Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Küçük bir mesafeden yere düşme sonucu arka cam kapak kırıldı bunun değişimini kendim yapabilir miyim? Birde orjinal arka cam temini nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Bende dün yükledim fakat 355 adet mesajımı geri yüklemedi miclouddan senkronize etmesi gerekmiyor mu?
1572102975
Ben bu sorunla romu ilk yüklediğim de 1 kez karşılaştım, daha sonra hiç karşılaşmadım.
"Ayarlar>Ek Ayarlar>Tuş & Hareket Kısayolları>AI Tuşu" Sekmesine tıklayıp ve 3 seçeneği de "Hiçbiri" olarak değiştirdikten sonra kendi kendine açılan asistan ile karşılaşmadım.(Şimdilik)
Aşağıdaki ayarlarıda yapmanı tavsiye ederim hem gözlerin için yararlı hemde bir nebzede olsa şarja etki edeceğini düşünüyorum.
Bulunduğunuz şehirde hava kaçta kararmaya ve aydınlanmaya başlıyor ise ona göre ayarlayabilirsiniz.
Genelleme yaptığım için kusura bakmayın ama bizzat deneyip olumsuz sonuç aldığım için bu şekilde yorum yaptım.
Sizin cihazınız için APK çözüm olmuş ne mutlu size, fakat ben ve bazı arkadaşlar APK kurduğumuz halde çözüme ulaşamadık o yüzden BL kapatıp o halde kullanmaya karar verdim.
Bu ayarları yaptığınız dan emin olun bende de aynı sorun vardı bu şekilde sorunu çözdüm
Ayarlar/ Bildirimler & Durum Çubuğu/ Uygulama Bildirimleri/ WhatsApp
Aynen dediğiniz gibi telefon ile alakalı EEA versiyon cihazlarda bu sorun var aslında sorun değil cihazı olduğu gibi kullanır iseniz bir sorun yok custom rom kullanır iseniz o zaman bu sorun ortaya çıkıyor.