Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba cihazım mi 9 se eu rom 12.5 kullanıyorum global roma dönmek için twrpye girdim ama dosya atamıyorum telefona bu hatayı veriyor.Telefonu açıp normal dosya aktarım moduna girince de bu hatayı veriyor.Telefondan dosya alabiliyorum ama atamıyorum.Yardım eder misiniz.
Arkadaşlar kullandığım cihazdan tuşlu bir telefona geçeceğim numaraları sime atmaya çalışıyorum ama bir türlü olmuyor 100 tane atıyorum sime 50 tanesi gitmiyor bunun için bir çözüm veya uygulama var mı?
flash_all.bat dosyasından sparsecrclist dizinini sildim şuanda yükleniyor
1628941573
böyle dedi ama cihaz şu anda miui yazısında açılmasını bekleyeyim mi ?
Merhaba arkadaşlar cihazın imei repair yapılmış. Ablamın telefon. dün geceden beri böyleymiş twrp felan yüklemeyi denedim yükledikten sonra yine fastboota atıyor hiçbir şekilde çıkamıyorum twrpden yardım eder misiniz.
konudaki videoya ulaşılamıyor ama sanırım rom attıktan sonra telefon açılınca magisk apk kuracağım sonra fastboota girip fastboot flash boot boot.img yaparak twrpyi yükleyip twrpden magsik mi flashlayacağım?