Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir yıldır belki de daha fazla süredir kutusunda yatan mi 4 ü (ilk emektar) şarja takayım dedim. Beklediğim gibi oldu yarım saat geçti hala hiç bir belirti yoktu. Kabloyu biraz çıkartayım dedim bir de ne göreyim. Şarj ışığı aniden yandı . Sizce cihaz açılır mı 1-2 saat bekleyip açmayı...
Pc de driverlerin yüklü olduğundan ve farklı mi flash ile tekrar deneyin. Telefonu bağladınız da usb sesi geliyomu ?
Twrp den sıfırlama yaparak da cihazı açabilirsiniz. Yanlış twrp mi yüklediniz acaba?
Swipe to confirm flash yazıyor onu sağa doğru kaydırın, yükleme bitince yine twrp ana menüsü açılır ordan reboot sisteme basıp cihazı açarsınız. İlk açılış uzun sürecek sabırla bekleyin.
Dosya inmiş, yukarıda attığınız resimde sağ üst köşede üç nokta var ona tıklayıp benim attığım resimdeki gibi güncellemeyi seçe basın ve inen romu seçip güncelleyebilirsiniz.