Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar Redmi Note 11 Pro Cihazımda EU Rom Kullanmak İstiyorum İşlemi Yapabilecek Bilgili Arkadaşlar Ulaşım Sağlayabilir Misiniz Akşam 19 Dan Sonra Uzaktan Bağlantı İle İşlemi Yapabiliriz.
Arkadaşlar Selam Yeğenimin Redmi Note 6 Pro Telefonu Yağmur Suyuna Düşmüş Telefonu Şarja Taktığımda Şarj İbaresi Çıkıyor Ekranda Ve Telefon Sürekli Yeniden Başlatıyor Kendini Mi Logoso Kısa Süre Geliyor Ekranda Sadece Şarj Resmi Var Ne Olabilir Problemi Telefon Kurtulur Mu Yoksa Çöp Mü Birde...
Sıfırlama Yapmak İstemedim Sorunun Ne Olduğunu Anlamadan O Şekilde Çözüm De Olmazsa Boşuna Sıfırlama Yapıp Kurmak Zorunda Kalıcam Bu Herkeste Mi Böyle Oldu Sadece Bana Mı denk Geldi Onu Da Bilmiyorum
Arkadaşlar Hayırlı Geceler Dün Mi Note 3 Telefonuma Haftalık Avrupa Rom Güncellemesi Geldi Bende Güncelledim Fakat Telefon Düzeni Bozuldu Uygulamalar Açılırken 30 Saniye İle 1.5 Dakika Arasında Bekliyorum Bu her Uygulama İçin Aynı Klavye Neredeyse Çalışmaz Durumda İnanılmaz Takılmalar Oluyor...