by_BenjamiN kullanıcısının son içeriği

1. by_BenjamiN

Recovery [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Twrp 3.3.1-9 Tek Tuş Yükleme Aracı

Hepsi yapıldı. Sorun eu kaynaklı sanırım. Diğer android Q tabanlı romlarda sorun çıkmadı. Havoc Os miroom vs.
  2. by_BenjamiN

Recovery [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Twrp 3.3.1-9 Tek Tuş Yükleme Aracı

Hocam kurulum yapsa İngilizce seçip yüklerim ama kurulum yapmış gibi görünüyor kurulum bittikten sonra yeniden başlatma da logoda kalıyor
  3. by_BenjamiN

Yükleme yaparken hata vermiyor hocam. Kurulum yapıp yeniden başlatmada logo da kalıyor. Rom kaynaklı hata olabilir
  4. by_BenjamiN

Şuan kullanıyorum ama eu rom Android Q da yükleme yapmıyor. Miroom da problemsiz kullanıyorum... Paylaşım için teşekkürler...
  5. by_BenjamiN

Rom (STABİL) Lineageos-14.1-Helium (15 Saniyede Boot)

AÇIKLAMA Kendi kullanmış olduğum Mi Max Prime cihazı için eksikliğini hissettiğim LineageOS 14.1 ROM'unu port edip sizlerle de paylaşmak istedim. Farklı forumlardaki port edilmiş romlardan verim alamayışım beni bu olaya sevk etti. ROM ÖZELLİKLERİ ROM 15 Saniyede boot olup son derece stabildir...
Üst Alt