byAndroid kullanıcısının son içeriği

1. byAndroid

Sohbet Mi 4 hayata dönecek mi?

Bir yıldır belki de daha fazla süredir kutusunda yatan mi 4 ü (ilk emektar) şarja takayım dedim. Beklediğim gibi oldu yarım saat geçti hala hiç bir belirti yoktu. Kabloyu biraz çıkartayım dedim bir de ne göreyim. Şarj ışığı aniden yandı . Sizce cihaz açılır mı 1-2 saat bekleyip açmayı...
  2. byAndroid

Yardım Mi 5x Root Yardımı İstemi

Bende eu stabil den 10.3.2.0 dan geçtim sıfırlama yapmadım. Pil süreniz nasıl?
  3. byAndroid

Hocam Miui 11 kurdunuz mu? 5x benim cihazda, bir ara konuşmuştuk ekran konusunu öyle hatırlıyorum.
  4. byAndroid

https://www.androidinfotech.com/root-xiaomi-mi-a1-pie/
  5. byAndroid

Twrp yüklü mü?
  6. byAndroid

Yardım mi ekranında takılı kaldı mi9t

Dediğim gibi farklı mi flash ile deneyin . Eski mi flashlar daha iyi çalışıyor.
  7. byAndroid

MIUI 11 Mi 9 se miui 11 güncellemesi gelmedi

Romu indirdiğin yerden md5 doğrulaması yapınız, eksik inmiş hatalı inmiş olabilir. TWRP yüklü mü cihazda?
  8. byAndroid

Yardım mi ekranında takılı kaldı mi9t

Pc de driverlerin yüklü olduğundan ve farklı mi flash ile tekrar deneyin. Telefonu bağladınız da usb sesi geliyomu ? Twrp den sıfırlama yaparak da cihazı açabilirsiniz. Yanlış twrp mi yüklediniz acaba?
  9. byAndroid

Yardım Mi9 T MIUI 11 yüklenmeme sorunu?

Olabilir hocam. 9t için pil yönünde şikayetler vardı. O yüzden bir şey diyemiyorum kullanıcı sizsiniz. Karar sizin.
  10. byAndroid

Swipe to confirm flash yazıyor onu sağa doğru kaydırın, yükleme bitince yine twrp ana menüsü açılır ordan reboot sisteme basıp cihazı açarsınız. İlk açılış uzun sürecek sabırla bekleyin.
  11. byAndroid

Doğrudur hocam. Yükleme başladıysa yazın hocam.
  12. byAndroid

Gelir ise, twrp ekranı üzerinden installa basın ve dosyayı seçin. Dosya konumu büyük ihtimalle download klasörü.
  13. byAndroid

Yeniden başlata tıklayın.
  14. byAndroid

Şarjınız %50 üzeri olsun şarj edin.
  15. byAndroid

Dosya inmiş, yukarıda attığınız resimde sağ üst köşede üç nokta var ona tıklayıp benim attığım resimdeki gibi güncellemeyi seçe basın ve inen romu seçip güncelleyebilirsiniz.
Üst Alt