byazem kullanıcısının son içeriği

1. B

MIUI 11 MIUI 11 Sonunda Geldi (Edit: Gelemedi yoldaymış)

Mi 9 daki gibi kamera ile resim çektikten sonra galeriye geçişte sorun varmı acaba?
  2. B

Yardım miui 11 sorunları

Downgrade yapabiliyor muyuz
  3. B

Güncelleme [Android 10] Mi9 MIUI 11 Global Kararlı V11.0.2.0 QFAMIXM

Umarım kısa sürede çözülür...
  4. B

Güncelleme [Android 10] Mi9 (Avrupa) EEA Kararlı V11.0.5.0 QFAEUXM İndirme Bağlantıları

Galeri sorunu halen devam ediyor maalesef.
  5. B

Yardım Temiz kurulum nasıl yapılır?

Miui 11 fastboot linkini bulsam bende temiz kurulum yapacağım da bulamadım bir türlü
  6. B

MIUI 11 [Android Q]Mi 9 MIUI 11 - Global Stabil - V11.0.1.0 QFAMIXM indirme bağlantısı

Arkadaşlar fastboot linki ne zaman verilir bilgisi olan varmı?
  7. B

Soru Mi 9 Arka Cam Değişimi

Küçük bir mesafeden yere düşme sonucu arka cam kapak kırıldı bunun değişimini kendim yapabilir miyim? Birde orjinal arka cam temini nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
  8. B

MIUI 11 [Android 10] Mi 9 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Bende dün yükledim fakat 355 adet mesajımı geri yüklemedi miclouddan senkronize etmesi gerekmiyor mu? 1572102975 Ben bu sorunla romu ilk yüklediğim de 1 kez karşılaştım, daha sonra hiç karşılaşmadım.
  9. B

Yardım Kendiliğinden Google Asistan Açılıyor [ÇÖZÜLDÜ]

"Ayarlar>Ek Ayarlar>Tuş & Hareket Kısayolları>AI Tuşu" Sekmesine tıklayıp ve 3 seçeneği de "Hiçbiri" olarak değiştirdikten sonra kendi kendine açılan asistan ile karşılaşmadım.(Şimdilik)
  10. B

Yardım Mİ 9 Şarj sorunu

Aşağıdaki ayarlarıda yapmanı tavsiye ederim hem gözlerin için yararlı hemde bir nebzede olsa şarja etki edeceğini düşünüyorum. Bulunduğunuz şehirde hava kaçta kararmaya ve aydınlanmaya başlıyor ise ona göre ayarlayabilirsiniz.
  11. B

Soru netflix-eea rom-bl kilidini kapatma

Genelleme yaptığım için kusura bakmayın ama bizzat deneyip olumsuz sonuç aldığım için bu şekilde yorum yaptım. Sizin cihazınız için APK çözüm olmuş ne mutlu size, fakat ben ve bazı arkadaşlar APK kurduğumuz halde çözüme ulaşamadık o yüzden BL kapatıp o halde kullanmaya karar verdim.
  12. B

Yardım Mi 9 fps problemi

O zaman uzun süreli kullanım sonunda tekrardan görüşlerimi yazarım
  13. B

Soru Mi 9 WhatsApp bildirim

Bu ayarları yaptığınız dan emin olun bende de aynı sorun vardı bu şekilde sorunu çözdüm Ayarlar/ Bildirimler & Durum Çubuğu/ Uygulama Bildirimleri/ WhatsApp
  14. B

Soru netflix-eea rom-bl kilidini kapatma

Aynen dediğiniz gibi telefon ile alakalı EEA versiyon cihazlarda bu sorun var aslında sorun değil cihazı olduğu gibi kullanır iseniz bir sorun yok custom rom kullanır iseniz o zaman bu sorun ortaya çıkıyor.
  15. B

Yardım Mi 9 fps problemi

Oyun tam olarak bu iseMobile Legends : Bang Bang ? İndirip test ettim ve herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.
Üst Alt