bwekir18 kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Bootloader kilidi süre sorunu

Merhabalar 1 ay dan fazla süredir başvuru yaptım tek hesapla ama sürekli kilid açılması için süre veriyor 3 kere süre verdi ne yapmak gerekir lütfen yardımci olun arkadaşlar
  2. B

Yardım Bootloader sorunu

Merhabalar 2 kere süreyi uzattı süre vermesine rağmen hesapla ilgili birşey de yapmadım acaba kilit niye açılmıyor en son süre vermişti durum bu açılmamış mi yani baştan işlem mi yapcaz lütfen yardım edin
  3. B

Yardım Widget

Merhabalar bir temanın hava durumu saat widgetini sildim sonra temayı silip geri yekleyip uyguladim ama o widget geri gelmedi başka bir tema yüklüyorum o temanın da saat widgeti çıkmıyor sadece bu basıp araclardaki Google widgeti ekleyebiliyorum neden böyle oldu ki nasıl duzeltebilirim yardım...
  4. B

Satılık mi9 t pro kırmızı 6/128

Merhaba ürün 2 haftalık mi 9 t pro kırmızı semersten almıştım kayıtı yok ama ücretsiz kayit Semersde hakkı var alan ordan ücretsiz şekilde yaptırabilir cihazda hiçbir sorun vs yoktur
  5. B

Çözüldü Bootloader kilidi

Merhabalar arkadaşlar telden işlemleri yaptım ve pcden ise bu Xiaomi uygulaması ile gerekli işlemleri yaptım forumdan bakarak kilid açılmış mi ?
  6. B

Soru Mi9t mi9t pro

Merhabalar mi 9t mi 9t pro arasında kaldım pro nun sadece güç farkimi var almışken pro mu almaliyim tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim teşekkürler
Üst Alt