Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar 1 ay dan fazla süredir başvuru yaptım tek hesapla ama sürekli kilid açılması için süre veriyor 3 kere süre verdi ne yapmak gerekir lütfen yardımci olun arkadaşlar
Merhabalar 2 kere süreyi uzattı süre vermesine rağmen hesapla ilgili birşey de yapmadım acaba kilit niye açılmıyor en son süre vermişti durum bu açılmamış mi yani baştan işlem mi yapcaz lütfen yardım edin
Merhabalar bir temanın hava durumu saat widgetini sildim sonra temayı silip geri yekleyip uyguladim ama o widget geri gelmedi başka bir tema yüklüyorum o temanın da saat widgeti çıkmıyor sadece bu basıp araclardaki Google widgeti ekleyebiliyorum neden böyle oldu ki nasıl duzeltebilirim yardım...
Merhaba ürün 2 haftalık mi 9 t pro kırmızı semersten almıştım kayıtı yok ama ücretsiz kayit Semersde hakkı var alan ordan ücretsiz şekilde yaptırabilir cihazda hiçbir sorun vs yoktur