihazım mi 9 se eu rom 12.5 kullanıyorum global roma dönmek için twrpye girdim ama dosya atamıyorum telefona bu hatayı veriyor.Telefonu açıp normal dosya aktarım moduna girince de bu hatayı veriyor.Telefondan dosya alabiliyorum ama atamıyorum.Yardım eder misiniz.
  3. byersinx

Yardım 125 GB sistem hafızası sorunu

Hocam cihazda hafıza kartı yok zaten güncelleme yapılırken bir sorun çıktığını söyledi cihaz sahibi twrp üzerinden resetledim hala aynı şekilde
  4. byersinx

Yardım 125 GB sistem hafızası sorunu

hafızası sorunı
  5. byersinx

Yardım Sim karta numara yedekleme sorunu

Arkadaşlar kullandığım cihazdan tuşlu bir telefona geçeceğim numaraları sime atmaya çalışıyorum ama bir türlü olmuyor 100 tane atıyorum sime 50 tanesi gitmiyor bunun için bir çözüm veya uygulama var mı?
  6. byersinx

Yardım Mi Note 10 Fastbootta kaldı

flash_all.bat dosyasından sparsecrclist dizinini sildim şuanda yükleniyor 1628941573 böyle dedi ama cihaz şu anda miui yazısında açılmasını bekleyeyim mi ?
  7. byersinx

fastboot rom atarken sparsecrclist hatası verdi çözümü nedir bunun
  8. byersinx

fastboot dışında hiçbir yer açılmıyor
  9. byersinx

Merhaba arkadaşlar cihazın imei repair yapılmış. Ablamın telefon. dün geceden beri böyleymiş twrp felan yüklemeyi denedim yükledikten sonra yine fastboota atıyor hiçbir şekilde çıkamıyorum twrpden yardım eder misiniz.
  10. byersinx

Yardım Fastboot'ta takıldı

yüklemenin bitmesini mi bekleyeyim yoksa şuan iptal mi edeyim çünkü hala devam ediyor yükleme
  11. byersinx

normalde 450 500 saniyede yüklenirdi şuan bu şekilde bir sorun mu var sizce Stoya,
  12. byersinx

video kullanılamıyor
  13. byersinx

konudaki videoya ulaşılamıyor ama sanırım rom attıktan sonra telefon açılınca magisk apk kuracağım sonra fastboota girip fastboot flash boot boot.img yaparak twrpyi yükleyip twrpden magsik mi flashlayacağım?
  14. byersinx

sağolun hocam.bu arada romu yükledikten sonra root atmak için hangi twrpyi kurmam lazım yardımcı olur musunuz android 11 uyumlu olması lazım sanırım
  15. byersinx

yok hala fastboota atıyor
Üst Alt