bydirgen kullanıcısının son içeriği

1. bydirgen

Yardım Xiaomi Eu Rom Yükleme Yardım

Uzaktan Bağlanarak Siz Yapabilir Misiniz.
  2. bydirgen

Merhaba Çok Fazla Bilgim Dahilinde Olmadığı İçin Yanlış Bir Şey Yapmak İstemiyorum Bootloader Kilidim Açık Rotsuz Şekilde Eu Rom Kullanmak İstiyorum
  3. bydirgen

Merhaba Arkadaşlar Redmi Note 11 Pro Cihazımda EU Rom Kullanmak İstiyorum İşlemi Yapabilecek Bilgili Arkadaşlar Ulaşım Sağlayabilir Misiniz Akşam 19 Dan Sonra Uzaktan Bağlantı İle İşlemi Yapabiliriz.
  4. bydirgen

Madalya MIUI Türkiye Market Google Play'de Yayınlandı - Madalya Ödülünü Sende Al

Bir Madalya Da Ben Alabilir Miyim... angel~~ angel~~ angel~~
  5. bydirgen

Madalya Instagram'da MIUI Türkiye'yi Takip Et Madalya Kazan!

Hocam Bir Madalya Da Ben Alabilir Miyim angel~~angel~~angel~~
  6. bydirgen

Madalya MIUI Türkiye Yenilendi... Yorumunu Yap Madalya Kazan - 24.11.18

Hayırlı Olsun Elinize Sağlık...
  7. bydirgen

Yardım Redmi Note 6 Pro Suya Düştü

Peki Telefonun Yeteri Kadar Şarjı Olup Olmadığını Nasıl Anlıcaz Pc Ye Bağlıyken Gelen Enerji Yetecek Mi.
  8. bydirgen

Yardım Redmi Note 6 Pro Suya Düştü

Arkadaşlar Selam Yeğenimin Redmi Note 6 Pro Telefonu Yağmur Suyuna Düşmüş Telefonu Şarja Taktığımda Şarj İbaresi Çıkıyor Ekranda Ve Telefon Sürekli Yeniden Başlatıyor Kendini Mi Logoso Kısa Süre Geliyor Ekranda Sadece Şarj Resmi Var Ne Olabilir Problemi Telefon Kurtulur Mu Yoksa Çöp Mü Birde...
  9. bydirgen

Yardım Miui 8.10.18 Güncelleme Sorunu

Normal Zip Olarak İndirip Güncelleyici Üzerinden Mi Yüklüyoruz..
  10. bydirgen

Yarında Kullanamaya Çalışıp Denicem Olmazsa Sıfırlama Yapıcam Bir Sonraki Güncelleme Gelene Kadar Beklemem Çok Zor.
  11. bydirgen

Sıfırlama Yapmak İstemedim Sorunun Ne Olduğunu Anlamadan O Şekilde Çözüm De Olmazsa Boşuna Sıfırlama Yapıp Kurmak Zorunda Kalıcam Bu Herkeste Mi Böyle Oldu Sadece Bana Mı denk Geldi Onu Da Bilmiyorum
  12. bydirgen

Arkadaşlar Hayırlı Geceler Dün Mi Note 3 Telefonuma Haftalık Avrupa Rom Güncellemesi Geldi Bende Güncelledim Fakat Telefon Düzeni Bozuldu Uygulamalar Açılırken 30 Saniye İle 1.5 Dakika Arasında Bekliyorum Bu her Uygulama İçin Aynı Klavye Neredeyse Çalışmaz Durumda İnanılmaz Takılmalar Oluyor...
  13. bydirgen

Yardım Mi Note 3 0 Mb Sorunu

Bunlar Benim Yapabileceğim İşlemler Değil Bu Konularda Malesef Hiç Bilgim Yok 1532719445 Kurulu Hocam
  14. bydirgen

Bu Konu Da Kim Destek Verebilir En Azından Ona Ulaşmaya Çalışırım
  15. bydirgen

Uzaktan Bağlanarak Yapabilir Misiniz Hocam
Üst Alt