Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihaz garantili o yüzden ROM atmak istemiyorum garanti dahilinde kullanacağım cihazı. Memmnunum ancak bildirim gelince sormak istedim.
Güncellemeleri nasıl kapatıyoruz? Bildirimleri kapattım ben de ancak güncellemeler görünmeye devam ediyor. Play Store güncellemeleri kalsın ancak sistem...
Arkadaşlar merhaba,
2 gün oldu Note 9S 6/128 modelini satın aldım. Şu anda MIUI 11'de kullanıyorum ve 12 güncellemesi görünüyor. 12.0.3.0.QJWTRXM sürüm numarası. Güncellemeyi yapmalı mıyım? İnternette bazı sorunlar olduğunu okudum, cihazdan şu anda çok memnunum.
Cihazın garantisinin olmasına önem veriyorum, Google uygulamaları da sorun değil ben seviyorum zaten Google'ın uygulamalarını. Poco için de o cihazın tasarımını hiç beğenmedim, biraz daha hoşuma gitseydi özellikleri gayet iyi aslında.
Yorumunuz için çok teşekkürler.
M31 değil M31S idi...
Arkadaşlar merhaba,
Bu telefonun toz sorunundan korkup Samsung Galaxy M31s almıştım ancak aldığıma bin pişman olup iade ettim. Şimdi bu cihazı almayı düşünüyorum ancak yine birkaç korkum var.
İnternette çok fazla şarj, parmak izi, kasma vs sorunlardan bahsedilmiş. Cihazın böyle yaygın...
Arkadaşlar merhaba,
Bu telefonun toz sorunundan korkup Samsung Galaxy M31s almıştım ancak aldığıma bin pişman olup iade ettim. Şimdi bu cihazı almayı düşünüyorum ancak yine birkaç korkum var.
İnternette çok fazla şarj, parmak izi, kasma vs sorunlardan bahsedilmiş. Cihazın böyle yaygın...
Evet ama Pro'da bile herkes yaşamadığı için sormak istedim bazı arkadaşlar belli bir zaman aralığında üretilen Pro'larda bu sorunun olduğundan bahsetmiş. Özellikle Pro 64 MP, S ise 48 MP kameraya sahip olduğu ve kamera ile ilgili bir problem olduğu için bir ihtimal dedim :)
Arkadaşlar merhaba, ben 9S almayı düşünüyorum ancak internette kamera toz probleminin daha çok 9 Pro ve 9'da olduğunu gördüm. 9S'te bu sorunun daha nadir görüldüğünü söyleyebilir miyiz yoksa satışının az olması ile mi alakalı?