ByAliTR kullanıcısının son içeriği

1. B

Rom Xiaomi 15 Ultra EU ROM

hocam, harikasınız. çok teşekkür ediyorum. güncel olarak bu dosyaları bulabileceğim bir sayfa var mı? sürekli yardım çağrısında bulunmak istemiyorum :)
  2. B

ben de ondan şüphelendim. hatta global olan romun modem.img fastboottan yükledim olmadı yine. başka bir şey geliyor mu aklınıza, belli ki sim kartı görmüyor. şu romu kurup kullanmak istiyorum, gerçekten görseli harika.
  3. B

Arkadaşlar, ben bir üst mesajda verdiğim romu kurdum. eu ve global versiyonları maalesef açılmıyor son sürümde. sürekli yeniden başlıyor, kurma ekranı gelmiyor. çin versiyonunu yükledim, açıldı. ama bu kez de sim kartı görmüyor, şebeke gidiyor haliyle. romu karıştırdım biraz, görsel olarak...
  4. B

https://projectzk.online/download şurdaki romu kuran oldu mu hiç arkadaşlar? poco f7 vidyosu var. açıkcası özelleştirme konusunda harika. 15 ultra içinde mevcut. deneyen olursa haber verebilir mi?
  5. B

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

arkadaşlar, server kayıtlı mi 15 ultramın bootloader kilidini açma şanşınız var mı? uzaktan bağlantı ile yapılabiliyor mu? ve yapılırsa ücreti ne kadar olur acaba? teşekkürler.
  6. B

Araçlar Xiaomi Bootloader Unlock Tool (GUI)

sanırım bende olmayışının sebebi sim kart aktif gözükmüyor. yurtdışı mesaj alımı gönderimi açık, ama mesaj gelmiyor. bu yüzden sms alıp, sim kartı aktif hale getiremiyorum. ne acayip işler ya. bu konuda yardım edebilecek var mı acaba?
  7. B

hocam, cookie editörden dediğiniz gibi aldım ve token.txt. yapıştırdım. ekran görüntüsü böyle. token ortaya çıkmasın diye ekran görüntüsü olarak diğer tarafı almadım. hesabım block mu yedi şimdi hocami yarın tekrar deneyemeyecek miyim?
  8. B

ilk denemede sanırım olmadı :) hesap blocklandı galiba, eyvah:)
  9. B

programı kurdum, ayarları yaptım. yarın umarım onay alırım. program için çok teşekkür ederim hocam.🙏
  10. B

Araçlar HyperOS Kilidini Açamayanlar İçin: Milisaniyelik Otomatik Başvuru Botu (GUI)

bugün yine bu hatayı aldım. anlamadım nerede yanlış yapıyorum. bütün kurulum doğru, token olayını düzelttim. ama olmadı yine. bu kez yeni açmış olduğunuz konudaki programı deneyeceğim. teşekkürler hocam.
  11. B

Araçlar HyperOS Kilidini Açamayanlar İçin: Milisaniyelik Otomatik Başvuru Botu (GUI)

hocam, token girişleri bu şekilde yapmıştım doğru mu? bir de windows 11 yeni kurdum, galiba tojkenleri girdikten sonra kaydetmeden çıktım. belki o yüzden hata vermiş olabilir. bakalım yarın deneyeceğim, umarım sıkıntı olmaz. :) teşekkür ediyorum tekrardan. :)
  12. B

Merhabalar hocam, böyle bir hata verdi, nerede yanlış yaptım acaba?
  13. B

hocam çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz. token1 token2 yazan yerlere aynı tokenleri yapıştırdım, id falan yazılmıyor sanırım. value yazan kısımdaki tokenleri yapıştırdım ikisinede. umarım, bugün etkili olur :) çook çoook teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.
  14. B

hocam, manuel token almayı bilmiyorum. bu konudaki uygulama ile otomatik token bilgilerini token1 tokeni bu şekilde yapıştırdım. token2 burayada id bilgilerini yapıştırdım. en son vermiş olduğunuz dosyayı indirip, kurdum. ve böyle duruyor şuan;
  15. B

bu konudaki arkadaşın uygulamasını indirdim, kurdum. hesap bilgilerimi girdim, otomatik token falan aldı. şimdi pc'ye python kurdum hocam. token değerlerini nereye gireceğim tam olarak? çok teşekkür ediyorum bu arada.
Üst Alt