Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Uzun zamandır GSI rom kullandıktan sonra kamera performansı için Xiaomi.EU'nun son stabil ROM'una geçiş yaptım ancak ön kamera dahil bir çok kamera çalışmıyor, sadece 1x kamera çalışıyor ve kamera uygulaması kendini kapatıyor. Stabil ve haftalık sürümlerinde de durum aynı şekilde...
Merhaba, Project Treble adında bir konuya denk geldim ve araştırmaya başladım da acaba Mi Note 10 üzerinde Project Treble üzerinde çalışan ROM kuran ve kullanan var mı? Herhangi bir sorun yaşıyor musunuz?
Herkese merhaba, şu sıralar sıklıkla farklı romlar deniyorum ancak saçma bir sorunum var; MIUI tabanlı romlarda (Xiaomi.EU, Stock ROM) telefon hiç bir şey olmamasına rağmen deli gibi ısınırken AOSP tabanlı romlarda hiç ısı sorunu yapmıyor. AOSP romlarda kameralardan hiç memnun olmadığım için...
Merhaba, dün gece itibariyle telefondaki Xiaomi.EU Beta'yı kaldırıp yerine Pixel Experience'a geçtim. Rom'dan inanılmaz memnunum ve MIUI'ın aslında aşırı ağır bir sistem olduğunu farkettim ancak kamera sorunum var. Rom'un içinde gelen kamera uygulaması berbat çekiyor ve kurduğum GCamler ve...