Byerdo kullanıcısının son içeriği

1. Byerdo

Sohbet Babamı kaybettim dualarınızı bekliyorum

Başınız sağolsun, allah rahmet eylesin. Sabırlar diliyorum.
  2. Byerdo

Madalya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

Kuruluşunun 99. Yılında, Cumhuriyet Bayramı'mız kutlu olsun. "Türk milletinin tabiat ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir." M. Kemal Atatürk
  3. Byerdo

Soru Mi box 4k ya Hangi Ses Sistemi Bağlayabiliriz

3.5 mm stereo to 2RCA kablo ile ses güçlendiriciye bağlantı yaparak, ses sistemi kurabilirsiniz. Çıkış sayısı 2+1, 3+1, 5+1 olabilir. Kullandığınız ses güçlendirici özelliğine bağlıdır.
  4. Byerdo

Madalya MIUI/XİAOMİ Ürün Madalyaları Dağıtımı Başladı. Yetiş Vatandaş.

BT hoparlör madalyası da gelmiş. Forum Yöneticilerine teşekkür ediyorum. Nice ürünlere. 🙂
  5. Byerdo

Madalya MIUI/XİAOMİ Ürün Madalyaları Dağıtımı Başladı. Yetiş Vatandaş.

Mi Compact Bluetooth Speaker 2, için de var mı?
  6. Byerdo

MIUI 12.5 Redmi Note 9S (Curtana) Global Stabil Rom V12.5.4.0.RJWMIXM İndirme Bağlantıları

Bu güncelleme ile Pil Optimizasyonu uygulamasına; Güç, Dengeli ve Performans modları eklendi. Güç ve Performans uygulamalarını seçtiğinizde bildirim uyarıları da geliyor.
  7. Byerdo

Rehber Deezer Üzerinden Ücretsiz FLAC Müzik İndirme

Freezer uyglamasından, tarayıcı ile açarak giriliyor. Deezer adresini ve şifresini girince açılıyor. Flac seçimlerini işaretledim.
  8. Byerdo

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

MIUI seviyoruz ki buradayız, HiddeNKinG. 🙂 Saygılar olsun tüm MIUI severlere.
  9. Byerdo

Yardım Seri Numarası Öğrenmek

CCAH20LPS90013 olabilir. Sağda kaldığından görmemişim. Başka da rakam yok.
  10. Byerdo

Yardım Seri Numarası Öğrenmek

Resmi Google Fotoğraflar'da aç, görüntüyü büyüt, Lens simgesine bas, metin olarak seçim yap göremediğin yazıları okursun. Model; TWSEJOGILS Seri no; BHR427ZGL Üretim tarihi; 02/2020
  11. Byerdo

Mod Mi 11 lite cep modu ve çağrı kaydet modu

Kilit ekranı bölümünde, "Cep Modu" yok mu?
  12. Byerdo

Madalya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

Cumhuriyet; "Yüksek ahlaki değerlere ve niteliklere dayalı bir yönetimdir. Cumhuriyet bir erdemdir! Erdem ahlakına dayalı bir yönetimdir. Cumhuriyet erdemdir. Cumhuriyet hükümeti erdemli ve dürüst insanlar yetiştirir." M.Kemal ATATÜRK
  13. Byerdo

Yardım Telefonun Orjinal Kutudan Çıkan Romunu Nasıl Öğrenebilirim?

Ayarlar, Tüm Özellikler, Model'de yazan ne ise o değil midir? En sondaki harf belirliyor sanıyorum.
  14. Byerdo

MIUI 12 Redmi Note 9S - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.0.2.0.RJWEUXM [Android 11] İndirme Bağlantıları

Merhaba, sadece recovery rom yayınlandı. O da belirttiğim gibi Tester'lar için. Fastboot rom yayınlanana kadar beklemenizi tavsiye ederim.
  15. Byerdo

MIUI 12 Redmi Note 9S - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.0.2.0.RJWEUXM [Android 11] İndirme Bağlantıları

Gözünüz aydın olsun. 12.5'i güle güle kullanın. Güncellemeyi ilk anda sadece Mi Pilot Tester olanlar OTA'dan alacak.
Üst Alt