ByBlaCk4 kullanıcısının son içeriği

1. B

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

Selamlar, redmi note 10 pro için HyperOS arıyorum, stabil düzgün sorunsuz çalışan birşey önerebilcek varmı, hypervoltron var aklımda pubg 90fps vb. önemli özellikler var, cihazda mevcut olarak miui14 var, aşırı yavaşlama ve kasma mevcut, o yüzden custom rom şart oldu, kurmuşken de hyperos kurmak...
  2. B

Yardım Mi 5S Plus ROM önerisi

saf android gibi, miui gsi deneyebilirsiniz 1719759566 Lineage Natrium linkte rehber mevcut
  3. B

Yardım Mi 5S Plus ROM önerisi

lineageos var, offical support alıyo, android 14 verdiler en son güzel çalışıyor tavsiye ederim
  4. B

Yardım Redmi k60

bendede aynı rom yüklü, ancak cihazda twrp yok farklı bir recovery var stock recovery gibi, hyperos kurmak istiyorum, otomatik güncelleme alan bunun üstüne kurabileceğim birşey önerirmisiniz
  5. B

Soru Poco X3 Pro İmei Kayıt Durumu Hakkında

Mi11 lite ve Note 10 Pro ya sorunsuz imei atmayı başardılar, telegram gruplarında var, poco x3 pro içinde denemelik cihaz arıyorlar, imei işlemi sonrası rom değiştirme yada güncelleme yapılırsa fastboottan modem dosyasını flaşlamak yetiyormuş, x3 pro için imei repair yakında çoğu yerde başlar...
  6. B

Yardım Xiaomi Mi A2 Lite Android 10 wifi sorunu.

garantiyle felan uğraşmayın derim, az biraz yazılımdan anlıyorsanız yada anlayan tanıdığınız varsa custom rom kurun, stock romda baya bi hata var ve droplar olmakta, derpfest android11 kurulu şuan cihazımda yağ gibi akıyor tavsiye ederim.
  7. B

Yardım a2 lite pişmanlıktır

Merhaba iyi günler, a2 lite pişmanlıktır demek yerine yazılım hatasından dolayı şu romu kullanmak pişmanlıktır demeniz daha doğru olacaktır kendi kanaatimce, böylece insanları yanlış yönlendirmemiş olursunuz, eğer ki bu konuda da bilginiz yoksa kendi bilgisizliğinizi cihazı kötüleyerek...
  8. B

Rom [Mi A2 Lite] Port Xiaomi Eu Miui 11 Stabil Rom 11.0.4

Öncelikle kusura bakmayın, foruma pek girmediğimden şimdi gördüm mesajınızı Stock rom oyun ve genel kullanım açısından sürekli droplara neden olduğundan kesinlikle bu romu kurmanızı öneririm. Romda volte konusunda bir sorun var onun dışında bir hata ile karşılaşmadım, rom paylaşıldığından beri...
  9. B

Yardım A2 Lite Telefonum Uzun Zamandır Yavaş Çalışıyor

miui rom kurarsanız sorununuz çözülür, orjinal yazılımda yavaşlama donma vb. şeyler bende sıkça oluyordu miui roma geçince cihaz rahatladı daha seri çalışmaya başladı
  10. B

hocam şuan bende kurulu ve radyoda tarayıcıda mevcut romda acaba farklı bir miui12 kurmuş olabilirmisiniz?
  11. B

dün bunu kurdum hocam telefona bi sorun yaşamadım pili felan iyi gidiyo miui12 android 9 tavsiye ederim https://drive.google.com/file/d/19-pZBIdmNFcPoc8AJ_aKtpojQseX4IzC/view
  12. B

internette android 10 tabanlı miui12 portları geziyo deneyip test eden oldumu forumda paylaşıp bilgilendirebilecek biri varmıdır?
Üst Alt